Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin balyaj hayalin var dimi canım
benimde boyadan kurtulma hayalim oldu bundan sonra

senin balyaj hayalin var dimi canım
benimde boyadan kurtulma hayalim oldu bundan sonra

evet ya durmuyorum durduğum yerde o saçı nasıl boyatacaksam sarıya neyse artık bişiler uygulayıp ööle yaptırıcam zarar vermeyim uçlara hazır kurtarmışken..2boyayı üstüste yaptım anca açılıyo rengi neyse bi an önce saçımızın uzamasıyla beraber şu boya işlerinide hallederiz inş şeker..

ben şu hindistan cevizi yağından ümitliyim canım
kuruyan uçlara birebirmiş 2 buçuk 3 ay oldu boyayalı tekrar boyarsam yıpranır mı sence?

ben şu hindistan cevizi yağından ümitliyim canım
kuruyan uçlara birebirmiş 2 buçuk 3 ay oldu boyayalı tekrar boyarsam yıpranır mı sence?

valla tamda bi günde 2boya yapan birine sordun şekerim sanmıyorum 2 3ay sonra bi yıpranma olacağını bende hindistanc.yağından umutluyum bu ay alıcam inş..bende hep alıcam alıcam diyip duruyorum demi ama bu sefer kesin alıyorum :90:

eveeet pazar günü sabah 8.08e kadar yağ bakımlarımızı yapabiliriz kızlar
saçınıza kaş ve kirpiğinize doya doya yağ bakımı yapabilirsiniz hadi kolay gelsin canlar..

eveeet pazar günü sabah 8.08e kadar yağ bakımlarımızı yapabiliriz kızlar
saçınıza kaş ve kirpiğinize doya doya yağ bakımı yapabilirsiniz hadi kolay gelsin canlar..

hepimizden uzun saçlara sahipsin ama hepimizden çok bakım,uzatma vs.. için çalışıyorsun
helal olsun,şu azmin yarısı da olsa istiyorum
sinameki zamanım gelmişti.bakım günlerine denk geldiğine sevindim.yarın yapayım.

yaa aslında belki tek başıma olsam bunun yarısını uğraşırdım ama burda ööle güzel bi ortam olduki hoşuma gidiyo sanki tek bi saç var hepimiz elele vermiş onu uzatmaya çalışıyoruz :)) bu arada hakkını yeme canım sende çok uğraşıyosun biliyorum burdaki çoğu kişi ööle inşallah amaca ulaşmamıza az kaldı bahara iyce bi canlanmış olur saçlar son bi voleyi vururuz ben bugünden kirpiğime sürdüm süreceklerimi yarınada sarımsaklı zeytinyağı kaldı malum dinlenmedeyim ama duramıyorum sarımsak yarıyo yapıcam gene şimdiden kolay gelsin hepimize..ha bu arada sinamekiden sonra yıkıyon ya o zaman nemliyken zeytinyağını filan biraz ılıt ööle sür bi yarım saat sonra yıka yağ günü ya hem daha iyi olur es geçme yağıda canım..

bu badem yağı kirpiklere sürülüyor muydu?

bu badem yağı kirpiklere sürülüyor muydu?

sürülüyo canım elinde varken kullan ama gözüne kaçırmamaya dikkat et gerçi
ben yağ karışımını devamlı kaçırıp burnumun direğini sızlatmayı başarıyorum bişi olmuyo ama :90:

ya benim dündü sinemaki günüm ama yapamadım işim vardı.bugüne kaldı şimdide üşeniyorum daha sinemakimi hazırlamadım bile

İlik maskesini ne için yapıyorsunuz uzatmak içinmi etkisini gördünüzmü?

ya benim dündü sinemaki günüm ama yapamadım işim vardı.bugüne kaldı şimdide üşeniyorum daha sinemakimi hazırlamadım bile

tam da günü gelmişken hiç üşenme hemen yapıver canımcım..bol bol yağları yedirmeye bak saçına ekstradan..

ben de şimdi geldim :26:
yarın sinameki ve foto günüm ama eşim olmadığı için karşılaştırma fotosu ptesine kaldı. ben de sırf mahrum kalmayın yarına diye kendim bu sefer saçımın fönlü fotosunu çektim

senin saçların gitgide gürleşiyor canım bu durumu çok seviyorum uzamada gayet güzel valla p.tesini bekliyoruz..

valla gürleşti mi bilemiyorum ama bayağı dolgun görünüyor, gerçi benim saçlarım hep kabarıktı, zor zaptediyorum yıkadıktan sonra
küre ilk başladığımda kendimi kısa saçlı olarak tanımlardım, şimdi uzun saçlıyım diyebilirim artık herhalde yuppiiiii

senin saçların gitgide gürleşiyor canım bu durumu çok seviyorum uzamada gayet güzel valla p.tesini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…