malesef benimde saç uçlarım öle yaa neyse gliss in siyah serisini aldım hepsini bütün halinde kullanıcam maske vs inşallah iyi gelir şimdiden yumuşattı bile..bende bıoblas sarmaşığı cok duydum methini burdan
ben simdi mecitefendi arganlı şampuannı kullanıuyorum banyodan sonra acaip kaşındırıo saçımı fakat bıraz kurutuo gibi geldi
şimdi ben saç için nem maskesi arıyorum saçlarım çok çok kuru
gercekten kür için gereken 30 dk mı?
bende kafamda 3-4 saat tutamıcam die yapmamıştım kürü halbuki tühhh
neyse artık 40-50 dk tutarım kürü kafada
yalnız biyerde okudum tutam tutam saç döküomuş sinameki sizin de ööle oldumu
bnm pek olmadı ama yinede normalde hiiç dökülmez arttı dökülmesi
valla canım bu haftadan sonra tatile giriyoruz işteesoş yapma yaa güzel uzamış valla senin üstündeki şeyin çizgilerinin genişliği ve iki çizgi arası en az 3karışgüzel uzamış güzel valla..napcan başlıcan mı
bencede..dahada fazla uzatırsın hatta ya başla sen gene şekerim olmadı bi boya daha yaparsın nedek
valla canım bu haftadan sonra tatile giriyoruz işte
evde boş boş oturmayayım başlıyım dedim şimdi başlarsam marta kadarda 2 çizgi kadar uzatırım diye düşünüyorum
en çok işe yarayan şeyleri kullanıyosun emin ol çok işine yarıcak canım kolay gelsin foto bekliyoruzSelam kızlar :)
Ben saçlarım için haftada 2 gün yağ karışımı kullanıyorum (Badem yağı, fındık yağı, ceviz yağı, lavanta yağı, çam terebentin yağı, defne yaprağı yağı vb.) ayrıca haftada 2 gün de lavanta kürünü uyguluyordum dün akşam da 5 diş sarımsak rendeleyip şampuanıma kattım yapmadan önceki fotoğrafımı da çektim..
1-2 hafta içinde bir fotoğraf daha çekip sizlerle paylaşacağım
Selam kızlar ,
Nasılsınız neler yaptınız bugün bakalım bugün bende 4.kürümü yaptım saçımda şuan ..Haftaya 5.son kürümde resim paylaşıcm inşallahhh çok umutluyum yaaa..
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum....ben de saç bakımı yapıyordum hatrlarsanız. bakımlarım ilerleynce foto eklicem demiştim. en erken bakıma başladığımda ki fotolar ne yazıkki net değil. o yüzden öncekileri eklemiyorum ve kısa süre önce çektiklerimi ekliyorum. ilerleyen tarihlerde yeniden eklerim
Eki Görüntüle 604754 Eki Görüntüle 604755
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
bazı bakımlarımı eksik yaptım sınav haftasından dolayı ama yinede dayanamayıp ekledim
yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
kızlar görmeyenler için alıntı yapıyorum
kızlar bugün de çektim resim diplerim çıkmış belli oluyor biraz...
gerek yok canım diğer kürde kullanırsın sorun değil benimde bi ara bitmişti kullanamamıştım sinameki filan da iyi gelir ama merak etme..2.tur 1.kürümü yaptım birazdan yıkıcm ama bemix kırmayı unutmuşum yaFaydası olur mu ki yoksa yapmamış sayıp yarın tekrar mı yapsam??
çok güzel uzamış kısa sürede.
yarın ben de 2. tur son sinameki kürümü yapıcam. bu sefer 1 ay kadar ara vermeyi düşünüyor kendimi tutabilirsem
Yok canım bitirir miyim 2 hafta ara vericem o arada da turp suyu kürünü uygulayıcam sonra tekrar başlıcam canım 1 kutu daha bitircem...:)
İyi akşamlar kızlar :119:
Sinameki kürünü bende yaptım 1 tur biliyorsunuz.
Fakat şöyle bir problemin var duşumu alıyorum
Saçlarımıda dolayısıyla yıkıyorum
Fakat 2.günümde saç diplerimde ağrı hissediyorum.
Sizdede oluyormu ?
Sinamekiden olduğu düşünmüyorum saçlar kirlenince dipleri ağrır diye duymuştum.
Ama benim 2.günümde ağrımaya başlıyor zaten diplerin çok kuru biraz yağlansın istiyorum.
Ama dip ağrım yüzünden 3.günü dolduramıyorum.:26:
benim öle bi sorunum olmadı hiç acaba yapınca yada daha öncesinde bi zararı olur mu ki diye geçirdin mi aklından canım ondan etkileniyosundur belki :26: gerçi ben bi ara zeytinyağı ılıtıp saç diplerime sürdüm bi yorgunluğunu aldığını hissetim ki sorma arada sende yapabilirsin hem iyide gelir canım..
Bakımlardan sonra saçlarımda bir ağırlık hissetmeye başladım.
Şuan saçlarım dinlenmede.
Belkide uzadığı içindir. Saçlar ağırmı geliyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?