Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

esengülümmm, hadi hayırlısı olsun cnm bnm , ya benim hoşuma gitti genartta ki ilgi, sonuç olarak allah yazmışsa alnımıza olacak... gerisi bahane,
iğneler çok kolay ben kendim vuruyorum duymuyorum bile :))) öffff bende çok heyecanlıyım :))))

dr dediki büyük pay bana düşüyormuş moralini yüksek tut dedi... stres yumurtalara kan gitmesini engelliyormuş... yani oluşumunu etkiliyor... o yüzden rahat ol dedi...

ayşemmm cnm
geçen hafta 10 tane antibiyotik iğne vuruldumya grip falan filan hastayım diye
valla onların yanında bu iğneler bana vız gelir tırıs gider
kızlar korkmayın yaaa hayatta ne acılara katlanılıyor minicik bi iğne işte diymi ama

öyle valla ne acılar çekcez daha:hulyaregon 600 yazıyo reçetede yaklaşık 2000 2225 ünite gider ddiler bana...mecbur alışcaz ....monodoks verdiler bide bana bebe aspirini bide...çok zorlu bi süreç rabbim yardım etsin hepimize....senin ilk denemenmi cnmcm

cnmcm çok beklettiler bizi kaile almadılar başlarım ddm ondan snrada sertaç beydi sanırım bn aysun hnmla görüşeyim ddm hemen ona yönlendirdiler...dediğin gibi heryer aynı işi yapıyo hakkımızda hayırlısı olsun...Allahım ol derse olca inş...bnde daha haftaya cuma başlıycamm daha vrkaydirigubbakcemile3alışcaz artık evet stres çk önemliii takmıyalım hiçbişiyi ne kdr olumlu düşünürsek o kdr iyi cnmcmmmmm.....kaydirigubbakcemile5

esengül cnm evet ilk denemem olucak inşallah

hatçem bebişim nasılsın cnm kuzum benim yaaa gitme hemen çok özledim seniii

songül aklına ne geliyo valla bende artık hiç iyi düşşünemez oldum hee böle yapmazdı mutlaka bi yolunu bulur haber verirdi bize ufff dimi

valla kötü haberlerden sonra bişey diyemiyorum
neden haber vermez ki o durumda bile yazdı bize haberdar etti yanii eşinden gizli gizlii bile
inşş bebişleri onunladırr bilmyorum yaa inşş en kısa zamanda haber verir

ya songul en çok korktuğumda ilk trasferinden sonra bi sorun olmuştu vücudu şişmişti hastanede kalmıştı bi kaç gün valla o aklıma geliyo daha kötüsünden korkuyorum inşallah bi sorun yoktur uffffffff ((((((((

sudenaz için varmı dua kızlarrr songülüm yazıyımmı sana 20 tefriciye ikindiden sonra okursun hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…