Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

niye altıüstü kaç tane sayıki pazartesiye kadar anca toplıuyon :)) matematiğin yokmu kız senin :))))

gizem allah razi olsun ben yalnizim saniyodum cok sevindim ben okuyum mu daha ne istiyosaniz okuyum sn söyle bana lütfen kactane daha okuyum yaz ne olur allahimm insallah bebeklerimize kavusuruz

evet sayfa gene çok gerilere gitmiş gizemin görmez gözleri
bende hemen yazimm
bende sizleri seviyom
songül seni sevmiyommmmmmmmmmmmmm :)))))))))))) :dilcikar:

kızlarrrr topiğimiz gerilemiş ayyy anneme geldim hemen yazayım dedim canlarımsınız yaaaaaaa

bende seviyorum sizleri toparlandım zannederken yine dipteyim bugün.hem de çok dipte....kimseyi ne görmek ne de duymak istiyorum.yalnız kalabileceğim ıssız bir ada istiyorum sanki...offff allahım yardım et lütfen.

bende seviyorum sizleri toparlandım zannederken yine dipteyim bugün.hem de çok dipte....kimseyi ne görmek ne de duymak istiyorum.yalnız kalabileceğim ıssız bir ada istiyorum sanki...offff allahım yardım et lütfen.

canım yaaa
yapma ne olurrr
bizi de üzme lütfenn sanırım birileri sıktı canını
offf yaa deli oluyorrummm:1hug:

canlarımm günaydın, nasılsınız? hafta sonu giremedim nete, koşuşturmaca vardı...
Allah izin verirse başladık tedaviye... dua edin lütfen bana da...çok ihtiyacım var... çok heyecanlıyım ve korkuyorum...

maralım cnm benim hadi hayırlı olsun bakalım
korkma cnm ya sen böle yaparsan valla bende korkup vazgeçerim hee haberin olsun
nasıl geçti hadi gelde anlat bana

seraxi cnm ya sana hiç yakışmıyo bu hal. hadi bakalım hemen toparla kendini ıssız ada kısmına gelince o çok zor işte valla oklava elimde oraya bile gelir seni bulurum canım benim. seni çoookkk seviyoruz çaresizlik birkinlik bizim yolumuzda yok sil aklından kötü düşünceleri ve hemen yopla kendini hadi bakalımmmmmm

günaydın kızlar
seraxi canım çok zor emin ol bazen bende aynı senin gibi hisediyorum ama toparlanmaya çalışıyorum kalabalıktan sıkılıyorum etrafımda bebek dolu kendimden kaç yaş küçük kişilerin bebekleri var arkadaşlarım 2. çocuklarını yapıyorlar ama napalım bizim kaderimizde bu demekki diyorum sabrediyorum. elbet bizede nasip olur allahın mucizesi çok diyorum. teselli ediyorum kendimi

hadi bakalım bebemmm hayırlı olsunnnn
dualarımızdasın merak etme
ohhh ohhh herkes hamiş olcak korku ne beee aaaaaaaaaaaa
2010 annişleri olcaz inşşşŞeniz

günaydın meldirimm
hımm laptopu yatağa aldım hihihihiii

canım benim şuna inanıyorum ki RABBıM bizlerede nasip edecek bir gün er yada geç inşşş bizde anne olacağızzz

MELDıR günaydınnnnn
SONGÜL günaydınnnn

herkes bu sabah nasıllll

bu arada sudenazdan haber geldi transferi iyi geçmiş herkese slm söledi benim için dua edin dedi

kız songül hava kötüya ne güzel hala yataktasın hee
bende bu sabah hiç kalmak istemedim ama azimle çalışmam lazım hihhihi para lazım paraaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…