Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlarımın kısa olan kısımları uzamakta ısrar ediyor..artık iyce uzun olan saçlara ulaştılar ama
tüm saçımdada uzama hissediyorum diplerde aynı yerinde gibi karışıklardayım :26:
bian önce 2.turuma başlamalıyım saçlarımın bunu istediğini hissediyorum artık kızlar...

günaydın kızlaarrr...
bugünden c.tesi 11e kadar saç ve cildimize maskeler yapabilicez bu maskeler yine maya, kil, muz, avakado yada yumurtayla yaptığımız mineralli maskeler olacak sölemek istedim hadi hepimize kolay gelsin..

evet sarımsaklı zeytinyağı çok iyi küçük küçük saçlarım çıktı benm uça uça geziyoz glissin hangisini kullanıyosun canım sarı şişe mi siyah mı

canım ilgin için teşekkür ederim yazıların çoğunluğuna ilgilenip cvp veriyorsun . siyah şişe kullandığım yıpranmış ve kuru saçlar için için olanı benim saçlarım kuru değildir çok yağlıda değldir ama kullandığım şampuanlar saçımı setleştirdiği için onu aldım çok güzel yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor .

Son düzenleme:
Ben kullanmıyorum canım ama başka normal bir şampuanın içine badem yağı çamterebentin yağı susam yağı ve sarımsak koyuyorum turşu gibi kokuyor her şey var maşallah

[FONT=&quot]Peki faydası oluyor mu? susam yağını bende duymuştum her şeyi karıştırıp zarar vermekte istemiyorum. Bir sürü şey kullanıyorum zaten :) [/FONT]

[FONT=&amp]Peki faydası oluyor mu? susam yağını bende duymuştum her şeyi karıştırıp zarar vermekte istemiyorum. Bir sürü şey kullanıyorum zaten :) [/FONT]
Olmazmı canım saçımın resmini paylaştım zaten,çok değil zaten 1 tatlı kaşığı kadar denemekten zarar çıkmaz..:)

xAyx 1 kür sonunda kaç cm uzama elde ettin ?

canım rica ederim her zaman :) bende sarıyı bi deneyeyim en son onda karar kıldım set halinde alıcam sarı şişede olanlardan şampuan maske sıvı bakım kremi olarak inşallah banada yarar yaa saçları uzattık uçları kötü olsun istemiyorum:97:
xAyx 1 kür sonunda kaç cm uzama elde ettin ?

canım sanırım 1turun sonucunu sordun açıkçası saçım uzun olduğu için 3 4parmak kadar uzadı anca ama en çok kısa olan kısımlar uzadı yani tek bi katım vardı onu epey uzatmış oldu kür umarım 2.turda daha iyi olacak..

kızlaar geçen gün doktorumda bi tarif vardı yanık ve yıpranmış saç uçları için basit bi kür tarifi verdiler..inşallah artık saç uçları yıpranınca kestirmeye gerek kalmıcak melissadan arkadaşımız denemiş ve memnun kalmıştı topiğe yazmış olabilirim belki 2.baskı olmuş olabilir ama hala deneyememiş ve merak ediyor olmanın etkisiyle tekrardan yazıyorum ilgilenenlere tarifi veririm burdan..

Sorman kabahat kim istemez o mucize tarifi nasil yapiliyor bakalim bu maske bn kestirince bile kurtulamiyorum tum kiriklarimdan illaki kaliyor cogu cok merak ettim simdi ama neolur almanyada bulabilcegim malzemeden olussun

Son düzenleme:
Sorman kabahat kim istemez o mucize tarifi nasil yapiliyor bakalim bu maske bn kestirince bile kurtulamiyorum tum kiriklarimdan illaki kaliyor cogu cok merak ettim simdi ama neolur almanyada bulabilcegim malzemeden olussun

o zaman hazır ol şekerim seninde rahatlıkla yapabileceğin bi tarif bu

7 yemek kaşığı su
1
yemek kaşığı gıda jölesi
1
yemek kaşığı saç kremi (a,c yada e vitaminli)
karıştırıp boya yapar gibi sürüp
tarayıp saça bone geçirilir ve 35-40dk sonra yıkanır..ayda 1kez tekrarlanır...

NOT: saç kreminin vitaminlisi var mı bilmiyorum ama kendinize iyi gelen bi saç kreminin içine devamlı kürümüzdede kullandığımız evigen ampülü kullanabilirsiniz kızlar bende iyce bi araştırıcam hala yapamadım malesef

hadi hepimize kolay gelsin

Kızlaar ben hiç fotosunu çekmiyordum ama çekmeye başlayacağım bir iki ay olsun bende foto koyarım uzarsa tabi

Kizlar 1 haftada uzamaz diye yorum gelir diye foto koymamazlik yapmayin. Ben her hafta cektim koydum uzamadi diyen de oldu ama suan tek duydugum saclarin cok uzamis. Bizde gorelim hafta hafta saclarinizi :)

Kizlar 1 haftada uzamaz diye yorum gelir diye foto koymamazlik yapmayin. Ben her hafta cektim koydum uzamadi diyen de oldu ama suan tek duydugum saclarin cok uzamis. Bizde gorelim hafta hafta saclarinizi :)

katılıyorum canım bazen insan göremiyo saçındaki değişimi o yüzden foto eklemek lazım burdakilerin yönlendirmesi iyi geliyo

Hafta hafta mı koysam ki :44:Yarın kür yapıcam ben o zaman yarın ki kürden sonra saçlarım ıslakken koyucam foto ben sonra her hafta koyarım aynı gün yani her cuma koyarım. Hep aynı şeyi giyeyim üzerime de belli olsun uzayıp uzamadığı da

Duzenli olarak yaparsan ne mutlu sana bazen islerim yuzunden kayiyordu benim. Kendi gozlenle de gormus olursun hem :)

Duzenli olarak yaparsan ne mutlu sana bazen islerim yuzunden kayiyordu benim. Kendi gozlenle de gormus olursun hem :)

Bir ay sinemaki yaptım iki hafta ara vermiştim tekrar başlıyorm bir ayda 4 cm uzadı ama

gida jöleside nee ?? hic duymadim birde sac kremi sac diblerine deydirilmemesi lazim diye biliyorum ben bu maskeyi deriyedemi uygulicam sade sac uclarinami ? he birde su jöleyi tarif etsene belki bulurum ve simdidenn cok tesekkür ederim digerleri kolay

gıda jöleside aynı saça sürdüğümüz jöle kıvamında bişi marketlerde bulursun canım bu arada adından da anlaşılacağı gibi balyaj..saçları tutam tutam alıp kökten uca sürüp yedireceksin bu karışımı aynı boya yapar gibi yapacaksın..elbetteki saç derisine değebilir ama illa götürüp oraya sürmüceksin canım saç köklerinden uçlara doğru sür dediğim gibi inş iyi gelir..ben henüz yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…