Ekimde tup bebek yaptiranlar

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
133
37
Merhana arkadaslar 15ekimde ilk rand vuma gidicem neler yapilacak die gorusmem basliyo hadi gelin destek olalim birbirimize allah hepimize yardimci olsun cok heyecanli ve korku doluyom deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Merhana arkadaslar 15ekimde ilk rand vuma gidicem neler yapilacak die gorusmem basliyo hadi gelin destek olalim birbirimize allah hepimize yardimci olsun cok heyecanli ve korku doluyom deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
merhaba bende 15 ekimde adet olucam ve ilk rndevum ilk tüp bebeğim heyecanlıyım inşallah rabbim izin verirde hamile kalırız

merhaba bende 15 ekimde adet olucam ve ilk rndevum ilk tüp bebeğim heyecanlıyım inşallah rabbim izin verirde hamile kalırız
Ayyy ayni gun gerci benim o ilk gorusmem yapilacaklari anlaticaklar sanirim canim bende cok heyecanliyim umuyorumki ikimiz icinde hersey yolunda gider ve burdan birbirimize mujdeli hanerleri veririz sen on gorusme yaptinmi canim neler soylediler bide sizdeki sorun nedir ay cok sordum burdan birbirimize bu surecte destek olalim canim allah hayirlisi artik:)

Merhaba ekimde bende çapa hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayacagım bakalım hayırlsı çok heycanlı ve çok tedirginim sen nerde yaptıracaksın rabbim inşallah gönlümüzdeki muradımızı verir bizde böyle ve sonundada buolur inşaallah

olalım canım pozitif olursak herşey çok güzel olur. bizde hiçbir sorun yok ben mayısta çoğul gebelikten dış gebelik yaşadım bir tüpümde bir yumurta diğer tüpümde de diğer yumurta kaldı benim yaşadığım olay çok nadir olurmuş ve benim başıma geldi nasip herşey sorunsuz tüp bebek yaptırıcaz bakalım canım.. sadece yumurtalıklarım var.. sizde sorun nedir

ön görüşme yaptım canım bütün tahlillerimi getirdim engel olmadığını başlayacağımızı söyledi işte. adet günümde aramamı söyledi. tüp bebek hakkında bilgi vermedi internetten baktım çoğunlukla öğrendim belki adet günümde anlatıcak

Canim ben londrada yasiyorum burdaki hastanede yaptiraxam allah kimsenin kucagini bos birakmaz insallah:))

Pcos var canim bende

Peki hangi tahlilleri istedi hangi tahlilleri gosterdin doktora

Canim ben londrada yasiyorum burdaki hastanede yaptiraxam allah kimsenin kucagini bos birakmaz insallah:))
Amin canım rabbim kimseyi evlat sıkıntısıyla sınamasın bu çok başka bişet allahın bu nimeti bambaşka hiç birşeye benzemiyor allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Peki hangi tahlilleri istedi hangi tahlilleri gosterdin doktora
kanda pıhtılaşma, kansızlı vb. kanla ilgili ne varsa 15 tahlil falan vardı hemogram kağıdında. genetik tahlili yapıldı. rahim filmi, açlık şekeri, hormon tahlilleri( e2, prolaktin, tsh, fsh vb.) tüp bebek için bunlarda bir sorun olmaması gerkeiormuş

Anladim canim hayirlisi artik az kaldi ben daha hic bir test yaptirmadim bakalim nolucak

merhabalarrr bızde eylülün sonunda doktorla gorustuk rahım konrtolu vs yapıldı cok sukur bı sorun çıkmadı sımdılık Allahın ıznıyle.ekım ayındakı adet gunumu bekliyorum baslıcaz ınsallah bzde canm

ben sizlerden biraz önce başlayacağım sanırım, bu hafta perş / cuma adetimi bekliyorum. benimde lk tüp bebek denemem olacak, aynı heyecan bende de var. Rabbim herkesin kucagını doldursun inşallah..

Hayirli olsun canim insallah kucaklarimiz dolar en kiza surede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…