Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dayanamadım saçımı boyadım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada ugurbocugu saçların çok güzel uzamışş

ooohh diplerde güzel gelmiş valla bu arada hiç mütevazilik yapma şekerim sen bu hızla kalçana kadar uzatırsın belinede yaklaşmış ayrıca en fazla 1 2karışın kalmış..iyce bi dinlen de yeniden güzelce yaparsın yi bi dinlenme olsun saçlarına da vardır bundada bi hayır..

Ne zaman boyatmistin sacini ? Kac gunde dibin geldi :) gecmis olsn bu arada :)

aa güzel renk.. burayada koymuştun boyanın resmini sanırım, resimde gözüktüğünden daha koyu olmuş, siyah gibi. beğendim ama
evet koyu olcağını biliyordum canım
ondan aldım saçımın kendi rengine uyum sağlasın diye
Esmerimm o yeşil görüntü boyadan mı ışıktan mı boyadansa hangi boya ya bende mavi ya da yeşil bi şeyler düşünüyorum da bi ara
flashtan kaynaklı canım o mavimsi renk
normalda öyle birşey yok

evet koyu olcağını biliyordum canım
ondan aldım saçımın kendi rengine uyum sağlasın diye

flashtan kaynaklı canım o mavimsi renk
normalda öyle birşey yok

Tamam canım ama saçların sağlıklı gözüküyor

ara ara fotolardan ekledin size :)
ilki 10.10.2012
ikincisi 26.10.2012
üçüncüsü 26.11.2012
ve sonuncusu bugün :) 06.01.2013

uzama süper, ilk fotoyla son foto arası bariz belli oluyor, sen de artık saçlarım uzun diyebilirsin benim gibi
ben de yarın fotoları 1er ay arayla bu şekilde koymayı düşünüyorum, bugün baktım sırasıyla, benim dinlenme döneminde hemen hemen hiç uzamamış. kürü kesince saçın uzaması da durmuş. tam da kürümün bitmesine 2 hafta kaldı, sonra da 1 ay ara vermeyi düşünüyordum. napcam ben şimdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…