Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef benimde saç uçlarım öle yaa neyse gliss in siyah serisini aldım hepsini bütün halinde kullanıcam maske vs inşallah iyi gelir şimdiden yumuşattı bile..

evet cnm aslı 30 dk ama herkes işte kesin olsun diye 2 saat yapıyor.
canım dökülme bence kişiden kişiye değişiyor. başka bir topicte biz bir kaç arkadaş bu soruna maruz kaldık. bir arkadaşımızda 6.da bıraktı. tutam tutam döküldü.
zaten 2 saatten faza tutmuyorduk o zamanda dökülme olur demişlerdi.
ben bu turumda kürün içine 2-3 damla çamterebentin ekliyorum.
zaten ısırganlı suyumla duruladığım için saçlarım çok gürleşti yeni saçlarda çıktı. onunla destekliyorum
sanırım sinemaki bana yaramıyor döktüğü için. bir yerden uzatıyorken bir yerden döküyor. ama ısırganı bırakmayacağım. çok memnunum

esoş yapma yaa güzel uzamış valla senin üstündeki şeyin çizgilerinin genişliği ve iki çizgi arası en az 3karış güzel uzamış güzel valla..napcan başlıcan mı
valla canım bu haftadan sonra tatile giriyoruz işte
evde boş boş oturmayayım başlıyım dedim şimdi başlarsam marta kadarda 2 çizgi kadar uzatırım diye düşünüyorum

Selam kızlar :)
Ben saçlarım için haftada 2 gün yağ karışımı kullanıyorum (Badem yağı, fındık yağı, ceviz yağı, lavanta yağı, çam terebentin yağı, defne yaprağı yağı vb.) ayrıca haftada 2 gün de lavanta kürünü uyguluyordum dün akşam da 5 diş sarımsak rendeleyip şampuanıma kattım yapmadan önceki fotoğrafımı da çektim..
1-2 hafta içinde bir fotoğraf daha çekip sizlerle paylaşacağım

valla canım bu haftadan sonra tatile giriyoruz işte
evde boş boş oturmayayım başlıyım dedim şimdi başlarsam marta kadarda 2 çizgi kadar uzatırım diye düşünüyorum
bencede..dahada fazla uzatırsın hatta ya başla sen gene şekerim olmadı bi boya daha yaparsın nedek hem boyanı biliyosun gene aynından alırsın
en çok işe yarayan şeyleri kullanıyosun emin ol çok işine yarıcak canım kolay gelsin foto bekliyoruz

Selam kızlar ,
Nasılsınız neler yaptınız bugün bakalım bugün bende 4.kürümü yaptım saçımda şuan ..Haftaya 5.son kürümde resim paylaşıcm inşallahhh çok umutluyum yaaa..

Selam kızlar ,
Nasılsınız neler yaptınız bugün bakalım bugün bende 4.kürümü yaptım saçımda şuan ..Haftaya 5.son kürümde resim paylaşıcm inşallahhh çok umutluyum yaaa..

5. son derken cnım bitiriyormusun 5 te

kızlar görmeyenler için alıntı yapıyorum

Yok canım bitirir miyim 2 hafta ara vericem o arada da turp suyu kürünü uygulayıcam sonra tekrar başlıcam canım 1 kutu daha bitircem...:)

kızlar bugün de çektim resim diplerim çıkmış belli oluyor biraz...

Eklentiler

• $Fotoğraf0039.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0037.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 41
[FONT=&quot]2.tur 1.kürümü yaptım birazdan yıkıcm ama bemix kırmayı unutmuşum ya Faydası olur mu ki yoksa yapmamış sayıp yarın tekrar mı yapsam??[/FONT]

2.tur 1.kürümü yaptım birazdan yıkıcm ama bemix kırmayı unutmuşum ya Faydası olur mu ki yoksa yapmamış sayıp yarın tekrar mı yapsam??
gerek yok canım diğer kürde kullanırsın sorun değil benimde bi ara bitmişti kullanamamıştım sinameki filan da iyi gelir ama merak etme..

çok güzel uzamış kısa sürede.
yarın ben de 2. tur son sinameki kürümü yapıcam. bu sefer 1 ay kadar ara vermeyi düşünüyor kendimi tutabilirsem

canım kesnlkle uzun tut dinlendirmeni.
ben 1 bucuk ay kadar bırakmıştım ve böyle 2. tura başladığımda kısa sürede sonuç aldım. sçlarım toparlanmş oldu. bnmde 2. tur bitti
6 kez yaptım bu sefer. finallerden dolayı 2 hafta bıraktım. şimdide evime döndüm annem kızıo diye başlayamıyorum. okul döneminde başlarım. ama ısrgana devammmmmmmm.
zaten bu tur ısırgandan dolayı hemen uzadı. sinemkide dnlendrme dönemimde uzuyordu. ya da bana yaramıyor

Yok canım bitirir miyim 2 hafta ara vericem o arada da turp suyu kürünü uygulayıcam sonra tekrar başlıcam canım 1 kutu daha bitircem...:)

neden 5. de 2 hafta dnlendrme yapıyorsun ki cnm normalde tarf öyle değil ki..

İyi akşamlar kızlar :119:

Sinameki kürünü bende yaptım 1 tur biliyorsunuz.
Fakat şöyle bir problemin var duşumu alıyorum
Saçlarımıda dolayısıyla yıkıyorum
Fakat 2.günümde saç diplerimde ağrı hissediyorum.
Sizdede oluyormu ?

Sinamekiden olduğu düşünmüyorum saçlar kirlenince dipleri ağrır diye duymuştum.
Ama benim 2.günümde ağrımaya başlıyor zaten diplerin çok kuru biraz yağlansın istiyorum.
Ama dip ağrım yüzünden 3.günü dolduramıyorum.:26:

benim öle bi sorunum olmadı hiç acaba yapınca yada daha öncesinde bi zararı olur mu ki diye geçirdin mi aklından canım ondan etkileniyosundur belki :26: gerçi ben bi ara zeytinyağı ılıtıp saç diplerime sürdüm bi yorgunluğunu aldığını hissetim ki sorma arada sende yapabilirsin hem iyide gelir canım..

Bakımlardan sonra saçlarımda bir ağırlık hissetmeye başladım.
Şuan saçlarım dinlenmede.

Belkide uzadığı içindir. Saçlar ağırmı geliyor ne

Bakımlardan sonra saçlarımda bir ağırlık hissetmeye başladım.
Şuan saçlarım dinlenmede.

Belkide uzadığı içindir. Saçlar ağırmı geliyor ne

inşallah canım uzun zamandır saç diplerimizi uyarıyoruz diye ööle hissediyoruz dinlenmenin amacıda bu aslında iyi olur inş sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…