lavantaya ara vermiştim canımtatlım çok karıştırma yaa..lavantaya ara vermiş miydin eğer ara vermediysen ver yerine vitamini dene ama ara vermişsen önceden lavantaya devam et iyce tamamlasın kendini
canım dün ekledim bi aşka gelip de sonra kaldırdım hemen google da yayınlanıyoz hemen diyorum yaXayx sen bayağıdır resim koymadın
Ne durumda saçların
Merak ediyorum doğrusu
Zaten uzundu saçların ama
Şuan ne durumda
yap canım yap lavanta iyidir hem arada vermiş olmuşsun şimdi daha iyi etki gösterir bence bu kürler filan komple bitirdiğinde vitamine başla o zamanda onun yararını çok görürsün..
lavantaya ara vermiştim canım
ona tekrar başlıyım o zaman
hem o cildime de iyi geliyordu
canım dün ekledim bi aşka gelip de sonra kaldırdım hemen google da yayınlanıyoz hemen diyorum yabende eklemek istiyorum yorum yapın diye..uzamadı gibi geldi dinlenme döneminde ama dün ekliince farkettim uzadığını saçlarım nerdeyse düz bi boya geldi 2katım vardı onlar epey uzamış bunu gördüm umudum 2.tur sadece 4 5parmakçık istiyorum ilk turda 3 4parmak kadar uzadı bu turdada uzarsa tamamdır rahatlıcam :)[
Ama ben görmedim
canım dediğim gibi hemen kaldırdım ama yarın akşama eklerim madem :)Ama ben görmedim
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum....ben de saç bakımı yapıyordum hatrlarsanız. bakımlarım ilerleynce foto eklicem demiştim. en erken bakıma başladığımda ki fotolar ne yazıkki net değil. o yüzden öncekileri eklemiyorum ve kısa süre önce çektiklerimi ekliyorum. ilerleyen tarihlerde yeniden eklerim
Eki Görüntüle 604754 Eki Görüntüle 604755
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
bazı bakımlarımı eksik yaptım sınav haftasından dolayı ama yinede dayanamayıp ekledim
yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum....ben de saç bakımı yapıyordum hatrlarsanız. bakımlarım ilerleynce foto eklicem demiştim. en erken bakıma başladığımda ki fotolar ne yazıkki net değil. o yüzden öncekileri eklemiyorum ve kısa süre önce çektiklerimi ekliyorum. ilerleyen tarihlerde yeniden eklerim
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
bazı bakımlarımı eksik yaptım sınav haftasından dolayı ama yinede dayanamayıp ekledim
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
ekledıgımız eskı fotoları nasıl kaldırcaz??????
eveet bugün kürüm için lazım olan tüm malzemelerimi aldım sıra geldi kozmikbakım gününü beklemek..
bu turdada 1.turdaki gibi 3 4 parmak uzadımı yeter bana sonra kendiside uzar biraz..
bian önce başlamak istiyorum yaa dinlenmede yaradı aslında farkettim ama kür yapınca daha iyi oluyo bu sefer kürüme ek olarak sarımsaklı zeytinyağımıda eklicem bi yandanda yeni saçlarım çıkmış olur..
canım neleri uyguluyorsun saçlarına ve hangilerinden sonuç aldın söyler misin?
canım aslında yaptığım tek şey sinameki ve bildiğimiz kürün dışına çıkmadım hiç sadece son 2kürümde bemiksle bademyağım yoktu diye sarımsaklı zeytinyağımı ve bal ekledim ama onlarda 2seferden etki etmez..anlayacağın bi sinameki bi bioblas sarmaşık özlü kullandım uyguladığım özel bi yağda yoktu zeytinyağımdan başka bunlardan çok iyi sonuç aldım şimdi ekstradan sarımsaklı zeytinyağımı eklicem küre..
nasıl gidiyor peki uzama elde edebildn mi sende bnm gibi 2. turdaymışsın
evet canım 3 4parmak uzadı saçlarım daha çok kat olan kısımlar uzadı zaten saçımda iki kat vardı..2.tura başlamadım henüz bikaç güne başlıcam kozmikbakım gününü bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?