xayx bahara kadar sacim belime gelirmi diyorsun yani simdi ciddenn
Kızlarr sinamekeli uygulamayı tam olarak nası yapıyorsunuz?
Kızlarr sinamekeli uygulamayı tam olarak nası yapıyorsunuz?
evet canım senin saçların ööle kısa değilki benim saçım seninkinin boyundaydı 2 3aya geldi şimdiki boyuna ki sinamekiye başlamamıştım o zaman sinameki şimdi 3parmak filan uzattı yani..yani demek istediğim kendi haline uzarken bile 2 3ayda uzamıştı..sen azimle yap aksatmadan kürünü saçların daha sağlıklı uzasın canım..
hayııır yanlış cümleYok canim bemikler uzamiyorki seninkiler kürsuz 2-3 aya okadar uzadiysa kûrle hayli hayli uzar :) helr bnimkileride uzatcakmi umarim dedigin gibi baharda uzatir
Merhaba :) burada okuduğum yorumlardan sonra bugün bende ilk kürümü yaptım yaza kadar inş istediğim uzunluğa gelir saçlarım :)
canım hadi hayırlı olsun ilk kürün :) aramıza hoşgeldin..bikaç kür sonra foto isteriz ama senin saçlarının nerene geliyor şuan
evet sarımsaklı zeytinyağı çok iyi küçük küçük saçlarım çıktı benm uça uça geziyozmerhaba bayanlarr
bunalım lı ben geldimsaçlarımla barışmaya başladık işte . o bunalım zamanında saçlarımı açtırmaya karar verdim açtırmaya gideceğim gün işim çıktı kalmıştı amann iyiki de kalmış asrın hatasını yapıcaktım oturup ağlamaya devam ederdim :) bakımlara devam ediyorum değişikli olarak bıobılas kullanmayı bırakıp selesta kullanmaya başladım bakalım nasıl gelicek birde glıss saç spreyinden kullanmaya başladım çokkk güzel kokuyor yaw bayıldım kokusuna yani . onun harici hepsi aynı bende .
ek olarak suna dumankayanın tarifini hazırlamıştım z.yağı sarımsak bi kaç tane ot atıyoduk içine 7 gün dinlediyoduk ama ben o kavanozu kaybettim . banyodaydı yok olduşimdi tekrar hazılıcam ondan 7 gün sonra kullanmaya başlarım . bende böle .
sizde ek olarak kullanmaya başladığınız bi tarif varmı iyi gelen
evet canım ben kullanıyorum sarımsaklı zeytinyağımı ekledim ona iyi oldu ama bence o şampuana ekstradan sadece bi çamterebendi katılırsa katılır diğerlerine gerek yok ki onada gerek yok ya neyse ben bemiks evigen bepanten ampullerdende eklemiştim ama gerek yok bence şampuan yetiyo tek başına..bu arada aman diyeyim kırık aldırırken kuaföre teslim etme kendini canım tüm saçını ıslatmasın sadece uçları ıslatsın ve sana göstererek kessin muhakkak ucunu kaçırıyolar dikkatli ol..Kızlar bioblas sarmaşık özlü kullanıyor musunuz ? Ben sarımsak katmak için almıştım ama o kadar güzel kokuyor ki kıyamadım. Bakalım faydası olucak mı :) Dinlenmede son haftam arada daha fazla uzuyor sanki benimde 2 ayda 3 parmak kadar uzadı :) ama fazla kırık saçlarım şu 6 ay geçse uzasada aldırsam kırıkları :)
merhaba hanımlar
nasıl gidiyor bakımlar bakalım
benim sınav haftam olduğu içinn sık giremiyorum
canım boyadın mı saçını merak ettim nasıl oldu beğendin mi
Boyadim da sari yapmadi sacimi. Sacim kumral normalde dogal rengi azicik acmis rengisi kizilimsi bisey olmus :) acik renkli saclar icin bence bu boya :) saclarimin ucunu rofle seti ile boyamistim cok guzel olmustu oyle bisey bekliyordum ama olmadi :) sari renk alcam
hımm saçın kumralsa dore sarı filan açar ancak bnm kendi saçımda o tonlarda bişi normalde çook açık sarı bile anca açabildi rengini..neyse güle güle kullan yinede canım inş iyi bi boya bulursun.
ya kızlar çok gözel bir rüya gördüm dün gece. saçlarım upuzun olmuş. gösteriyorum herkese bakın gerçek saç;takma saç falan değil diyorum. nası utluyum bi görseniz. bi de diyorum ki içimden;demekki gece yatarkenki dönem benim saçımın uzama dönemiymiş,1 gecede ensemden belime geldi.
artık nasıl bi dönemse maşallah 1 gecede kaç cm uzamış düşünün. snra da uyandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?