• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

lülülülülülü
bizimkiler kıymetli pahalı bebekler şekercim :)

ayyy bunu okuyunca bişey geldi aklıma

şimdi bi adam 2 tane gelin etmiş
biri benim gibi safdı sanırım hiçbişey istememiş ne olursa demiş
diğer gelin şu olcak bu olcak en iisi olcak diye çok masraflı bi gelin olmuş
gelgelim gelinler kaza geçirmişler
kayınpeder hemen hastaneye koşmuş
masraf ettiği geini sormuş ii mi bişeyi varmı falan diye
etraftakiler ayıp oluyo diğer gelini neden ayırıyosun onu da sorsana demişler
adam demiş onu gelin ederken çok masraf etttim çk paralar döktüm ondan çok kıymetli

fıkra harika :) bende diyorum ki sevemezsiniz vall acam fanusa koyacağım kıymetli bebek olacak ona göre annem bakda gör neler edecem diyor....

yavruum cnm benim yavaş yavaş diğer topiğe taşınıyoruz haberin olsun
tüp bebekte kaç kişiyiz çok merak ettim topiği
bizi burda bulamazsan oraya gel cnm benim

slm kızlar..şifremi unuttuğumdan bir süre siteye giremedim.. şimdi maillere baktım biraz moral, motivasyon, tefriciyelere devam.. harikasınız.. umarım Allah ım hiçbirimizin çabasını karşılıksız bırakmaz. Sonunda hastaneye karar verebildim ve adana seyhan başkentte tedaviye başladım, önce yumurta toplama (3 tane toplanabildi) daha sonra 2 tanesi transfere uygun hale geldi.. 7 aralıkta transferim yapıldı.. 1 hafta raporla evde istirahat... sonra bugün işteyim.. şifremi hallettim ve siteye girdim.. hala bu topiğin açık olduğunu görüncede çok sevindim. 17 si perşembe günü kan testine gidicem... diğer arkadaşlarda durumlar nasıl acaba?

teşekkür ederim gurbetkusuu.. senin de tedavin hayırlı olsun.. ınşallah hamiş haberleri veririz.. dr belirti olmaz hayatına devam et dedi ama kasıklarda ve göğüslerimde zaman zaman ağrı oluyor karnım şiş patlayacam sanki.. tecrübeli bir arkadaşım da psikolojik dedi :) regl olacakmışım gibi yani..senin belirtilerin varmı gurbetkusuu? benim test 17 sinde.. perşembe günü :) az kaldı...

alara şekerim hoşgeldinn ne güzel haberlerle geldin
test gününe bişey kalmamış inşş olumlu sonuçlarla gelirsin hayırlısı olsunn

günaydın kızlar.. teşekkür ederim bebekteyiz :) inşallah olumlu sonuçlar hepimiz için olsun..sende son haberler nasıl? bende testler menopozu gösteriyordu yumurta toplanması bile güzel bir gelişmeydi (3 tane bile olsa :) o yüzden test için heyecanlansamda negatif çıkma ihtimali yüksek :( ama Allah tan umut kesilmez. olana kadar denemeye devam.. yılmak yok arkadaşlar ;)

Back
X