albüm yaptım canım
biri flashlı diğeri flashsız
aslında ikiside tam rengini yansıtmamış :26:
evet çok fark yoktatlım aslında istediğin renkten çok farkı yok şuan biliyo musun sadece ufak bi matlık sorunumuz var senin istediğin renkte parlaklık vardı kahverengi olan tonu tutkun bi renkti ve parlaktı o kadar bence bu boya dahada akar sen akmasını bekle ondan sonra koyu bi renk bulalım aralardada gölge gibi ışıltılar olsun ne dersinbenimde saçım inanılmaz açıldı renk olarak..artık papatya suyuyla duruluyorum engi dahada açılsın diye birazdan bi foto eklesem mi acep :26:
evet çok fark yok
tek boyama yaptığım için renk tam oturmadı
bide sinameki akıttı canım
birde saçlarım parlak değil çok mat o sinirimi bozuyor
zaten şimdi boyamam canım sinamekiye devam edeceğim için
akar gider
aynen ya uzasa bi ah uzasabende anlamıyorum ya sinameki sayesinde saçımız parlak mat duruyor :44: yani fotolara bakıyorum bi canlılık gelmiş ama bide bakıyorum bazen mat duruyo bide hepimizinki aynı ton olmuş haa senin flaşlı haline bakınca kendi saçım sandımbu kürlerden filan tam bi sonuç alıp bitirelimde güzel bişiler yaparız bende bekliyom valla martta yaptırıcam saçımı anca dayanırım valla öle gözüküyo
aynen ya uzasa bi ah uzasa
arkadaş bana bu dinlenme işi yaramadı en iysi sınavlarım bitsin de hemen başlıym haftaya filan ben..fotolarıma bakıyom da sinamekiye başlayalı 3 4parmak uzamış gene..şimdide bi foto çekildim ama saçım azcık duruyo şampuanım kötüydü bugün yıkadım minnak kalmış ondan eklemek istemedim
bana da dinlenme haftası yaramıyor o yüzden artık orjinal küre uycam yani 12 hafta aralıksız yapcam ve 2. küre geçmeden 2 hafta dinlenirim sadece.
ama saçlarım acayip çoğaldı gürleşti diyebilirim canım şimdi bile aynaya baktım yüzüm ufacık tefecik kalmış eskiden kedi tüyü gibiydilerbiraz öncede foto çektim ama eklemekten vazgeçtim ya arkadan çok ince duruyodu saçlarım bugün şampuanım bitti karışık kullandım neyse bikaç güne ekleyim en iysi..kür etkisini gösteriyo öle veya bööle 2.turda daha iyi olur inşallah hepimiz için canım..
xayxciğim
istediğim renkten vazgeçtim maritsa sayesinde
çünkü bu dip olayı canımı çok sıkıyordu
kendi rengine boyamaya karar verdim sinameki kürüm bitince
ve o son boyam olacak
dibi çıktı aktı koktu olayı yok
evet benimkilerde öyle önden yeni saçlar çıktı bioblasın sarmaşık özlüsü ile birlikte kullanıyorum bu sinameki kürünü bir de arada barcelino yağından da sürüp bekletiyorum. Ve çok tuhaf gelebilir ama akşam 6 gibi barcelino saç bakım yağından sürdüm ve gece öyle yattım ertesi gün de öğlen gibi yıkadım saçımı ama azıcık bir uzama olmuş gibi geldi bana tabi bu ertesi günde olmadı :)) 4-5 gün içinde oldu. Genelinde değil ama öndeki perçemlerim uzadı sanki bir kaç günde. Yani o da çok etkili gibi geldi bana ama 3lü etki de olabilir :)) Sinameki + Barcelino bakım yağı + Bioblas Sarmaşık Özlü Şampuan hepsini birlikte götürüyorum bakalım 12. kürümü tamamlayım eklerim yeni fotoğraf. Bu hafta 8. kürümü yapcam. Bir de kısa saçlar gerçekten uzunlara göre daha hızlı uzuyor. Saçımı kat kat kestirdim ama belki 1 sene sonra hiç kat kalmayacak hepsi aynı uzunlukta olacak.
diplerim koyu koyuEn doğru kararı verdin canım
Kendi rengine boyamayıda unut .
Uzasın saçın yavaş yavaş kestir ,kurtul .
Ahhh ah bende beyaz olmasa ben de boyamacağım, ama naparsın yaşlılık işte
xayxciğim
istediğim renkten vazgeçtim maritsa sayesinde
çünkü bu dip olayı canımı çok sıkıyordu
kendi rengine boyamaya karar verdim sinameki kürüm bitince
ve o son boyam olacak
dibi çıktı aktı koktu olayı yok
diplerim koyu koyu
2 3 parmak üzeri kahve rengi
çok canımı sıkıyor canım bilemedim ki
sen kaç yaşındasın bu arada ben seni hep max 25 falan hayal etmiştim
olur canımO zaman son kez boyarsın canım .Birlikte bakarız duruma
Bir kaç ay sonra 28 olacağım canım :) ya sen ?
olur canım
bende martta 20 olacağımm
küçüğüm daha çook küçüğümmanaa çüçütmüşsün kız sen bendenbende nisanda 22yim Allahın izniyle ama 25e doğru ilerledikçe geri atmayı düşünüyorum :90:
eskiden yaşımız büyüsün diye tuttururduk şimdi sorana 18 diyeism var
Ah ah :) toptan yaşlarımızı mı küçültüttürsek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?