Ekimde tüp bebek

Merhaba ;

Bu siteyi bolca takip ediyorum ancak pek yazmıyorum,
Çok Benzer Problemlerimiz var, Yazmadan geçemedim,Nacizane önerim (Bu arada Bende 1 Negatif Tüp Bebek denemesi yaşadım)
Bazen tek tarafta olan hidrosalpenks diğer sağlam tüpe de zarar verebiliyormuş bu sebeple yeni bir tedaviye başlamadan Rahim filmini tekrar çektirmenizi öneririm,

ISSIZZ
Merhaba nerede yaptırdınız ? araştırma derken empriyoları genetiğe gönderiyor o şekilde bişey mi diyorsunuz bu arada nerede yaptırdınız tüp bebeği olumsuz oldu

Acıbadem bursa şahin zeteroglu...
Araştırma yapılmasını istiyorum.. era testi genetik test histeroskopi gibi.. bu kez garanti hiç bir sıkıntı yok diyebilmek istiyorum...
Korkuyorum artık...

Acıbadem bursa şahin zeteroglu...
Araştırma yapılmasını istiyorum.. era testi genetik test histeroskopi gibi.. bu kez garanti hiç bir sıkıntı yok diyebilmek istiyorum...
Korkuyorum artık...
çok haklısın öteki türlü sürekli başa dönmek gerçekten çok kötü oluyor
bu arada ne kadar zaman aralıklarla yaptırdınız ?
Bende ilk tüp bebeğimi yapacağım , tutmayacağını sanki hissediyor gibiyim
daha iğne vesaire aşamalara gelmedik istanbuldayım bende

Hayırlısı olsun canım doğuda nerdesiniz zeki akkuma ilk defa mı yaptıracaksınız bende orta tedavi görüyorum da o sebepten soruyorum
Zeki hocanin yaklaşık 1 yıldır hastasıyım hidroselfex nedeniyle laporoskopi ameliyatımı yaptı yaklaşık 7 ay önce bu süreçte de klomen ve letu ile tedavi izledik ancak sonuç alamayınca tüp bebek kararı aldık benim ilk denemem olacak

1 . Tüp bebek tedavisi haziran 2018 de
Birinci tüp bebegi sorun olduğunu bildiği halde bana transfer yaptı.. 2018 eylül de ameliyat oldum hidrosalpenks yüzünden sağ tüp üm alındı sol tüp temiz çıktı...
Hidrosalpenks olunca kesinlikle hamile kalamayız bunu bildiği halde bana transfer yaptı para için bunun başka açıklaması olamaz... ameliyat dan sonra 6 ay Piskolojik tedavi gördüm çok kötü günler yaşadım...
Bedenimi hissetmiyordum üzüntü den..
Sonra sorun kalmadı bu kez olur diye gittim..
2. Tüp bebek tedavisi 2019 da haziran da yapıldı 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer yapıldı..ve yine negatif oldu...

Benimde hidrosalpenks vardı Eylül de ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı...
Ameliyattan sonra tüp bebek denedik tutmadı malesef 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif oldu... şimdi ekim de sil baştan başlanacak.. Hiç gücüm kalmadı.. 2 negatifim var...

ISSIZZ
mümkün olduğunca dediğin gibi araştırıp testlerinizi yaptırın canım çok zor bir süreç geçmiş başından Allah kolaylıklar versin
Benimde bu tüp bebek olmayacak diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum yoksa çok üzülürüm araya ne kadar zaman koyduktan sonra tekrar yapmak lazım onu da bilemedim

hayırlısı bakalım canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Son düzenleme:
Benim sağ tüpü komple almadı bagladi canım bende ondan korkuyorum. Rabbim yardım etsin herşeyden önce psikoloji çok önemli sen elinden geleni yap bol bol dua et herşey rabbimin elinde ol desin ve oluversin inşallah hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…