Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzeeelll.. xAyx bunu beğendi devamını bekliyoruz canım küre devam et güzelce bide kuru halleriyle de koy foto gürleştiğinide görelm

valla ya şu saçlar uzasın diye yapmadığımız şey kalmadı

kızlar ben bu saçlarıma iyice taktım çevremdekileride bıktırdım saçlrım uzamış mı sormaktan:) iki foto arasında 1 haftacık var 4 kereyağ ile bakımyaptım bi umuut fark edilir bişiler varmıki die çekindim ama daha toparlanıyorlar sanki devaam :)

Sinemaki kürüne başlamadım, üşendim. ama buraya yazdığımdan beri, 1 hafta oluyor, 3 kere bakım yağlarından uyguladım beklettim falan. of çile çektim resmen, şıp şıp damladı ensemden içeri, alnımdan burnuma doğru falan. çok sürmüşüm herhalde..
artık astronot tarzı özel kıyafetlerle bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum.

o şıp şıp damlamalar benide uyuz ediyo ama sinamekide öyle bişey söz konusu değil. Bir aralar turplu su yapıyodum o zamanlar damlıyodu sırf bu yüzden bıraktım sinamekiye geri döndüm. Ayrıca yağda öyle şıp şıp damlamaz ya sen fazla fazla sürmüşsün sanırım

muhtemelen öyle oldu :/ sinameki hala aklımda ama, en kısa zamanda ona başlamak istiyorum..

bir şey soracağım herkese;
bu yağları falan sürüp bekletiyoruz, sonra neyle yıkıyorsunuz? yani şampuanla tabi ama.. kaç şampuan yapıyorsunuz? çok yağlı oluyor, çıkarmak için ben avuç avuç bir sürü şampuan uyguluyorum.

kuaförüme bu bakımlara başladığımı söyledim, dalga geçti. çok bir işe yaramadığını, onları çıkarmak için kullanılan bir dolu şampuanın o yağın etkisini alıp götürdüğünü, asıl saçı mahvedenin şampuan olduğunu ve çok çok az şampuan kullanılması gerektiğini söyledi.. sinir oldum

Kuaför haklı bu şampuanlar saça zararlı en iyisi sülfatsız şampuan ama onuda pek sevemedim köpürtmüyo dolayısıyla temizlk hissini yakalayamıyorsunuz. Ama ben ilik maskesi yapıyorum oda baya yağlı ama 2 3 şampuanlamada o yağ hissi gidiyo siz birşeylri yanlışmı yapıyosunuz acaba ?

valla 2foto arasında 1hafta varsa mucize resmen hem uzamış hemde çoğalmış bi toparlanmış saçların canım..ama çok düşme üstüne uzadığını bile farkedemezsin bak..kendi haline bırak ööle daha güzel olucak hadi kolay gelsin canım..
xAyx'i için
bu düz saçlaEki Görüntüle 593987
Buda dalgalı bağlı ama Eki Görüntüle 593988
heh işte beklediğim saçlar :)çook güzel canım çok canlı ve sağlıklı duruyolar..rahat uzuyacağa benziyo valla saçların..sinamekiden sonraki gürleşmeyle ve uzamayla düşünemiyorum çok hoş olacağı kesin valla
buda yağ yani bi çareside var yani yağlar fazla olmuştur bencede canım ama yaptıkça gözkararı ayarlıcaksın ölçüleri merak etme sinamekiyede giriş bi an önce canım faydasını göreceksin emin ol..

canım ben kullanıyorum ve gayet memnunum hem saçım için hemde kirpiklerim için kullanıyorum..şuan sianamekide dinlenme dönemindeyim ve dün farkettim saç diplerimde nerdeyse görünme yok çok saç çıkmış uzun zamandır belliydi aslında tepemde uçuşuyolardı..tavsiye ederim kesinlikle sarımsak-zeytinyağı ikilisini..kokusu içinde kokulu yağlardan yani lavanta menekşe vb kullanabilirsin şampuanına ki şampuanda aslında tek başına yeter bitkisel filansa..[/QUOTE]

Günaydın dün denedim evet içerisinede menekşe yağı koydum kokuyu biraz olsun kesti ama psikolojik olarak etkiledi beni bu sarımsak :)

Özellikle katlarında uzama var sanırım bu kür katlarda daha çabuk etki gösteriyor. Birde saçların gürleşmiş tbkler :)

yapa yapa yağ miktarına alışacağım sanırım, yarın yeniden yapacağım mesela, o zaman sadece 2 şampuan kullanıcam, bakalım nasıl olacak.

ay inş. canım bakalım birazdan kalkıp sinameki hazırlıcam. Ahh canım ah demek sen benim kesmeden önceki saçlarımı görsen şok geçirirdin çok güzeldi çok ama gel görki akıllanmıyorum ama yaza kadar ne boya ne bişey uzayacak bu saçlar

yapa yapa yağ miktarına alışacağım sanırım, yarın yeniden yapacağım mesela, o zaman sadece 2 şampuan kullanıcam, bakalım nasıl olacak.

aynen canım daha yenisin yapa yapa alışırsın

kızlar bu saçımın son halı ılk halı hangı sayfada bilmiorum foto suan bılgısayarımda yok ama bulup onuda koyucam bugun yorumlarınızı beklıyorum tam 2 ay 3 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…