Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar sinameke kürünü ne zamandır yapıcam bi başlyamadım şimdi hazır tatildeyken başlym diyorum ama saçımı yeni boyattım akıtırmı ki sizce?

Selam kızlar sinameke kürünü ne zamandır yapıcam bi başlyamadım şimdi hazır tatildeyken başlym diyorum ama saçımı yeni boyattım akıtırmı ki sizce?

evet canım hem de açar rengini
biraz ertele istersen işin tamamen bittiğinde boyarsın

bugün sacima khadi amla yagi sürdüm, hint yagi yani, 1 saat beklettim sac rengim simdi bana göre daha parlak yumusak duruyor, tabiki kiriklarim yok olmadi, zaten esim takiliyor hep bana aha bak saclarin kirik diye :) gerci kuaför bundan 2-3 ay önce kiriklarim var diye cok kirpik kirpik kestiii ;( hala sinir oluyorum anca yaza kadar uzayacakta sonra uclardan azcik aldirmam lazim su kirpik yerlerim gitsin diye ama yag bakimi yapinca gercekten cok iyi oluyor, saclarim suan 1 cm büyümüs durumda ayin 7 si gibi 1 ay olucak sinamekiye basliyali, ayin 27.sinde araligin 1cm olan dip boyami yapmistim o cikti simdi ayin 7 sine kadar bakalim kac cm uzayacakkkk :)))))

sinameki kürü yapıyorum 7 seans oldu. Dip boya için kuaförüme gittim Saçlarım röfleli. Platine dönük. Naptın saçına dedi Turuncuya dönmüş dedi Tuaf bişi yaptı. XAXY sen söyle kuzumm. Saç rengini açtığını okudum ancak sarıları koyulttu. Sarı saçlı olup da sinameki bakımı yapan ve muzdarip olan var mı?

canım bende krepe balyaj yaptırıcam sırf sinameki var diye erteledim anca martta yaptırabilicem
belki çok bozmaz ama bilmiyorum yaa saçı nasıl boyamıyosak balyaj filan da yaptırmamak lazım tonu filan mahvoluyo yoksa
senin çok mu kötü olmuşki bi fotosunu koy bakem gerçi uğurbocuune pek zararı olmamıştı ama :26:

Şekercim rengi parladı ancak sarı saç rengini gerçekten koyulaştırdı. Turuncuya döndü. Çok kızdı kuaför sonra da cila yapalım biraz düzeltelim dedi şişmiş burun ve şişmiş gözlerle çıktım. Miss gibi platin röflelerim ööğğğkk oldu. 1 kere daha sinameki yapunca 8 seans oluyor. 2 hafta bekleyip sonra tekrar deniycem. Kuaför beni içeri alır mı bilmem Arada kumral renkleri turuncuya döndürdü. Oda kötü durdu tabi. Uzama da olmadı.

bozma moralini canım neyseki düzeltebiliyomuş kuaför sıkıntı yok o zaman ama
aceleci davranmışsın keşke tamamen şu kür işini bitirip yaptırsaydın
benimde saçlarım abuk sabuk bi renk bi yandan boyam aktı turuncu gibi duruyo
bi yandan diplerim geldi ama yaptıramıyorum çünkü
hem bu turunculuk sırıtacak balyajın altından hem de sinamekinin 2.turundayım turun bitmesi lazım

kızlar herkeze slm bugun 3.ayım doldu . malesef ilk ayımın resmını yuleyemıyorum boyutlandırmam gerekiyor sanırım. ıslak görünen resim son çekilen resmim resimlerin arasında tam 1 ay ar yorumlarınızı beklıyorum :44:

maalesef aynı uzaklıkta durmamışsn ve saçının biri ıslak biri kuru. anlaşılmıyor arkadaşım...

haklısınız arkadaslar en iyisi fönleyip yakından tekrar çekmek yınede tesekkur ederım yorumlarınız için

canım bir de ikinci resmde kambur mu durmuşsn braz. bana öyle geldide onada dikkat et

bugün 2.kürümü yapacağım inşallah kızlarr

Eki Görüntüle 619803 Eki Görüntüle 619804 kızlar 2 foto arasında 1 ay var saçımı boyadım bu 1 ay içinde ilki 1 önceki hali

valla helal diyorum başkada bişe demiyorum 1ayda neler olabileceğini gösterdin canım
bu kadar mı güzelleşir bi saç hem canlılık gelmiş hem de bi toplamış saçın kendini bayıldım..
boyanın rengide çok tatlı bu arada..yüzünü bilmiyorum nasıl ama saçın beline geldiğindede bu renk yapmalısın

ayy cannım çook mutluu ve motive olduum çok teşekkür ederiim :)) Bi önceki boyamamda yandığı için çok zor cesart ettim hiç birşey olmadı Allahtan bende çok sevdim rengii baya kullanmyı düşüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…