Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 3 resımde aynı haberınız olsun lıste halınde eklemısım yanlışlıkla

ilk halini bilmiyorum da, saçlarının şimdiki boyu gayet güzel..

uçlarından kestirmen mi lazım acaba, uçları çok incelmiş gözüküyor? yoksa resimden mi öyle ayrık ayrık ve ipince çıkmış?

bence de uzunluk çok güzel benım istedıgım boy bu uzunluk ve uçlardan bence alınmalı ama herkese göre degişiyo kuaforde bı kız gördum uçlar yanık yanık dedıkı kuaför en az 3 cm alınmalı ve haklıydı kız yok dedı olmaz o 3 cm için ben 3 ay beklıyorum dedı ve kırık olmasını kısa olmasına tercıh ettı vazgectı:))) ben de süreklı kırıklarını aldırmak ısterım saçımın ama bnce de kırık saç hele uçlar beyaz oluyo bazen kırıktan ötürü çok kötü duruyo....

xayx ım gelmış kanka napıon??? çok fena hastalandım üstüne afıyet sergın yatıyodum babaannesı geldı oğlanı aldı götürdü bnde yatıyım dıyodum ama yok duramadım size geldım...

az sonra 6. kürümü yapacağım kızlarr
son fotodan sonra 11 gün geçmiş
acaba tekrar eklesem mi uzama olmuş mudur ?

4 kür oldu sinameki yapıyorum. ayrıca, 5 kür sığır iliği. Yok hala uzama yok.

ben de senin gibi düşünenlerdenim, uzun ama sağlıksız ve kırık gözüken saçlardansa, 3 4 cm daha kısa ama güzel gözüken saçları tercih ederim.
zaten uzun saç bakımlı görünecek diye bir kural yok, sağlıklı saç bakımlı görünür, temiz saç bakımlı görünür :)

çok şahit oluyorum ben de kuaförde saçlarıyla vedalaşamayan kızları :)

4 kür oldu sinameki yapıyorum. ayrıca, 5 kür sığır iliği. Yok hala uzama yok.
vardııır moral bozma foto ekle bizde bakalım canım muhakkak bi gelişme olmuştur saçların çoğalmıştır filan..
xayx ım gelmış kanka napıon??? çok fena hastalandım üstüne afıyet sergın yatıyodum babaannesı geldı oğlanı aldı götürdü bnde yatıyım dıyodum ama yok duramadım size geldım...

böcüümm geçmiş olsun canımm iyi etmişsin kaç gündür görüşemiyoz özledim valla..
benimde bazen öle oluyo saçım ama sinameki düzeltti heralde bide ben kesmiştim ya kırıklarını alırken accık ucundan ondan düzeldi heralde ama kız haklı yani 3cm kesilmesi lazım diyen kuaföre teslim etseydi kendini 9cm kaybı olacaktı bende o yüzden vazgeçtim anacım totomun üstüne gelsin o zaman belki ucundan aldırırım öbür türlü yok imkansız ucundan kesmişim diye bile üzüldüm o kadar ki 1 cm ya gitti ya gitmedi artık makas görünce korkuyom valla

fotodan anlaşılmıyo kımın saçı çok kırık kımınkı saglıklı. görüyoz bıraz ama ne görüyosak ona yorum yapıyoz yakında göründüğü gıbı yıne de olmuyo. bnm sacım yakından daha güzel duruyo ve yumusacık fotoda bellı olmuyo tam..amma ben katılmıyorum uzun ama uçlar püskül püskül kırık çatal saçlardansa bıraz daha kısa ama bakımlı duran saglıklı saçları uçlarda kı o kötü görüntü olmayan saçları tercıh ederım......

orası da ööle tabi kişisel tercih meselesi canımcım ama ben şu kırık saç uzamaz muhabbetine pek inanmıyorum sende benm gibimisin benimkiler uzadı valla sinameki fayda ediyor zaten uçlara filan..bu arada senin saçların gayet sağlıklı zaten öölede gözüküyo fotoda senin saçın olduğu için sana ööle geliyodur ama gayet canlı duruyolar

az sonra 6. kürümü yapacağım kızlarr
son fotodan sonra 11 gün geçmiş
acaba tekrar eklesem mi uzama olmuş mudur ?

hadi kolay gelsin canım şifa olsun..
ekle şekerim bakalım bizde olmadı dinlenmede eklersin ama
senin saçların en son hareketlenmeye başlamıştı yavaş yavaş şimdi uzama belli etmiştir kendini

yok öle bişi bncede.. ona katılıyorum kırık saçta pek ala uzuyo bnm röflelı saçım bıle uzuyosaaaa diplerımı çekıp koymak istıyorum aslında bı ara.. geldı bıle ve ben dıbım geldı dıye sevınıyorum:))))

hadi kolay gelsin canım şifa olsun..
ekle şekerim bakalım bizde olmadı dinlenmede eklersin ama
senin saçların en son hareketlenmeye başlamıştı yavaş yavaş şimdi uzama belli etmiştir kendini
ekliyim şekerim dimi
lavanta çayını içmeyi bıraktım acayip iştah açıyordu
zaten onu 15 günlük kürler halinde yapmak lazımmış
dinlenme döneminde tekrar başlarım

Siz sadece sinamekimi yapıyorsunuz ?

Ben 6. kürümü bitirdim bu cumartesi 7.kürü yapacağım ortalama

2 2,5 cm uzadı bu normal mi ? Birde ben haftada birkezde zeytinyağlı karışımlar uyguluyorum ayrıca uçlarıma argan yağı vb yağlar takviye yapıyorum bu kadar uzaması normalmi ?

Bana az geliyor

Son düzenleme:
xAyx ne tatlısın:)
Bu yaşlı hanıma moral verdin:) Kaynaktan dolayı saçım oldukça koptu. Azimle yapmaya devam ediyorum. Evdekiler aktar gibi kokuyosun diyorlar:)
Bıoblas sarmaşık da alayım. Sığır iliği bile sürdüm ya saçıma.
Saçık röfle. Vazgeçmem de. En azından adranelin oluyor bakım günüm filan:)
40 yaşına girmeye ramak kala rapunzel olmaya niyet etmiş yoluk saçlı yetişkin:)

yok canım haklısın uçlarım inceldı daha once yazmıştım bıraz uzamasını beklıyorum mutlaka kestırıcem şimdilik idare etmeye calısıyorum örüyorum saçımı yada topuz yapıyorum durumu kurtarmaya çalışıyorum

ee o zaman ne duruyosun şekerim hadi ekle foto

ekliyim şekerim dimi
lavanta çayını içmeyi bıraktım acayip iştah açıyordu
zaten onu 15 günlük kürler halinde yapmak lazımmış
dinlenme döneminde tekrar başlarım
evet yaa çok aşırı yüklenme..bende alıp içmeyi düşünüyodum ama lavantaya hiç dayanasım yok kolonyadan kalma bi huy sanırım bu..cildime bile zar zor sürüyorum..e hadi hanimiş foto?görek
yaşlı hanım mı hemde 40yaşındayken mi bence gayet gençsiniz..bende canım cicim yazıp duruyom :90:e tabi bilemiyoruz kim kaç yaşında kusura bakmayın..evet ya kaynak iyi değilmiş bende eskiden kafayı takardım ona ama Allahtan hiç denemedim..sığır iliği saç çıkarıyomuş ama bence sarımsakda aynı işi görüyo ben sarımsak kullanıyorum saçıma ve kirpiklerime iyi geldi doğrusu..bu arada sinameki saçı onarıyo epey aklınızda bulunsun e tabi bioblasın gürleştirdiğini de yabana atmak olmaz bende kullanıyorum 2şişe devirdim 3.yolda :)) bence en önemli kıyafetimiz cildimiz,en önemli aksesuarımız da saçlarımız başka bi bayanı hoş tutan nolabilirki mis gibi yapalım kendimizi hep beraber :))

şu aşamadan sonrada uzayabilir pes etme canım şimdilik iyi bi uzama tabi..birde özel günlere uymaya başla istersen (kozmikbakım)..etki ediyor

en iyisini yapıyosun açtığında saçını uzun görmeni sağlar bu sayede motivede olursun iyce ki zaten o şekilde yaparak da saçı uzatıyosn emin ol örme toplama vs ile..bu arada bakımlarına devam et canım o denli bi kötülük yok saçında abartılacak kadar kötü durmuyor zamanla toparlar bakımlarla inş kestirmene de gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…