Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar bişey sorcam ben genelde sinameki kürünü herhafta cumartesi yapıyodum daha rahat oluyo diye kozmik bakımın önerilerine de uyuyorum bu arada şimdi mineral günüymüş işte saç için falan yarın bitiyo ama o sinameki bu minerale girmiyo sonuçta dimi ben yine cumartesi yapsam bi sorun olmaz heralde :26::26:

sinameki vitamin günleri yapılıyor genelde canım o da bikaç gün önceydi sen gene yarın yap kürünü

sinameki vitamin günleri yapılıyor genelde canım o da bikaç gün önceydi sen gene yarın yap kürünü

Ya kizlar bu ozel gunleri bn hala anlamadim nerden biliyorsunuz bu gunlerin vitamin veya mineral veya sac kesimi oldugunu ? Cok onceden boyle bir topik vardi ama inanmadigim icin es gecmistim ama simdi merak konum oldu bn mesela p.tesi sinemaki yaparim hafta basina busekilde sevineyim diye hep of yine p.tesi. ise gidicem diye sikinti yapardim artik p.tesi olsunda kurumu yapim diyorum :) su õzel gunleri bnada anlatirmisiniz ve nerden takip edilior ? Buarada xayx kirpik uzatma topiginde sana bi soru sirdum cok onenmmli yine teldeyim bidaha uzun yazamicam oraya bakarmisin canim lutfen :)

canım ben netten takip ediyorum google a kozmikbakım yaz ilk çıkan sayfayı aç bi blog sayfası orda herşey var..

biz iyiyiz sen nerelerdesin? senden naber?

benim 2. tur son 2 kürüm kaldı ama gene yavaşladım gibi geliyor.
xayx en azimlimiz çıktı
resim yok ama pek bu aralar kimseden

canım sağol valla bi sürü şey araştırıyorm hem saçıma iyi gelsin diye hemde bi yandan sinamekiye devam edicem ama hepimizde güzel bi ilerleme var bu arada saç kendi kendine dinlenme veriyor bence seninkide ööle bişi bu tur bittiğinde yine uzamaya devam eder bence..saçların çok güzel uzadı senin..ee bu tur bitince devam edicen mi gene canım

ben nisan başı tr.ye dönüyorum, amacım o zamana kadar olabildiğince uzatmaktı.
2. tur bitince 1 ay ara vermeyi düşünüyorum, o zaman da 3. tur için 6 hafta kadar vaktim olacak. belki 5-6 gün arayla yapıp 6 haftada bitiririm.
tr.ye geldikten sonra bir süre pek düzenli yapabileceğimi sanmıyorum. ama yağ bakımlarına devam etmek lazım, saçlarımın uzarken yıpranmasını istemiyorum, yağlardan çok memnun kaldım.
yada malzemeleri evde bulundurup vakit buldukça yapmaya çalışırım. yaza ne kadar uzatabilirsem artık :44:

senin saçların güzel uzuyor nisana kadaR gene uzamış olur bence ama evet bakımda çok önemli uzun ama ölü olunca bi anlamı yok bu arada sen yapabildiğin kadar yap bence kürü canım trye geldiğinde de barcelino yağı varya yağ karışımı onu kullanırsın hem hazırlama vs işide yok zorluk çekmeden yapar yıkarsın içinde 15yağ var çok met ediliyor ben alamadım bi türlü..

başladığım günden itibaren tam 1er ay arayla olan fotolar :) ekim kasım aralık ve ocak. 3 ay oldu bugün tam...

ben nerde yazarken fotolar gelmiş
güzel uzuyor saçlar, sen de yakında uzun saçlıyım demeye başlarsın

nisanda ablamın düğünü var o zamana kadar bu kadar daha uzasın istiyorum. istediğim saç modelini yaptırmak istiyorum :)

yarın da benim foto günüm, benim de neredeyse 4 ay olacak.
saçlarımızın durumu malum, kürlerden memnunuz ayrı, ama öyle 3 ayda omuzdan bele gelmedi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…