kızlaaar bişey sorcam ben genelde sinameki kürünü herhafta cumartesi yapıyodum daha rahat oluyo diye kozmik bakımın önerilerine de uyuyorum bu arada şimdi mineral günüymüş işte saç için falan yarın bitiyo ama o sinameki bu minerale girmiyo sonuçta dimi ben yine cumartesi yapsam bi sorun olmaz heralde :26::26:
sinameki vitamin günleri yapılıyor genelde canım o da bikaç gün önceydi sen gene yarın yap kürünü
Ya kizlar bu ozel gunleri bn hala anlamadim nerden biliyorsunuz bu gunlerin vitamin veya mineral veya sac kesimi oldugunu ? Cok onceden boyle bir topik vardi ama inanmadigim icin es gecmistim ama simdi merak konum oldu bn mesela p.tesi sinemaki yaparim hafta basina busekilde sevineyim diye hep of yine p.tesi. ise gidicem diye sikinti yapardim artik p.tesi olsunda kurumu yapim diyorum :) su õzel gunleri bnada anlatirmisiniz ve nerden takip edilior ? Buarada xayx kirpik uzatma topiginde sana bi soru sirdum cok onenmmli yine teldeyim bidaha uzun yazamicam oraya bakarmisin canim lutfen :)
canım ben netten takip ediyorum google a kozmikbakım yaz ilk çıkan sayfayı aç bi blog sayfası orda herşey var..
naber kıslar herkes ne alemde uzadımı saçlar????
naber kıslar herkes ne alemde uzadımı saçlar????
biz iyiyiz sen nerelerdesin? senden naber?
benim 2. tur son 2 kürüm kaldı ama gene yavaşladım gibi geliyor.
xayx en azimlimiz çıktı
resim yok ama pek bu aralar kimseden
canım sağol valla bi sürü şey araştırıyorm hem saçıma iyi gelsin diye hemde bi yandan sinamekiye devam edicem ama hepimizde güzel bi ilerleme var bu arada saç kendi kendine dinlenme veriyor bence seninkide ööle bişi bu tur bittiğinde yine uzamaya devam eder bence..saçların çok güzel uzadı senin..ee bu tur bitince devam edicen mi gene canım
ben nisan başı tr.ye dönüyorum, amacım o zamana kadar olabildiğince uzatmaktı.
2. tur bitince 1 ay ara vermeyi düşünüyorum, o zaman da 3. tur için 6 hafta kadar vaktim olacak. belki 5-6 gün arayla yapıp 6 haftada bitiririm.
tr.ye geldikten sonra bir süre pek düzenli yapabileceğimi sanmıyorum. ama yağ bakımlarına devam etmek lazım, saçlarımın uzarken yıpranmasını istemiyorum, yağlardan çok memnun kaldım.
yada malzemeleri evde bulundurup vakit buldukça yapmaya çalışırım. yaza ne kadar uzatabilirsem artık :44:
Bugun tam 3 ay oldu baslayali ve 10. Kurumu hazirladim :) aksama da foto var :)
hadı nerde fotoooooo.......................
ben yazıcaktım foto nerde diye, hadi biraz ddaha bekleyyim demiştim.
madem sen sordun, benden de o zaman nerde fotooooo
Eki Görüntüle 602925 Eki Görüntüle 602924 Eki Görüntüle 602926 Eki Görüntüle 602923
başladığım günden itibaren tam 1er ay arayla olan fotolar :) ekim kasım aralık ve ocak. 3 ay oldu bugün tam...
ben nerde yazarken fotolar gelmiş
güzel uzuyor saçlar, sen de yakında uzun saçlıyım demeye başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?