Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet renk çok tatlı çok hoş olmuş bu arada saçında yanık falan hiç belli değil canım
küre ve bakımlarına muhakkak devam et çok güzel bi sonuç 1ay için emin ol daha fazlasıda gelicektir
bayıldım ben valla:129:

Eki Görüntüle 619803 Eki Görüntüle 619804 kızlar 2 foto arasında 1 ay var saçımı boyadım bu 1 ay içinde ilki 1 önceki hali

canım bende rengini çok beğendm.
rengini koyulaştırıyorsan eğer yanma ihtimali çok düşük. bende yıllarca sarı kullandm ve şu an uzatmakta zorluk çekiyorum.

senin uzaması konusunda ise bir şey diyemeyeceğim çünkü sennde benm saçım gibi biri uzak açıdan diğeri ise yakın açıdan çeklmiş. bunlara dikkat et cnm. bu şeklde çekilince uzamş gibi görünüyor ama açıyla alakalı bir durum. sağlıklı olmuşlar ama merak etme

mrveva seninde saçların uzamıştı dikkatli bakmak gerekiyo boşver uzamamış diyen varsada desin
uzaklık ayarı her zaman aynı olamayabiliyo moral bozmak yok yola devam
saçlarımız güzel uzuyo

mrveva seninde saçların uzamıştı dikkatli bakmak gerekiyo boşver uzamamış diyen varsada desin
uzaklık ayarı her zaman aynı olamayabiliyo moral bozmak yok yola devam
saçlarımız güzel uzuyo

evet canım uzaklık ayarı çok zor. benm daha fotom vardı ama uzaklıkları çok çok farklı diye koymadım

ama canm benm moral bozmayalım diye de uzadı demek olur mu. ben çok karamsarım

o değilde alexusun saçı çok müthiş uzamş yaaa

seninkini şu an hatrlayamıyorum. bir de bi abla vardı fatoş diye o ne oldu. ben bayadır girmiyorum da

tatoş benim de aklımda ama yok ne zamandır
ya moral bozmayalım da uzamıyo da dersek devamlı olumsuzu çağırıp
uzayası varsada uzatmayız saçı bu sefer o yüzden umudu ve hevesi elden bırakmamalıyız
yaptığımız herşey bişilere yarıyo unutmamak lazım..
benimde saçlarım iyi durumda ama birazcık aldım ucundan google da anında yayınlandığımız için ekleyemiyom foto
ama bu turun bitimine doğru eklemeyi düşünüyorum karşılaştırmalı olarak epey bi beklentim var bu turdan bakalım..

yeee yeee yeeeeeyyy
1 ay dinleniyoruz şimdi, 3. tura başlarken tekrar foto koyarım, bakarız uzama devam ediyor mu.

tatoş kayboldu evet, onun saçları güzel uzuyordu ama uzayan kısımları eşitlemek için haftada bir orasından burasından kırpıyordu

cnm googlea nasıl düşüyor ne diye aratıcaz kendimi görmek istiyorum

evet cnm en son kestiğini hatrlıyorum. ben o zamanlar girmeye başlamştm belki hatrlayamadnz avatarm değişti sarı saçlı proflden bir resmim vardı bulursam koyarım yine

[FONT=&quot]Merhaba :) Perşembe 2.tur 3. kürümü yapıcam benim saçlar coştu uzamayı çok fark etmeye başladım [/FONT][FONT=&quot]iyi ki varsın sinemaki,bemix [/FONT]

Merhaba :) Perşembe 2.tur 3. kürümü yapıcam benim saçlar coştu uzamayı çok fark etmeye başladım iyi ki varsın sinemaki,bemix
senle aynı ayardaydık canım biliyosun ama
ben kozmikbakıma uycam diye yaptığım 1kürü düştüm hesaptan
bikaç güne 2.kürümü yapıcam bide geçen gene kozmikbakımda saç kesme boyama günüydü
uçlardan aldım biraz durmadım gene bide boyadım saçlarım çok kötü olmuştu hem bi canlılık geldi hem de belirgin bi renk oldu
bakalım inş bu tur iyi olacak yaa..çok sevindim sana yaramasına canım devam et bu turda voleyi vurmamız lazım

canım kozmik bakım günlerine uyunca etkisinin arttığını farkedebildn mi?

bir de 1 haftdan fazla aralıklara denk geldiği de oluyor mu yani?

Kızlar canlarımmmm merhaba....uzun zamandır yoktum nette... Tedavi dönemim vardı giremedim nete... Nasılsınız neler yaptınız bakalım?? Ben geçen hafta ikinci küre başladım... Saçım bariz uzadı ilk kürde ama bu sefer dinlenme arasında çok uzamadı sadece bir cm uzamış... Oysa kürü yaptığımda bir buçuk ayda üç cm uzamıştı.... İnşalah bu kürde bi o kadar uzatabilirsem yaza şöyleeee savuracak saçlarım olur.... Sizleri özledim bakayım neler yapmışsınız geriden geriye okuyayım tüm sayfaları .....

xayx
kuzum napıyorsun
ne zamandır konuşamıyoruzz

hoşgeldin canım geçmiş olsun
ben de ikinci turun ikinci kürünü yaptım bugün

Esmer kraliçem nasılsın canım benim??? Hadi bakalım hayırlı olsun ikinci kürün.... XAyx sen nasılsın canım??? Çok özlemiştim sizi :)))

Esmer kraliçem nasılsın canım benim??? Hadi bakalım hayırlı olsun ikinci kürün.... XAyx sen nasılsın canım??? Çok özlemiştim sizi :)))
iyiyim canım tatildeyim kendimi bakımlara adadım
bende özledim eskileri yaa
sen vardın gredel maritsa ugurbocuğu falan vardı şimdi pek görmüyorum onları

xayx
kuzum napıyorsun
ne zamandır konuşamıyoruzz

canlaarrr!!
naber nasılsınız bende sizleri özledim yaa artıkın kimse yok buralarda
bende 2.turdayım biliyonuz durmadım accık ucundan kestim saçımı kozmikbakımdı diye
bide durmadım boyadım valla saçıma bi canlılık geldi buboya 2ay idare etse yeter
kür tamamen bitince şööle güzel bi balyaj yaptırcam saçıma..
neyse çook konuştum gene sizler napıyonuz nasıl gidiyo saçlarla aralar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…