valla gürleşti mi bilemiyorum ama bayağı dolgun görünüyor, gerçi benim saçlarım hep kabarıktı, zor zaptediyorum yıkadıktan sonra
küre ilk başladığımda kendimi kısa saçlı olarak tanımlardım, şimdi uzun saçlıyım diyebilirim artık herhaldeyuppiiiii
istediğim saçlar tamda bunlar tabi sonuncusundan 2karış kadar düşelim :90: sizce olurmu benim saçlar da bu kadar kızlar görmüştünüz bnmkileri
bende o kadar istiyorum ama benim daha çok uzun bir yol var önümde :))
xAyx senin 2. tur bitince olur bence. Yani yaza kadar kesin o kadar uzar
istediğim saçlar tamda bunlar tabi sonuncusundan 2karış kadar düşelim :90: sizce olurmu benim saçlar da bu kadar kızlar görmüştünüz bnmkileri
bunlar motivasyon mu oldu, moral mi bozdu bilemiyorum
şu ikinci fotodaki siyah sweatli kızın saçı kadar olsun istiyorum tabi ufak bi şekil verdiririm ben niyetim o çünkü onun saçı benim vücut yapımı iyi göstermez ööle geliyo hafif bi ovallik olucak arkada malesef..ahh ahh bi o kadar uzasında saçıma insan muamelesi yapıcam benden bağımsız bi birey gibi davranıcam SÖZ !
senin olmazsa biz ölelim istersen
ben de o kızın saçını çok beğendim, ben de öyle istiyorummmm
ben de şimdi geldim :26:
yarın sinameki ve foto günüm ama eşim olmadığı için karşılaştırma fotosu ptesine kaldı. ben de sırf mahrum kalmayın yarına diye kendim bu sefer saçımın fönlü fotosunu çektim
Eki Görüntüle 596456
Kızlar selam hepinize.... Nasılsınız?? Sizleri böyle uzun saçlı görünce acayip motive oluyorum... Benim saçlarda uzadı bayağı...foto çektim inşallah en kısa zamanda yükleyeceğim... Misafirim var , haftayada kayınvalideler gelecek ama yine de ara sıra nete girmeye çalışacağım... Sizlerle sohbeti çok özledim... Bu arada kına yapmıştım ya saçıma çok ii geldi.. Saçlarım ( ki yanık tülerik, uçları kıtır kıtır olan saçlarım) çok düzeldi, kına biraz aktı rengi oturdu çok güzel oldu.. Saçları doğal olanlara , aklar var diye boyamak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir... Lütfen boyadan uzak durun.. İllada boyatacaksınız kına yapın... Çünkü sağlıklı saç yıprandı mı düzelmiyor... Öpüyorum hepinizi....
eveet aynen bende bu soruyu yöneltecektim buyur naslacım hadi cevap ver hemen bize bizim gibiler nasıl yapsın kınayı canım arkadaşım bide yıpranmam kalmadı filan dedin mahvettin bize hemen bi açıklama bekliyorumSelam canım saçlarının yanık olduğunu söylemişsin boyadan dolayı benmkilerde de kısım kısım yanıklar var boyadan dolayı dipleride baya çıkmya başladı boyatmaktanda korkuyorum saçlarım sarı kına nası bi etki gösterirki boyalı saçta bi fikrin varmı
Kızlar bugün çok zor düşünceler geçirdim, saçımı o kadar fazla boyatmak istiyorum ki.. herhalde senelerdir ilk kez bu kadar uzun süre kendi rengimde durabildim.. 7 aydır boya yok saçımda.. artık çok sıkıldım, beklemek istemiyorum. ama çok kararsızım, çünkü ne renk istediğimi de bilmiyorum. saçımı kestiresim var bütün boyalı yerlerden kurtulmak için :/
off bugün çok taktım bu saçlara ben.
canım sinameki bittikten sonra boyama işine kalkış derim çünkü boyarsan o da açılacak..forumdaki diğer topikleri bi gez derim çok hoş renklere boyayanlar var saç rengin ten rengin tam olarak nedir yada beğendiğin saç rengi nasıl kafandaki sorulara cevap bulabilirsin yada bizde yardımcı oluruk ya
saçımın renginin şöyle tam belli olduğu aydınlık çekilmiş bi resim aramaktayım, daha önce paylaştığım fotoda koyu gözüküyodu çok. bulunca bi fikrinizi alıcam canım bu saç ne renge kadar dönebilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?