Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle canım ilk halini çok iyi hatırlıyorum şuanki uzunluğu gayet güzel sanırım en iyi sonuç alanlardansın sende ve artık uzun saçlısın bu saatten sonra sadece istediğin bi boy varsa o hedefin için bişiler yaparsın.. :)

istediğim saçlar tamda bunlar tabi sonuncusundan 2karış kadar düşelim :90: sizce olurmu benim saçlar da bu kadar kızlar görmüştünüz bnmkileri

bende o kadar istiyorum ama benim daha çok uzun bir yol var önümde :))
xAyx senin 2. tur bitince olur bence. Yani yaza kadar kesin o kadar uzar

bende o kadar istiyorum ama benim daha çok uzun bir yol var önümde :))
xAyx senin 2. tur bitince olur bence. Yani yaza kadar kesin o kadar uzar

valla benimde gözüme çok görünmedi birden ama canım inşallah dediğin gibi 2.turda olur benim sarımsak filan yarıyo işe saç derimde yer kalmamış hep saç görünüyo ve farkediyorum kısa kısa uçuşuyolar biraz onlar uzasa iyce bi dolgun olur şampuanıma ç.terebendin katıcam o da gürleştrir ve tabi düzleştiriciyi hayatımdan çıkamam lazım o da zor bişi değil bu saçlar için mecburen bişilerden feragat etmeliyim sağol destek ve moral için tatlım..bu arada senin saçlarda gayet iyi gidiyor hatırlıyorum bırakma devam et sürekli ve sarımsaklı zeytinyağını kesinlikle tavsiye ediyorum canım..

şu ikinci fotodaki siyah sweatli kızın saçı kadar olsun istiyorum tabi ufak bi şekil verdiririm ben niyetim o çünkü onun saçı benim vücut yapımı iyi göstermez ööle geliyo hafif bi ovallik olucak arkada malesef..ahh ahh bi o kadar uzasında saçıma insan muamelesi yapıcam benden bağımsız bi birey gibi davranıcam SÖZ !

ben de o kızın saçını çok beğendim, ben de öyle istiyorummmm

senin olmazsa biz ölelim istersen

vaayy bu da güzel bi motiveymiş sağol canım ama sizinkilerde gayet hızlı güzel uzuyor bu gidişle hepinizin saçı bahara benimki kadar olmuş olacak bence..sinameki yaradı hepimize buna çok sevindim

Kızlar selam hepinize.... Nasılsınız?? Sizleri böyle uzun saçlı görünce acayip motive oluyorum... Benim saçlarda uzadı bayağı...foto çektim inşallah en kısa zamanda yükleyeceğim... Misafirim var , haftayada kayınvalideler gelecek ama yine de ara sıra nete girmeye çalışacağım... Sizlerle sohbeti çok özledim... Bu arada kına yapmıştım ya saçıma çok ii geldi.. Saçlarım ( ki yanık tülerik, uçları kıtır kıtır olan saçlarım) çok düzeldi, kına biraz aktı rengi oturdu çok güzel oldu.. Saçları doğal olanlara , aklar var diye boyamak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir... Lütfen boyadan uzak durun.. İllada boyatacaksınız kına yapın... Çünkü sağlıklı saç yıprandı mı düzelmiyor... Öpüyorum hepinizi....

Selam canım saçlarının yanık olduğunu söylemişsin boyadan dolayı benmkilerde de kısım kısım yanıklar var boyadan dolayı dipleride baya çıkmya başladı boyatmaktanda korkuyorum saçlarım sarı kına nası bi etki gösterirki boyalı saçta bi fikrin varmı

Kızlar bugün çok zor düşünceler geçirdim, saçımı o kadar fazla boyatmak istiyorum ki.. herhalde senelerdir ilk kez bu kadar uzun süre kendi rengimde durabildim.. 7 aydır boya yok saçımda.. artık çok sıkıldım, beklemek istemiyorum. ama çok kararsızım, çünkü ne renk istediğimi de bilmiyorum. saçımı kestiresim var bütün boyalı yerlerden kurtulmak için :/

off bugün çok taktım bu saçlara ben.

eveet aynen bende bu soruyu yöneltecektim buyur naslacım hadi cevap ver hemen bize bizim gibiler nasıl yapsın kınayı canım arkadaşım bide yıpranmam kalmadı filan dedin mahvettin bize hemen bi açıklama bekliyorum şaka maka bnm saçlarımı gördün fotoarda filan benim şuanki saça nasıl olur yaa koyu olmasında yaparım valla

canım sinameki bittikten sonra boyama işine kalkış derim çünkü boyarsan o da açılacak..forumdaki diğer topikleri bi gez derim çok hoş renklere boyayanlar var saç rengin ten rengin tam olarak nedir yada beğendiğin saç rengi nasıl kafandaki sorulara cevap bulabilirsin yada bizde yardımcı oluruk ya

durmadım gene yemedim içmedim uyumadım gecenin bu saati yağ günü diye saçlarıma sarımsaklı zeytinyağımı ılıtıp sürdüm hadi baaalım iyi gelsin inşallah..

saçımın renginin şöyle tam belli olduğu aydınlık çekilmiş bi resim aramaktayım, daha önce paylaştığım fotoda koyu gözüküyodu çok. bulunca bi fikrinizi alıcam canım bu saç ne renge kadar dönebilir diye

tamam canım bekliyoruz..ama şu kına olayı beni çok kararsızlıklara sürükledi baksana iyide gelmiş bizde boya vs yerine kına mı denesek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…