güzeeelll.. xAyx bunu beğendiKızlar ilk foto 12 nisan 2012 2.foto 30 Aralık 2012 tabi tam anlamıyla düzenli yaptım diyemem ama son 1 2 aydır düzenli yapıyorum. Ayrıca kızlar fotoya tıklayıp yakından bakarsanız daha iyi görürsünüz. Sabrın sonu selamet
valla ya şu saçlar uzasın diye yapmadığımız şey kalmadıevet evetben daha 17den yeni gün aldım maritsa sen 15ten ay al esoş sende 12den yıl al
şaka maka yaşımıza göre güzelleşiyoz kızlar valla yaş ilerledikçe yıllanırız biz..bizlerdeki azim kimde var biz bu bakımlarla ohooo daha ne günler alırız ne günler
kızlar ben bu saçlarıma iyice taktım çevremdekileride bıktırdım saçlrım uzamış mı sormaktan:) iki foto arasında 1 haftacık var 4 kereyağ ile bakımyaptım bi umuut fark edilir bişiler varmıki die çekindim ama daha toparlanıyorlar sanki devaam :)Eki Görüntüle 593985 Eki Görüntüle 593986
kızlar ben bu saçlarıma iyice taktım çevremdekileride bıktırdım saçlrım uzamış mı sormaktan:) iki foto arasında 1 haftacık var 4 kereyağ ile bakımyaptım bi umuut fark edilir bişiler varmıki die çekindim ama daha toparlanıyorlar sanki devaam :)Eki Görüntüle 593985 Eki Görüntüle 593986
var tabiki canım hemde gözle görülür bir fark var
sağol canm hemn bi mutlu oluveriyorum :) bahara çok palnlarım var saçlrıma savura savura gezmek gibi amakökü bizde olur ya:)
Sinemaki kürüne başlamadım, üşendim. ama buraya yazdığımdan beri, 1 hafta oluyor, 3 kere bakım yağlarından uyguladım beklettim falan. of çile çektim resmen, şıp şıp damladı ensemden içeri, alnımdan burnuma doğru falan. çok sürmüşüm herhalde..
artık astronot tarzı özel kıyafetlerle bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum.
o şıp şıp damlamalar benide uyuz ediyo ama sinamekide öyle bişey söz konusu değil. Bir aralar turplu su yapıyodum o zamanlar damlıyodu sırf bu yüzden bıraktım sinamekiye geri döndüm. Ayrıca yağda öyle şıp şıp damlamaz ya sen fazla fazla sürmüşsün sanırım
muhtemelen öyle oldu :/ sinameki hala aklımda ama, en kısa zamanda ona başlamak istiyorum..
bir şey soracağım herkese;
bu yağları falan sürüp bekletiyoruz, sonra neyle yıkıyorsunuz? yani şampuanla tabi ama.. kaç şampuan yapıyorsunuz? çok yağlı oluyor, çıkarmak için ben avuç avuç bir sürü şampuan uyguluyorum.
kuaförüme bu bakımlara başladığımı söyledim, dalga geçti. çok bir işe yaramadığını, onları çıkarmak için kullanılan bir dolu şampuanın o yağın etkisini alıp götürdüğünü, asıl saçı mahvedenin şampuan olduğunu ve çok çok az şampuan kullanılması gerektiğini söyledi.. sinir oldum
valla 2foto arasında 1hafta varsa mucize resmen hem uzamış hemde çoğalmış bi toparlanmış saçların canım..ama çok düşme üstüne uzadığını bile farkedemezsin bak..kendi haline bırak ööle daha güzel olucakkızlar ben bu saçlarıma iyice taktım çevremdekileride bıktırdım saçlrım uzamış mı sormaktan:) iki foto arasında 1 haftacık var 4 kereyağ ile bakımyaptım bi umuut fark edilir bişiler varmıki die çekindim ama daha toparlanıyorlar sanki devaam :)Eki Görüntüle 593985 Eki Görüntüle 593986
heh işte beklediğim saçlar :)çook güzel canım çok canlı ve sağlıklı duruyolar..rahat uzuyacağa benziyo valla saçların..sinamekiden sonraki gürleşmeyle ve uzamayla düşünemiyorum çok hoş olacağı kesin valla
buda yağ yani bi çareside var yaniSinemaki kürüne başlamadım, üşendim. ama buraya yazdığımdan beri, 1 hafta oluyor, 3 kere bakım yağlarından uyguladım beklettim falan. of çile çektim resmen, şıp şıp damladı ensemden içeri, alnımdan burnuma doğru falan. çok sürmüşüm herhalde..
artık astronot tarzı özel kıyafetlerle bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum.
Kuaför haklı bu şampuanlar saça zararlı en iyisi sülfatsız şampuan ama onuda pek sevemedim köpürtmüyo dolayısıyla temizlk hissini yakalayamıyorsunuz. Ama ben ilik maskesi yapıyorum oda baya yağlı ama 2 3 şampuanlamada o yağ hissi gidiyo siz birşeylri yanlışmı yapıyosunuz acaba ?
valla 2foto arasında 1hafta varsa mucize resmen hem uzamış hemde çoğalmış bi toparlanmış saçların canım..ama çok düşme üstüne uzadığını bile farkedemezsin bak..kendi haline bırak ööle daha güzel olucakhadi kolay gelsin canım..
heh işte beklediğim saçlar :)çook güzel canım çok canlı ve sağlıklı duruyolar..rahat uzuyacağa benziyo valla saçların..sinamekiden sonraki gürleşmeyle ve uzamayla düşünemiyorum çok hoş olacağı kesin valla
buda yağ yani bi çareside var yaniyağlar fazla olmuştur bencede canım ama yaptıkça gözkararı ayarlıcaksın ölçüleri merak etme sinamekiyede giriş bi an önce canım faydasını göreceksin emin ol..
yapa yapa yağ miktarına alışacağım sanırım, yarın yeniden yapacağım mesela, o zaman sadece 2 şampuan kullanıcam, bakalım nasıl olacak.
kızlar 3 resımde aynı haberınız olsun lıste halınde eklemısım yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?