Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 45 günlük uzamayı göstermek adına bir foto ekliyorum
tabi bu 45 günün 15 gününde bakım yapmadım onuda hesaba katın lütfen
saçımı boyadığım ve boyanın akmasını istemediğim için şu an herhangi birşey yapmıyorum
ama bu uzamayı gördükten sonra en kısa zamanda tekrar başlamaya karar verdim
sizin düşünceleriniz neler ?

Eki Görüntüle 605990

neler uygulamştn mesela cnm. biraz uzama var gibi evet.
sen de benm fotoma yorum yapabilr misin cnm önceki sayfada ?

resimlerin arası çok kısa ama yinede uzama hafif var gibi bilemedim ki
çizgili bir kıyafetle her zaman aynı açıdan çekmeyi dene
uzama daha net görülüyor

ben bakım yaptığım dönemde sinamekili kürü uyguladım haftada bir
akşamları lavanta çayı içiyordum
birde haftada bir yağ karışımı uyguluyordum mecitefendiden
şampuanımın içinde çam terebentinde vardır

hadi bakalım inşallah uzarlar. sana ısırgan otunuda önerebilirim canım son durulama suyu olarak yapablrsn hiç bir zahmeti yok
teşekkürler canım gelecek ay bu tip şeylere yönelicem biraz aslında bazı şeyleri hafifletince yerine ynilerini koymayı düşünüyorum yoksa biçok şey birbirine karışıyo demiştim ya bu sefer de saç illa bu kadar işlemi ister öbür türlü uzamazsa kötü olur..lavantayada hala başlamadım içebilir miyim onu da bilmiyorum

esoş yapma yaa güzel uzamış valla senin üstündeki şeyin çizgilerinin genişliği ve iki çizgi arası en az 3karış güzel uzamış güzel valla..napcan başlıcan mı

ya kızlar 2 haftadır pazarları yapıodum bu pazar kaçırdımmm: (
napiim bu hafta atliip öbür pazar yapiimmi hiç vaktım olmuo haftaiçi: ((50:

selam kızlar..
bugünden cuma gecesi 3buçuğa kadar protein ve vitamin maskesi yapabilicez..
sinameki bekleyenler ve saçını boyamak yada kestirmek isteyenler bugünleri iyi değerlendirsinler derim..
melekim kesim gününü bekliyodun hadi bu haber sana da gelsin özellikle

Son düzenleme:
yalnız bakımlara bugün akşam 6dan sonra başlıcaz kızlar onu yazmayı unuttum..
hadi bakalım inşallah hepimize iyi gelir bu kürler hele benm gibi 2.turdan çook umudu olanlarada fazla fazla yarasın inşallah

ya kızlar 2 haftadır pazarları yapıodum bu pazar kaçırdımmm: (
napiim bu hafta atliip öbür pazar yapiimmi hiç vaktım olmuo haftaiçi: ((50:

bende kaçırınca boş bulduğum gün telafi ediyordum cnm mesela ilk boş bulduğun gün yap mesela bugün diğer kürü de pazar yap yine bir şey olmamış gibi.
çünkü kaydırınca bir faydası olmuyo cnm ya ben geçen turda hep 1er gün atlayarak yaptım bir bakıyorsun ki pzrtesi başladıysan kür günün diğer pzar olmş artık. ve çok dökülmem oldu yazık oldu saçlarıma acemiliğe geldi.
bir püf noktası daha madem zamanın yok kür gününü kaydıracağın yere 2 saat yerine yarım saat tutsan bile kar canım zaten kürün kendi formülü öyle aslında yarım saat

yalnız bakımlara bugün akşam 6dan sonra başlıcaz kızlar onu yazmayı unuttum..
hadi bakalım inşallah hepimize iyi gelir bu kürler hele benm gibi 2.turdan çook umudu olanlarada fazla fazla yarasın inşallah

cnm teşekkürler bilgi için.
bende saçlarımı kestirecektim.
senin ilk turda ne kadar uzaman olmuştu cnm ya unuttum

cnm teşekkürler bilgi için.
bende saçlarımı kestirecektim.
senin ilk turda ne kadar uzaman olmuştu cnm ya unuttum

rica ederim canım..açıkçası ölçmemekle beraber 3 4parmak uzadı diyorum ama uzamıştır o kadar
çünkü katım uzun kısıma ulaşmış durumda bu turun ortasında fotoya devam edicem karşılaştırırız hep beraber

gercekten kür için gereken 30 dk mı?
bende kafamda 3-4 saat tutamıcam die yapmamıştım kürü halbuki tühhh
neyse artık 40-50 dk tutarım kürü kafada
yalnız biyerde okudum tutam tutam saç döküomuş sinameki sizin de ööle oldumu
bnm pek olmadı ama yinede normalde hiiç dökülmez arttı dökülmesi

canım yarım saat demiş kürün tarifinde ama bence 1 2saat beklenmeli mesela ben 1 2sefer gece yapıp sabah yıkamıştım yumuşak olmuştu saçlarım..bu arada ilk başlarda 1 2 ufak dökülür ama sonra saç alışıyor içine sarımsaklı zeytinyağı katabilirsin ekstradan..sarımsak dökülmeyi önlüyor hem yeni saç da çıkarır..

Ben bioblasin sarmasik ozlu sampuanini kullaniyorum hem dokulmeyi önlyr hemde uzamasini sagliyor. Sacim gunde en fazla 10 tel dokulur.:) ama bi kac ayda anca etkisini gostwriyor bioblasa baslayabilirsin

Ben bioblasin sarmasik ozlu sampuanini kullaniyorum hem dokulmeyi önlyr hemde uzamasini sagliyor. Sacim gunde en fazla 10 tel dokulur.:) ama bi kac ayda anca etkisini gostwriyor bioblasa baslayabilirsin
evet bende çok memnun kaldım bioblastan çok işe yarıyor ama şimdi bi değişiklik yapayım dedim bi süre sonra geri dönücem..bu arada kızlar günde 100telin dökülmesinin normal olduğunu unutmayın..

bende bıoblas sarmaşığı cok duydum methini burdan
ben simdi mecitefendi arganlı şampuannı kullanıuyorum banyodan sonra acaip kaşındırıo saçımı fakat bıraz kurutuo gibi geldi
şimdi ben saç için nem maskesi arıyorum saçlarım çok çok kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…