Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam kızlar uzun süredir girmemiştim nasılsınız?

sçlarım sonunda istediğim renk oldu.boyadım bi kez daha ve sonuççç

harika uzatmışsın canım tebrikler 3ayda güzel bi fark..işte şimdi moralim düzeldi

Eki Görüntüle 602958

selam kızlar uzun süredir girmemiştim nasılsınız?

sçlarım sonunda istediğim renk oldu.boyadım bi kez daha ve sonuççç

gıı yoksa rüyamda gördüğüm o kız sen miydin gece birini gördüm saçlarına bayıldım rüyamda çırpınıyodum bende aynısından yaptırmalıyım diye
neyse ben yakıştırdım valla çok hoş olmuş bi süre bakımını güzel yap ama canım yıpranmasın..

kızlar bu arada geçen verdiğim kırık saçlar için balyaj tarifini şiddetle tavsiye ediyorum benm gibi bu konuda canı sıkılanlar yada yazim bi kenarda aklımda bulunsun belki lazım olur diyenlere (ki inşallah olmaz hiçbirinize)...

hayırlara gelsin :) teşkkr ederim cnm

yaa nerelerdesiniz kızlar yaa eskiden ne güzel muhabbetler dönerdi burda
heyecanımızı kayıp mı ettik yoksa..herşey monotonlaştı mı artık

sucb çok güzel uzamış canım saçın darısı daha da uzamalara ben de 4.kürümü yaptım dün uzun bi süre foto ekleyemicem sömestriye geldm çünkü foto mkinem yok yanımda artık 1 buçuk ay sonra uzamış saçlarımla çekilirim inş

Son düzenleme:
yaa nerelerdesiniz kızlar yaa eskiden ne güzel muhabbetler dönerdi burda
heyecanımızı kayıp mı ettik yoksa..herşey monotonlaştı mı artık

doğru söylüyosun ama artık bnmde heyecanım bitti saç uzaması konusunda(
amaaan dıyorum bnm sacım bölede güzel hiç bişi yapasım kalmadı çok ugrastım yaglarım falan kalakaldılar öylece bende artık sizi takıp ederım arada resımde koyarım ama bişi yapmam sadece vitamın kullanıyorum şimdi 11 gün oldu............

Tesekkur ederm canm :)

böcüüm hayır ya devam et kesinlikle..hepimizde ööle bi dönem oluyo arada ama sonra düzeliyoruz aç arada fotolarına bak karşılaştır tekrar formuna döneceksin şaka maka bu topikte saçları en güzel uzayanlardan birisisin sen bırakma lütfen elbette saçın uzar ama hızlandırmış oluyoruz bu tip uğraşlarla bak devam et en geç mayısa senin saçın beline gelmiş olacak inan bana hatta dahada çabuk olabilir çünkü beline yakındı saçların çok bişi kalmamıştı..

Son düzenleme:
o zaman bugünkü fotom heyecanını kaybedenlere gelsin
3 gün sonra tam 4 ay olacak. fotolar 1er ay arayla.

Son düzenleme:
canım kullandığın foto programında copy paste yaparak yanyana yapıştırabilirsin. ben foto ebatlarını da mümkün olduğu kadar aynı yapmaya çalışıyorum ki uzama belli olsun.

heh şimdi aşka geldim yaa bu arada fotoları yanyana nasıl koyuyonuz bende ööle yapim bari yoksa bööle anlaşılmıyo benimkiler

o zaman bugünkü fotom heyecanını kaybedenlere gelsin
3 gün sonra tam 4 ay olacak. fotolar 1er ay arayla.

Eki Görüntüle 603578
Çok güzel uzamış birde saç ne kadar önemli bir şey yaa. Arkadan bile olsa bakınca uzun saçlı halin daha güzel görünüyor gerçekten :)) Güzelleşmişsin resmen :)) Ben de 29 aralıkta bir fotoğraf çekmiştim bende böyle aylık fotoğraflar çekcem bakalım benim ne kadar uzayacak bir senede. Bir sene süre verdim kendime. Ama seninki baya hızlı uzamış sanki, bir de dikkatimi çeken şey sonlara doğru uzama hızı baya bir artmış ilk ayda çok uzamamış sonraki ay daha çok uzamış, hele ki son ayda coşmuş resmen :)) Demek ki kür zamanla daha etkili oluyor. Burdan çıkardığım sonuç da kürü düzenli yapıp vazgeçmemek asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…