Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy kıyamam yaa..tebrikler canım çok güzel bişe yapıyosun bu arada sevabın büyük..

kızlarr nasılsınızz bakalımm
ben ilk kürümü yaptım bu sefer kararlıyım 8 kürü bitireceğim

ben burdayım, saçlarım ve ben dinleniyoruz. sen nasılsın?

iyi dinlenmeler :)
ben de şifayı kaptım bu 3 4gündür ama gene yılmıyorum
geçen yağ günüydü diye hindistanc.yağı sürdüm saç uçlarıma yarın da sinameki günüm ama
kozmikbakımı bekliyorum 1 2güne olur o da bakalım 2.tur bana lazım valla beklentim çok

geçmiş olsun, saçı uzatıcam diye iyice şifayı kapma sakın. çok da uzun senin saçlar, 1-2 saat bile bekletsen hasta etmeye yeter valla.

kizlar nasilsinizzz kimlerin saci uzadi daha ben 6 kürümü p.tesi uyguladim 3 gün sonra 7 kürümü uygulicam saclarim hala gögüsümü kapatmiyor hic dinlenme süresine girmek istemiyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun, saçı uzatıcam diye iyice şifayı kapma sakın. çok da uzun senin saçlar, 1-2 saat bile bekletsen hasta etmeye yeter valla.

sağol canım..
aslında ondan mı oldu bilemiyorum çocukluğumdan bu yana ilk defa bööle kötü hastalandım
biraz dikkat etmem lazım ama bu kür vs konusunda hiç durdurak tanımıyorum

kizlar nasilsinizzz kimlerin saci uzadi daha ben 6 kürümü p.tesi uyguladim 3 gün sonra 7 kürümü uygulicam saclarim hala gögüsümü kapatmiyor hic dinlenme süresine girmek istemiyorum

hala umudun yokmuş gibi duruyosun ama bu sana hiçbişi katmaz canım yaa yap herşeyi ve bırak kendi haline zamanla gürleşip uzar saçların..

hadi gözün aydın başlayabildin sonunda canım
bende 2.yi yapıcam yarın inş ikinci turdan beklentim yüksek :)

[FONT=&quot]aynı gidiyoruz :) Bende şimdi yıkadım 2.tur 2. kürümü :) Bu defa benimde beklentim büyük :) [/FONT]

aynı gidiyoruz :) Bende şimdi yıkadım 2.tur 2. kürümü :) Bu defa benimde beklentim büyük :)
:) 1. kür iyiydi en azından kısa kısımlar uzamıştı asıl uzun saçıma yetiştiler
bu turdada tüm saçımı şöyle 4 5parmak uzatabilirsem çok mutlu olucam
arayı uzun vermiştim ve açıkçası kürü özledim :) şimdi de yüksek bi inançla yapıyorum
şu kozmikbakım günü gelse de bende yarın akşam yada cumartesiye filan yapsam
hadi bakalım inşallah foto ekleyince de güzel şeyler görürüz canım

[FONT=&quot]Küre ara verdiğimde böyleydi ve bioblas ve saç maskesi kullanmadan önce çok fazla maske kullandım fazla dökülmemesine rağmen seyrekleşti biraz 2. turdan sonra nerlere gel sence :)[/FONT]

ayyy saçların ne tatlıymış
üstündeki kıyafetinin düğmesinin üstünde bi açıklık varya küçük oraya gelmiş olur bana göre canım
fazlası da olabilir tabi ama en kötü dediğim boya gelmiş olur

[FONT=&quot]Teşekkür ederim :) Birde bu iğrenç renge boyatmasaydım bir an önce doğal rengim olsun istiyorum. İnşallah gelir oraya kadar [/FONT]

Teşekkür ederim :) Birde bu iğrenç renge boyatmasaydım bir an önce doğal rengim olsun istiyorum. İnşallah gelir oraya kadar

uzar canım uzar saçlarını çok sağlıklı gördüm
rengide güzel yaa ööle herhangi bi sırıtan renkte değil yani..
ben çok beğendim tamamen saçlarını
hadi bakalım kolay gelsin hepimize..

merabaaa ben geldiiimmm.. napıyosunuz bakalım kımse bana eklenen fotoların nasıl kaldırılacagını söylemedı o yüzden yenı fotolar ekleyemıyorum....

SAçlarım hiç uzamıyor diye üzülüyordum ama şimdi fotoğraflara bakınca az da olsa uzamış sevindim :))

evettt dün 4.kürümü yaptim ve gercekten saclarim eskiye nazaran daha parlak saglikli duruyor, eski buklelerim dalgalarim geri geliyor :)))) saclarim su yanik kisimlarinida bi kestirip kurtulabilsem (( ama cok var daha bu yaz gecmesi lazim ya

neyse 5.kürden sonra uzamayi fark ediyormusuz ya cok merak ediyorum nasil olcak diye :)) haftaya 5.kürümdeyim

amla sac yagi aldim hint yagi, cörek otu yagida kattim sinameki kürüme :) cok umutluyum ya insallah hepimiz istedigimiz saclara kavusuruzzzzzzz ahhh bide sabir edebilsekkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…