inşallah canım uzun zamandır saç diplerimizi uyarıyoruz diye ööle hissediyoruz dinlenmenin amacıda bu aslında iyi olur inş sonucu..
İnşallah bakalım
Ben hala senin resmini görmedim
Ekleyebilirmisin ?
canım şuan fotolar diğer bilgisayarımda kaldı..ama 3 4kür sonra eklemeyi düşünüyorum yarın 2.tura başlıcam bide her foto eklediğimde fön çektirip eklemeyi düşünüyorum bnm fotolar karışık oldu çünkü kimisi dalgalı kimisi düz tam bi görmek için bööle bişi yapmayı düşünüyorum eklediğimde haber edicem:)
yazılan msj ve eklenen resimler silinmiyor malesef ama sayfayı filan değişmeden ekleyip bekle biraz biz bakalım sonra alıntıyla cevapla olan kısımda msj düzenleme paneli var ona tıkla sadece resimleri sil canım..Tamam peki bekliyorum...
Bende resim ekleyeceğim şimdi.
Nasıl silebilirim tekrar
canım bilerek alıntı yapmıyorum sileceğin için saçların güzelmiş 2.turda 3 4parmak daha uzayacak dahada fazla olabilir tabi..hepimize uzun saçlı günler
Sayfayı yeniledim sanırım ondan pufff
güzel etmişin canım hadi bakalım inş güzel olur yaa sarımsak iyidir valla ben kirpiklerime kullanıyorum özellikle çok faydasını görüyorum..bu arada sarımsaklı kürlere yada şampuanlara hep lavanta yada menekşe yağı dedim de aslında hindistancevizi yağıda katılabilirmiş ben bugün kullandım da mis gibi kokuyo hem saçı onarma amaçlıda iyi diye duydum hadi bakalım daha çook şey öğrenicez deneye deneyeCanım ben bugün şampuanımı hazırladım..ama biraz abartmış olabilirimPOLIPHIN AOX COMPLEX 3 diye bi bitkisel şampuanım vardı simsiyah bi sıvı resmen..onun içine 2 tane bioblas serum koydum birde sarımsak rendeledim,kötü kokmasın diye de biraz lavanta yağı koydum :d
güzel etmişin canım hadi bakalım inş güzel olur yaa sarımsak iyidir valla ben kirpiklerime kullanıyorum özellikle çok faydasını görüyorum..bu arada sarımsaklı kürlere yada şampuanlara hep lavanta yada menekşe yağı dedim de aslında hindistancevizi yağıda katılabilirmiş ben bugün kullandım da mis gibi kokuyo hem saçı onarma amaçlıda iyi diye duydum hadi bakalım daha çook şey öğrenicez deneye deneye
neden 5. de 2 hafta dnlendrme yapıyorsun ki cnm normalde tarf öyle değil ki..[/QUOT
Bilmiyorum canım ama 1 kutu btirince dinlensin istedim :44:
Saol canım tesekkur ederim,çok hırs yaptım çok sana da kolay gelsin canım.. :)canım saçların güzelmiş kürün tamamen bittiğinde saçların beline gelmiş olur büyük bi inançla devam et :) hadi kolay gelsin..
selam kızlar...
birazdan ilk kürümü yapıyorum 2.tur başlaasııınnn
bende bundan sonra belirli zamanlarda fön çektirip ekliim diyorum benim karışık oldu malum biliyonuz bazı fotolarım dalgalı
bazıları düz saçlarımla çekilmişti şimdi bende sevdiğimden ve görselde güzel bi görüntü olması için fön çektirip ekleyim diyorum..
bu turdan çok umutluyum ve bana lazım olan sadece yuvarlak hesap bi 5parmaksonrasında bitiyo maceram..sadece düzenli bakımları ve tabiki çamterenendinli şampuanım kalacak :108::108::103:
haydiiii yeni turun hayırlıolsun inşallaahh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?