Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende şubatta saçımın resmini çekmeye başlayıp size katılacağım. her hafta düzenli olarak hakiki zeytinyağını saçımda biraz beklettikten sonra banyo yapacağım. Bakalım yaza kadar neler değişecek.

Eki Görüntüle 616953 SAçlarım hiç uzamıyor diye üzülüyordum ama şimdi fotoğraflara bakınca az da olsa uzamış sevindim :))
valla 1ayda güzel uzamış canım tam da aynı ayarda çekememişsin aslında gördüğümüzden biraz daha uzamış çok güzel devam et..

kolay gelsin canım hoşgeldin..
zeytinyağına sarımsak da ekle
bi yandan yeni saçların çıkarken bi yandan da uzamaya etki etmiş olur

Ama sarımsak çok kokmaz mı? birde nasıl ekleyeceğim?

kızlar bugünden pazartesi gece 1buçuğa kadar sinameki maya vb vitamin maskelerimizi yapabiliyoruz
27si (gece) saçlarımızı kesmek için iyi bi tarih aynı zamanda
bugünlerde yapacağımız boyaların kalıcılığı ve etkisi güzel olucak
bilginize

Ama sarımsak çok kokmaz mı? birde nasıl ekleyeceğim?

şampuanının kokusu çok parfümlü gibiyse gerek yok aslında ama
gene de şampuanına lavanta menekşe gibi kokulu yağlardan eklersen koku kalmıyo canım
bu arada sarımsağı muhakkak bölerek at zeytinyağının içine ve bu cam kavanoz içinde beklesin devamlı
2 3diş sarımsak kullanabilirsin zeytinyağının miktarına göre
kolay gelsin..

Hımm ne kadar bekleyecek zeytin yağında?

valla aslında 3 4gün dursun derim ama ben hiç bekletmedim yaa ööle kullanıverdim hemen
sorun değil yani canım birazda ılıtmanı öneririm daha güzel oluyo

Ah çok karışıkkk :44: ilk zeytinyağının içine sarımsak atıp biraz ılıtıcam sonra saçıma süreceğim öylemi?

Ah çok karışıkkk :44: ilk zeytinyağının içine sarımsak atıp biraz ılıtıcam sonra saçıma süreceğim öylemi?

evet canım zeytinyağını ne kadar süre kullanacaksan o kadar ayır cam kavanoza ve
içine sarımsak at 2 3diş bunu bi köşede sakla sıcak bi yer olmasın!
her kullanım sırasında kullanacağın kadar alıp ısıtırsın ve saçına uygularsın çok basit..

Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim, şubatta başlıyorum bende

Hayır canım o nasıl oluyor?

o da yine saçımızı uzatmak için yaptığımız bi kür 3malzemesi var ve
haftada 1kere yapmak şartıyla 8hafta devam ediyoruz
burdaki tüm arkadaşlar yapıyoruz bu kürü ve memnunuz canım onu da tavsiye ederim kesinlikle..

Tamam canım onuda analtırmısın hazırlanışını ve uygulanışını birde zeytinyağı da kullanacağım ağır gelmez değil mi ikisi birden? Saçım dökülmez değil mi?

Tamam canım onuda analtırmısın hazırlanışını ve uygulanışını birde zeytinyağı da kullanacağım ağır gelmez değil mi ikisi birden? Saçım dökülmez değil mi?

canım ağır gelmez hatta daha iyi şu zeytinyağından küre de eklersin biraz
bu arada ilk uygulayanlarda biraz dökülme oluyo ama kısa bi süre genelde bu

sinameki kürü için malzemeler

• sinameki otu
  • badem yağı
  • bemiks ampul

hazırlanışı

sinameki otundan bi tutam alıp çaybardağının yarısından da az bi suda kaynatıp süzüp daha sonra
suyu ılıdığında içine bademyağını ve bemiks ampulü ekliyoruz ve saç diplerimize uyguluyoruz
1 2saat (dahada fazla olabilir) bekletiyoruz saçımızda ve yıkıyoruz
sölediğim gibi haftada 1kere uyguluyor ve 8hafta boyunca devam ettiriyoruz 8haftanın ardından 2hafta ara vericez
sinameki otu ve bademyağı aktardan bemiks ampul de eczaneden alınıyor..

Sağol canım aranızda olumlu sonuç alan var mı saç uzaması konusunda bu sinemaki karışımıyla

Sağol canım aranızda olumlu sonuç alan var mı saç uzaması konusunda bu sinemaki karışımıyla

evet canım bu sayfadaki herkes bu kürü uyguluyo ve memnunuz
ayrıca foto da ekliyoruz geçmiş sayfalara bakarsan görebilirsin iyi sonuç alan çok
sen yapmayı düşünürsen malzemelerini al aklına takılan bişi olursa yardımcı olurum canım

Tamam bilgiler için sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…