Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I don't know karışıklardayım nasladan cvp beklicez napak..koyu olursa ellemem valla ben saçımı yakışıyo ama milletin tuhaf bakışları insanı sinir ediyo ya..

saçımı ne renk istediğime karar verebilsem, hayat daha kolay olurdu :))

o sarımsaklı zeytinyağını sürünce kafamdan 10 gün çıkmıyor her gün defalarca yıkasam bile yok yani :)) Hafta içi terliyorum bi de kokarsa diye cesaret edemiyorum şu aralar. Ama iyi geliyor kesinlikle saça. Ben bir de hindistan cevizi yağı aldım o da çok hızlı uzatıyor diye duydum hatta sinameki kürü gibi bir de hindistan cevizli bir kür var o da 3 ayda omuzdan bele kadar uzatıyormuş saçı. sinameki kürüne o yağdan da katcam bir iki damla.

yaza kadar öndeki perçemler omzuma kadar gelir sanırım. Bu aralar o perçemlere taktım kafayı bende, pişman oldum çünkü önleri o kadar kısa kestirdiğim için. Aslında ben kahkül hizzasından başlayan kat istiyorum demiştim ama adam sanırım yanlış anladı katlı kahkül gibi kesmiş diğer katlar ise daha alttan başlıyor bir de saçımın sağ kısmı bir cm kadar daha uzun sol tarafa göre. Adam biraz yamuk kesmiş oysa hep aynı kuaföre gidiyorum önceleri çok güzel kesiyordu bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Gerçi saçı kestirmek çok da şekil vermiyor, bir kaç ayda ksa kısa yeni saçlar çıkıyor bir kısmı dökülüyor,kısalar daha hızlı uzuyor uzunlara göre ve şekli bir kaç ayda bozulmuş oluyor doğal olarak. O yüzden en iyisi istediğin uzunluğu 5-10 cm geçtikten sonra gidip kestirmek sanırım :)) Katlar bir senede azalır tahminimce ve istediğim uzunluğa gelirse de dümdüz kestircem saçımı gerçekten düz saçlar daha gür ve canlı gözüküyor katlı saçlara göre.

ben hastalıktan yenı kurtuluyorum çok fenaydım antıbıyotıgım bıtmedı daha valla saçımı ıslatıp öyle kalmaya hiç cesaretım yok kür yapamam bı hafta oldu kür zamanım geldı ama du r bakalım napcam bi foto koyım görün barı.......

ya ben şampuanımada o yağdan katmıştım az biraz ama lavanta yağıda ekledim koku olmadı bende hiç canım zaten biraz daha kullanıp aza indiricem sarımsağı dehşet saç çıkarıyor ama derimi göremiyorum o derece..hindistanc.yağını bende saç uçlarım için almayı düşünüyorum bu arada hindistanc. kürünü istiyom hemen sööle bana katların 1yılı bulmaz naptın canım yaa sinameki lazım olan kısmı uzatıyor bende onu farkettim tamamen istediğin şekli alsın sonra ufak bi düzeltme yaptırırsın hatta kendin yap bence kuaförlere güvenim kalmadı çünkü benim bende ööle yapıcam mesela tam beklediğimiz gibi olmuyo eğri bi yeri kesip düzeltiyosn sonra bi bakıyosun ki ora gene eğri yani saç kendine göre şekilleniyo biz uzatalım en son adam ederiz inş sarımsağada evdeyken müsait zamanında filan başla derim haftada 1de olsa yeter bi yerlere çıkmadığın zamanlarda yaparsın..

geçmiş olsun canım iyi bak kendine neyse sende başka şeyler yaparsın saçın ıslak durma bari sarımsağa başla sende..hadi bakak fotoyaa :)

çok geçmiş olsun, boşver kürü falan iyi olmaya bak. sağlam saç sağlam vücutta bulunur...

geçmiş olsun canım iyi bak kendine neyse sende başka şeyler yaparsın saçın ıslak durma bari sarımsağa başla sende..hadi bakak fotoyaa :)

çok geçmiş olsun, boşver kürü falan iyi olmaya bak. sağlam saç sağlam vücutta bulunur...

saolun kızlar dikkat edın valla kımseye demıyomda bizimkılere evde yanı bu kürlerden üşüttüm ben kış günü zor oluyo yaaa...

çok güzel görünüyor saçların, sanki bel boyunda saçlar gibi görünüyor valla

yok canım yaa bele çok var ama çok teşekkür ederım yınede senın kı kadar aslında bele bı karış lazım ama barıştık bu ara saçımla şimdi mutluyum eşimde dıyo boşver işte artık uzun saçlı denir sana daha ne ugrasıyon dıyede ne uzasa karD
bu arada arkadaslar ekledıgım fotoları nasıl kaldırabılırım nette röfle yassam bıle bnm fotolar çıkıyo görsellerde((( eskılerı kaldırmak istiyom....

ay canım bnm çok tatlısınız artık b vıtamını kullanıyorum belkı oda ıyı gelır iyileşiyim daha programlı bi şekılde yenıden başlarım bende kürlere.. fotoda az bellı oluyo uzunluk bendıpten ölçüyorum işte bakın diplerıme saçım kıvırcık oldugu için çekiyo ama diplerımden ölçüyorum bu arada bu fotoları nasıl kaldırcaz tekrar?????

bende şampuana katıp kullanayım en iyisi bende de sarımsaklı zeytinyağı karışımı var bir ara yapmıştım :))

o hindistan cevizi kürünü de saç ile ilgili sitelere bakarken yorumlardan birinde okumuştum hemen kopyala yapıştır yapmıştım açıkçası kendim hiç denemedim ama o kopyaladığım kısmı da yapıştırayım buraya. Birisinin yorumu bu:

ugurbocuu yeni gördüm hasta olmuşsun çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin inş. Hastalığın bitince küre devam edersin kaldığın yerden hem saçların da dinlenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…