ooohh diplerde güzel gelmiş valla bu arada hiç mütevazilik yapma şekerim sen bu hızla kalçana kadar uzatırsın belinede yaklaşmış ayrıca en fazla 1 2karışın kalmış..iyce bi dinlen de yeniden güzelce yaparsın yi bi dinlenme olsun saçlarına da vardır bundada bi hayır..ay canım bnm çok tatlısınız artık b vıtamını kullanıyorum belkı oda ıyı gelır iyileşiyim daha programlı bi şekılde yenıden başlarım bende kürlere.. fotoda az bellı oluyo uzunluk bendıpten ölçüyorum işte bakın diplerımeEki Görüntüle 596866 saçım kıvırcık oldugu için çekiyo ama diplerımden ölçüyorum bu arada bu fotoları nasıl kaldırcaz tekrar?????
dayanamadım saçımı boyadım
ıslak canım şimdi kurusun koyayımhaniiii hemen foto koy görek başka türlü affetmem seni
ay canım bnm çok tatlısınız artık b vıtamını kullanıyorum belkı oda ıyı gelır iyileşiyim daha programlı bi şekılde yenıden başlarım bende kürlere.. fotoda az bellı oluyo uzunluk bendıpten ölçüyorum işte bakın diplerımeEki Görüntüle 596866 saçım kıvırcık oldugu için çekiyo ama diplerımden ölçüyorum bu arada bu fotoları nasıl kaldırcaz tekrar?????
koyuyorum resmi
o boz bulanık görüntü gitti parlak oldu saçlarım ve en önemlisi kendi rengine çok yakınn
Eki Görüntüle 596975
koyuyorum resmi
o boz bulanık görüntü gitti parlak oldu saçlarım ve en önemlisi kendi rengine çok yakınn
Eki Görüntüle 596975
koyuyorum resmi
Eki Görüntüle 596975
evet koyu olcağını biliyordum canımaa güzel renk.. burayada koymuştun boyanın resmini sanırım, resimde gözüktüğünden daha koyu olmuş, siyah gibi. beğendim ama
flashtan kaynaklı canım o mavimsi renkEsmerimm o yeşil görüntü boyadan mı ışıktan mı boyadansa hangi boya ya bende mavi ya da yeşil bi şeyler düşünüyorum da bi ara
evet koyu olcağını biliyordum canım
ondan aldım saçımın kendi rengine uyum sağlasın diye
flashtan kaynaklı canım o mavimsi renk
normalda öyle birşey yok
teşekkür ederim canikomTamam canım ama saçların sağlıklı gözüküyor
Ne zaman boyatmistin sacini ? Kac gunde dibin geldi :) gecmis olsn bu arada :)
bayıldım saçlarına ne güzel gür, kabarık, çok sağlıklı gözüküyor. devam et böyle :)
16 aralıkta boyattım bu foto 6 ocak yanı 20 gün oldu zaten röfleyı dibe degdırmıyolar yarım cm bı boşluk oluyo gerı kalanıda bnm uzattıgım saçDDD
Eki Görüntüle 597152 Eki Görüntüle 597154 Eki Görüntüle 597153 Eki Görüntüle 597151
ara ara fotolardan ekledin size :)
ilki 10.10.2012
ikincisi 26.10.2012
üçüncüsü 26.11.2012
ve sonuncusu bugün :) 06.01.2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?