Ekimde tüp bebek

Amin inşallah canım...
Ben çok yıprandım artık gücüm kalmadı...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Amin inşallah canım...
Ben çok yıprandım artık gücüm kalmadı...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Öyle düşünme canım güçlü ol güzel düşün güzel olsun. Ne umutsuz vakalar var imkansız olmaz dedikleri. Yeter mi yaradan istesin. Nerde olduğunu bilmiyorum ama benim araştırmalarıma göre bahçeci sağlık Grubu tüp bebek konusunda baya iyi

Ben bursa acıbadem de tedavi oldum..
Bakma benim olumsuz konuştuğuma ..
Embriyoları transfer yaptılar mı bu kez kesin oldu diye sevinçle bekliyorum.. bir anda karamsarlık yok olup gidiyor karnımı seviyorum bekleyişi bile o kadar güzel ki ..
Kendini tahmin bile edemiyorum...
Sonra negatif olunca çok büyük yıkım oluyor allahım hepimize yardım etsin inşallah... zor sınav sonu güzel olsun inşallah...

İnşallah canım dua edicem güzel haberler ver inşallah

Merhaba,mayıs ayinda 1 negatif tup bebek sonrasi iyiki hsg cektirmisim tüplerin birinde ileri derece hidroselpinks cıktı, 20 gün önce laparoskopiyle tüpler alındı histeroskopi yapıldı, hayırlısıyla dondurulmuslar için ekim adetini bekliorum. Negatif tup bebek denemeniz varsa Rahim filmi mutlaka cektirin arkadaslar

ISSIZ merhaba yeniden rahim filmi çektir arkadaşım, bir tüpteki hidroselpinks diğer tüpe de ileride zarar veriyormuş, benim her iki tüpte alındı kafam rahatladı transfer öncesi her çektirirken için rahat olur

Merhabalar bende Ankara hacettepe de Ekim ayında tüp bebeğe başkicam.
İlk denemem Olacak. Eşimde sayı hız ve morfoloji sorunu var. Yaşımız 27 hayırlısı olsun
Merhaba benim eşimde de morfoloji sorunu var doktor genetik ilaçla düzelecek bir durum değil dedi size herhangi bir şekilde tedavi verildi mi?

ISSIZ merhaba yeniden rahim filmi çektir arkadaşım, bir tüpteki hidroselpinks diğer tüpe de ileride zarar veriyormuş, benim her iki tüpte alındı kafam rahatladı transfer öncesi her çektirirken için rahat olur

Merhaba canım...
Benim sağ taraf ameliyat yüzünden hidrosalpenks olmuş...
Laparoskopi ile sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı.. tekrardan histeroskopi yapılacak transfer öncesi.. garanti olsun istiyorum bu kez.. 3 cü tedavim bu çok tedirginim... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba benim eşimde de morfoloji sorunu var doktor genetik ilaçla düzelecek bir durum değil dedi size herhangi bir şekilde tedavi verildi mi?
Morfoloji yi bazı dr lar önemsemiyor. Bizspermin sayı ve hızı için Ankara da ünlü bir üroloji dr una gittik. Sperm Dna hasarını ilaçla %17 ye düşürdü. Ve tedaviyi bırakmıştı. Normal Yolla 6 ay içinde olmazsa tüp bebek yaptırın demişti. Bir 3 ay oldu ondan beri. Bizde ekimde hacettepe de tüp yaptıracaktık. Dr sperm testlerini görünce tüp bebek dedi zaten. Bizde bu aralar rapor için belge hazırlıyorduk. Hacettepe rapor için bir sperm testi daha istedi verdik. Ve mucize gibi değerler artmış. Dr um bu değerlerle devlet tüp bebeği karşılamaz yapamam aşılama denicez dedi. Bunu dün öğrendik. 2 ay önce hacamat yaptırdık eşimle belki onun belkide dna hasarı nın düşmesi etkilemiştir. Ama kür felan yapmadık

Merhaba kaç embriyo transfer edildi ? Sebepsiz infetilitemiydi ?

Çok şükür sonunda başlıyorum tedaviye. Kist erimiş. 2 tane yumurta göründü. Tekrar amh istedi doktorum. 0.54 çıkmıştı 6 ay kadar önce şimdi de 0.53 çıktı. Şuan başladık bakalım artık kaç tane olacak.

Morfoloji tüp bebekte önemli mi morfoloji 2 yle tutma ihtimali var mıdır acaba
Bizim morfoloji de 2.dr yuzde 70 sans dedi.hos ilkinde de o kdr sans verilmisti.dr nin dedigine gore degil yuzde 2,sadece 2 sperm bile hamilelige yetiyor diyor

Dna hasarina tedaviye baslamanizla testlerin duzelmesi arasinda kac ay gecti?

Peki ozelde dvm ederek tup denicek misiniz yada asilama falan?
Biz zaten sperm Dna hasarı düştü 3 ay denedik olmadı. Tüp bebek için hacettepe ye başvurduk. Belgelerimi tamamlıyordum. Eşimden rapor için tekrar test aldılar. Ve iyi geldi. Bu değerle tüp bebeği devlet karşılamaz sana aşılama yapalım dedi. Bu bile mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…