Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

inşallah canlarım.rabbim sevdiği insanları sınarmış. bizde onlardan biriyiz herhalde.ben çok sınanıyorum sağlıkla ilgili.ama hep bunada şükür diyorum.rabbim bir gün bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.sabredeceğiz.allahım her şeyin hayırlısını versin.bu yolu yılmadan yorulmadan hep birlikte aşacağız.vaz geçmek yok.meleklerimiz bir gün mutlaka bize gelecekler.sadece çok nazlılar.her zaman dediğim gibi bizler özel meleklerin çok özel anne adaylarıyız.

maralım cnm rahim duvarıın kalınlığının istenen düzeyde olmaması halinde trasferi bir sonraki aya erteliyor dr lar

canım bana fazla doğum kontrol hapı kullandırdılar.1,5 paket ti. o da yumurtaları baskılamış.yumurta az oluştu diğerlerine göre.bu sefer vermediler doğum kontrol hapı ama ben korkuyorum kist oluşumundan.o zaman gene iptal olabilir

ayşem öle güzel yazmışsınki cnm benim yüreğim ürperdi bende senin gibi düşünüyorum aynen cnm benim
inşallah rabbim yolumuzu açık edecek ve bizleride güzel annelik mertebesine erdirecek canıgönülden inanıyorum buna

hayırlı günler arkadaşlar....nasılsınız....hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3.gizemcim transferi olan yokmu?tefriciye okuyorsanız yardım edeyim canım.

evet meldirciğim yoğun bir hafta başı napalım (((

artvinli cnm senin nasıl gidiyor durumun nedir

ARTVİNLİ CNM BENİM SUDENAZIN TRASFERİ VARDI onun için okuyoruz bugün cnm
öylemi sudenazın transferi bu aymı?tarih bellimi canım?bende okuyayım canım ne okuyorsunuz banada söyleyin elimden geldiğince yardım edeyim.
evet meldirciğim yoğun bir hafta başı napalım (((

artvinli cnm senin nasıl gidiyor durumun nedir

iyiyiz çok şükür teyzesi,herşey yolunda çok şükür,evdeyim sürekli,dr.dışarda dolaşma arada çık,birde sürekli dinlen ev işi yapma dedi.annemdeyim yatıyorum.zaman geçiyor birşekilde canım.sen neler yapıyorsun tedavin varmı yakın zamanda.

canım sudenazın trasferi cuma günü oldu iyi geçmiş malum nete giremiyo biz telle konuşup haberleşiyoruz
ne istersen okuyabilirsin
benim inşallah bu ayki adetimle doğum kontrol hapına başlayacağım sonrasına bakıcaz artık

önce kendine sonra yeğenime iyi bak şekerim benim

marall canım bir türlü yakalayamadık birbirimizi gel hadi seni bekliyorum merkezde neler yaptın merak ettim

gizem im 30 tane okudum allah ım kabul etsin
hepiniz dualarımdasınız canlarım benimm

biraz önce face i açtım baktım msj var bana
bi arkadaşım doğum yapmıştı ela sı geldi onunda allah ım bağışlasın güzel dileklerim için ayrıca tşk etmek istemiş içim bi tuhaf olduu
ALLAH ım bizlerede nasip etsin güzel dilekler almayıı offf ya offf içim bi tuhaf olduu

yaşadıklarımız ne zor değilmi bebekteyiz allah yardımcımız olsun bende hala mücadele ediyorum kendimle....

bizlerde birgün doğum haberlerimizi vereceğiz. tabiki insan duyunca helede bizlerden sonra evlenipte şimdi iki çocuğu olan arkadaşlarım var.niye ben anne olamıyorum demektende kendimizi alamıyoruz.ama ben inanıyorum birgün mutlaka bizde anne olacağız.kimi çok kolay anne olabilirken bizler uğraşıyoruz.milet ev için yatırım yapar.biz tüpe yatırım yapıyoruz.olsunlarda canları sağolsun

songül cnm allah kabul etsin yazdım senden 30 tane
arkadaşın için çok sevvindim inşallah bizede nasip olur kuzucuğumuzu kucağımıza sağlıkla almak

canlarım benim
yazdıklarınızı okuyunca daha çok hissediyorum yalnız olmadığımı
ne desem bilmiyorummm
çok istiyorum çokkkkkkkkk
namazdan sonra yalvarırcasına dua ediyorum bazen
bize ve tüm isteyenlere diyorum emek harcayanların emekleri boşa çıkmasın diyorumm
inşş olacak rabbim verecek

amin cnm benim bu kadar üzme kendini bak hepimizin kaderi aynı rabbimin vardır bizim içinde bi güzel düşüncesi
her şerde bi hayr vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…