Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende kuaförüme kestırmek için sordum uçlar kırık dıye oda dedi madem bakım yapıyorsun saçına fon, duzleştirici vb.. şeyler kullanma. kendıne 3-4 ay sure ver. şimdi kesersem morelın bozulur uzasın istediğin boya gelsın en son kırıklarını toparlarız dedi banada mantıklı geldı beklemekten baska çare yok

daha yıkamadım kızlar yıkıyım eklicem
bekliyorm kafamda sinamekim

xayx ço büyük morel verdın bana teşekkür ederim inşllah dediğin gibi olur. yaza kadar vaktımız var diye düşünüyorum kürlere devamm tabiki hepbirlikte

xayx ço büyük morel verdın bana teşekkür ederim inşllah dediğin gibi olur. yaza kadar vaktımız var diye düşünüyorum kürlere devamm tabiki hepbirlikte

nerdeymiş o kuaför ya bize böölesi gelmez valla kıymetini bil şekerim
evet canım yaza kadar epeeyy zamanımız var ve saçlarında baharla beraber iyce canlanacağını düşünüyorum hava su herşey etkiliyo valla saçları.düzleştirici maşa hatta kurutma makinası fön filan bunlardanda uzak durmak lazım ayda bir kere bile değişiklik için yapsak yeter saçda nefes alsın biraz..yaza herkesin belinde saçlarının fotosunu eklediğini görür gibiyim inşallah ööle olur da hep beraber o gün geldiğinde bu topiğe yeni gelen arkadaşlara tecrübelerimizi anlatırız..

xayz azından bal damlıyor kuaför arkadaşım ondan sanırım emeğimizin karşılığını alıcaz pesetmek yokkk

xayX bioblas sarmaşık gerçekten işe yarıyor mu? bide herkese bir sorum var 1 yıldır saçımı boyatmıyorum ve çeneme kadar uzadı çenemden ilerisi boyalı olan bölge geliyo sizce yavaş mı yoksa normal mi uzadı? 3 ay öncesine kadar bakım yapmıyodum bunda ekliyim

Son düzenleme:
Bir türlü çözemedim şu kozmik bakımı :)

valla ben yararını gördüm çoğu konuda epilasyondan tut beslenmeye kadar her konuda güzel bilgiler veriyor..ayın şekline göre hareket edilen bi sistem diyeyim..denemeye değer kaybedeceğimiz bişi yok bence

evet canım ben bi süre sonra etkisi bitti sanıyodum ama geçen başka bi şampuanla yıkamak zorunda kalınca farkı anladım bioblas inanılmaz bi gürlük canlılık veriyor saça uzamayada etkisinin olduğunu düşünüyorum ama sanırım çoğu zaman tek kullanmak lazım bişiler katınca yada ekstra kür yağ filan yapınca ona engel oluyor sanki..bu arada saç kendi haline bırakınca uzuyo tabiki ama bu kürler vs uzamayı hızlandırıyor tabi dozunda olursa yoksa çok fazla şey yapınca saç alışacak ve onlarsız uzamayacak diye düşünüyorum..sende yap kürlerden filan canım dahada çok uzar inşallah..şu diğer topikte bahsetiğin uygulamanın sonucunuda sabırsızlıkla bekliyom

yarın uyanır uyanmaz güneşete bakıcam saç uçlarının nasıl göründüklerine....omuzlarda saçlarım zaten çene hizasından sonra da boyalı olan ksım çok kötü...komple yanık...yani benim saçta etki ederse herkese etki eder eminim ...boyalı kısım bildiğin süpürge...kısa saç da yakışmıyor ki ...yakışsa hiç düşünmeden keserim...idare ediyoruz işte...

neyse canım azcık daha idare etde inşallah bugün yaptığın uygulama yarar saçlarına olmadı uzadıkça boyalı kısımdan bi parmak kesersin daha iyi uzar hem hemde sadece kendi saç rengin kalır

neyse canım azcık daha idare etde inşallah bugün yaptığın uygulama yarar saçlarına olmadı uzadıkça boyalı kısımdan bi parmak kesersin daha iyi uzar hem hemde sadece kendi saç rengin kalır
zaten insanın kendi rengi gibisi yok ...bütün kuaförler 'senin saç rengin için ölüp bitenler 'var diyo ...bida hayatta boyatmam...yap boz gibi her ay farklı bir renk yapıyodum nessse ammannn genciz biz şimdi yapmiycaz ne zaman yapcaz kökü bizde

Eki Görüntüle 594632
ilk foto 23 aralık ikincisi bugün
9. çizgiyi biraz geçiyormuş
bugün 10.çizgiye değmişiz
11 günlük uzama nasıl sizce?
valla harika canım seninki artk 10günde 1parmak uzamaya başladı nerdeyse maşallah :)
aynen valla ama ben kendi saç rengimi özlüyorum kafamdaki şu boyadan tamamen kurtulunca balyaj düşnüyorum uçlarda olması sorun değil saçımın boyunada gider diye yaptırıcam sabırsızlanıyorum valla saçımdaki ne zamana tamamen akar bilmiyorum ama inş mart gibi yaptırıcam bakalım canım

yha ben bi ara sinameki yapıyodum...ama uçlara aktı karışım...ve uçlarını çok kötü yaptı...

ya böyle resimlerde uzama görülüyor ama sanki hep aynı boydaymış gibi hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…