Memur olduğum için dogudayim. Diyarbakır bahcecide baslayacagiz canım. Zeki Akkum da
Amin canım sen nerdesin
Şükürler olsun ilk denememde ikizlerime kavuştum doğum için gün sayiyoruzAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. tek seferde tuttumu senin? bir kaç kez mi denedin?
merhaba canım tüp bebek denemeni nerede yaptırdın eşinden kaynaklı mıydı ?Şükürler olsun ilk denememde ikizlerime kavuştum doğum için gün sayiyoruz
Evet canim sperm sayısı azlığı ve har3ket problemi vardı bursa jinamed tüp bebek merk3zknde yaptirdikmerhaba canım tüp bebek denemeni nerede yaptırdın eşinden kaynaklı mıydı ?
Merhaba arkadaşlar..
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
21 ekim de randevum var...
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ama önce araştırma yapılacak bu kez herşey incelenmeden transfer yapmalarını istemiyorum... Artık çok bunaldım korkuyorum yine negatif olur diye.. Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın zorlu yol ama sonu güzel olsun ..inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız ...
ISSIZZ
Merhaba nerede yaptırdınız ? araştırma derken empriyoları genetiğe gönderiyor o şekilde bişey mi diyorsunuz bu arada nerede yaptırdınız tüp bebeği olumsuz oldu
çok haklısın öteki türlü sürekli başa dönmek gerçekten çok kötü oluyorAcıbadem bursa şahin zeteroglu...
Araştırma yapılmasını istiyorum.. era testi genetik test histeroskopi gibi.. bu kez garanti hiç bir sıkıntı yok diyebilmek istiyorum...
Korkuyorum artık...
Allah kucağına almayı nasip etsin :) bizde de aynı problemler var inşallah sonuç alırızEvet canim sperm sayısı azlığı ve har3ket problemi vardı bursa jinamed tüp bebek merk3zknde yaptirdik
Hayırlısı olsun canım doğuda nerdesiniz zeki akkuma ilk defa mı yaptıracaksınız bende orta tedavi görüyorum da o sebepten soruyorumMemur olduğum için dogudayim. Diyarbakır bahcecide baslayacagiz canım. Zeki Akkum da
Zeki hocanin yaklaşık 1 yıldır hastasıyım hidroselfex nedeniyle laporoskopi ameliyatımı yaptı yaklaşık 7 ay önce bu süreçte de klomen ve letu ile tedavi izledik ancak sonuç alamayınca tüp bebek kararı aldık benim ilk denemem olacakHayırlısı olsun canım doğuda nerdesiniz zeki akkuma ilk defa mı yaptıracaksınız bende orta tedavi görüyorum da o sebepten soruyorum
Inş darısı hepinizin başına olsunAllah kucağına almayı nasip etsin :) bizde de aynı problemler var inşallah sonuç alırız
çok haklısın öteki türlü sürekli başa dönmek gerçekten çok kötü oluyor
bu arada ne kadar zaman aralıklarla yaptırdınız ?
Bende ilk tüp bebeğimi yapacağım , tutmayacağını sanki hissediyor gibiyim
daha iğne vesaire aşamalara gelmedik istanbuldayım bende
Zeki hocanin yaklaşık 1 yıldır hastasıyım hidroselfex nedeniyle laporoskopi ameliyatımı yaptı yaklaşık 7 ay önce bu süreçte de klomen ve letu ile tedavi izledik ancak sonuç alamayınca tüp bebek kararı aldık benim ilk denemem olacak
hayırlısı bakalım canım inşallah olumlu sonuçlar alırsınZeki hocanin yaklaşık 1 yıldır hastasıyım hidroselfex nedeniyle laporoskopi ameliyatımı yaptı yaklaşık 7 ay önce bu süreçte de klomen ve letu ile tedavi izledik ancak sonuç alamayınca tüp bebek kararı aldık benim ilk denemem olacak
Benim sağ tüpü komple almadı bagladi canım bende ondan korkuyorum. Rabbim yardım etsin herşeyden önce psikoloji çok önemli sen elinden geleni yap bol bol dua et herşey rabbimin elinde ol desin ve oluversin inşallah hepimiz icinBenimde hidrosalpenks vardı Eylül de ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı...
Ameliyattan sonra tüp bebek denedik tutmadı malesef 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif oldu... şimdi ekim de sil baştan başlanacak.. Hiç gücüm kalmadı.. 2 negatifim var...
Amin canim hepimiz inşallahhayırlısı bakalım canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?