Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

2010 kork bizden nüfus patlaması yaşatacağız hihhiii çifter çifter yuppiiiiiiiiiiiiii
güzel mutlu bir sene olur inşallaaaahhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
=========BıZıM LıSTEMıZ========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya-----trasfer tarihi 07/12/2009 ( 160 tefriciye - 100 kelimei tevhit )

6 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı---transfer tarihi 07/12/2009 ( 105 tefriciye )

7 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 11/12/2009

8 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya----- trasfer tarihi 12/12/2009

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kız maral naptın cnm benim başlamışın he hadi hayırlı olsun dr eşine gerekeni söledimi

ha bu arada bir mucize oldu eşim keçiboynuzu kürü içmeye başladı dün gece ve bu sabah içti şifa olsun inşallah kocişime sigarayıda azaltacakmış aklı başına geli sanırım hihihihi

yavruum güzel arkadaşım senin içinde dualarımızı okuduk allah kabul etsin cnm benim

meldir 10 tefriciye
g.kuşu 10
hilall85 20
bebktyz 10
nevin 25
talya 15
gizem 15

sağol cnm benim valla ne kadar sevindim anlatamam bu hafta kürü içicek önümüzdeki hafta kocaeli üniv.e üroloji prof a gideceğiz muayene olacak eşim dr ne derse ona göre devam edeceğiz tüp derse hemen bu ayki adetimle bende artık başlayacağım inşallah tedaviye benim iiçinde dua edin ne olur

kızlar çok saolun yaa giremiyorum nete sürekli misafirim gelio kapatıorum bende...
gizemim söledi cnm bnm, oda hiç bişi demedi zaten uygunsa başlayalım dedi tedaviye, bu gidişime rapor çıkartıcaz bakalım...3 sene şartı varmış ((,
lucrın kullanıyorum 10 doz ama karnım ağrıyo regl erken geliyo galiba 2 gün...
allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah...

gizemim canim hayirli sabahlar senin adina cok sevindim zaten en zarali bu tedaviyi tetikleyen sigara sen iciyomusun
gizemim gecen gün terficeyle birlikte bide yasinI serif okudum bilgilerine sunarim

maral cnm tek değilsin var bi kaç kişi daha songülüm başlıycaktı napıyon kızzz songülll

kuşum cnm benim o zaman senden sudenaza bi yazin yazıyorum cnm bitanem

ayşemmm güzelim hoş geldin cnm nabersin bakalım

songülll uyudunmu tekrar kızzzzzzzz

maral cnm lucrin 10 doz dedinya ben bilmiyorum tam olarak ne demek yani
sanırım benimde öle olucaktı dr un anlattığından aklımda kalan 2 ay önce gitmiştim çünkü
kısa protokol düşük doz

ayşemm hadi hakkımızda hayırlısı...
kız gizem ne sigarası (( kimseden duymiiim lmaz: sigara migara yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk........
şu aşamada birde kendimiz zora sokmayalım dimi

gizemim hoş bulduk iyi sayılırım iki gündür misafirim vardı.çok yorgunum.hastalanmam yakın onun sıkıntısıda var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…