senin balyaj hayalin var dimi canımiyi yapmışsın canım ama bekle bekleyebildiğin kadar bu aralar benimde dipler çıktı ama boyamıcam için bişide yapamıyorum kendi saçım yerinde gelsin diye uraşıyorum malum bakalım bi iki ay daha sabredersem kurtulucam sanki..bi dönem siyaha boyadığımda 3 4aya akmıştı kisiyahta zor bi renkti benim için kendi saçlarımı ekleyince anlarsın sende canım..bian önce akısnda gidip istediğim balyajı yaptırıyım yaaa
senin balyaj hayalin var dimi canım
benimde boyadan kurtulma hayalim oldu bundan sonra
ben şu hindistan cevizi yağından ümitliyim canım
kuruyan uçlara birebirmiş 2 buçuk 3 ay oldu boyayalı tekrar boyarsam yıpranır mı sence?
eveeet pazar günü sabah 8.08e kadar yağ bakımlarımızı yapabiliriz kızlar
saçınıza kaş ve kirpiğinize doya doya yağ bakımı yapabilirsinizhadi kolay gelsin canlar..
hepimizden uzun saçlara sahipsin ama hepimizden çok bakım,uzatma vs.. için çalışıyorsun
helal olsun,şu azmin yarısı da olsa istiyorum
sinameki zamanım gelmişti.bakım günlerine denk geldiğine sevindim.yarın yapayım.
bu badem yağı kirpiklere sürülüyor muydu?
bu badem yağı kirpiklere sürülüyor muydu?
Kuaför haklı bu şampuanlar saça zararlı en iyisi sülfatsız şampuan ama onuda pek sevemedim köpürtmüyo dolayısıyla temizlk hissini yakalayamıyorsunuz. Ama ben ilik maskesi yapıyorum oda baya yağlı ama 2 3 şampuanlamada o yağ hissi gidiyo siz birşeylri yanlışmı yapıyosunuz acaba ?
ya benim dündü sinemaki günüm ama yapamadım işim vardı.bugüne kaldı şimdide üşeniyorum daha sinemakimi hazırlamadım bile
ben de şimdi geldim :26:
yarın sinameki ve foto günüm ama eşim olmadığı için karşılaştırma fotosu ptesine kaldı. ben de sırf mahrum kalmayın yarına diye kendim bu sefer saçımın fönlü fotosunu çektim
Eki Görüntüle 596456
senin saçların gitgide gürleşiyor canım bu durumu çok seviyorum uzamada gayet güzel valla p.tesini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?