Izmitten gudiyorum cok uzak degil ama ilk defa ailemden ayriliyorumotursun bi duzenimde gotururum bemikslerimi badem yaglarimi :) hemsire olunca istedigin yerde iş buluyorsun banada orasi cazip geldi :))
doğru karar vermişsin, fazla dağıtma diyeyim ben o zaman sana
canım saçım hızlı uzuyor resimlerden falan görüyorum ama yağ bakımı sinameki lavanta hepsini yaptığım için lavantanın etkisi tam olarak ne kadar bilemiyorum
ama cildimi çok güzel yapıyor parlatıyor sorunları düzeltiyor
Eki Görüntüle 619803 Eki Görüntüle 619804 kızlar 2 foto arasında 1 ay var saçımı boyadım bu 1 ay içinde ilki 1 önceki hali
canım ben 2 çay kaşığı lavanta atıyorum ama demlendikten sonra hemen süzüyorum süzdükten sonra soğumasını bekleyip içiyorum.canım lavanta çayı acı diyorlardı ya
medo iyiymiş canım hem 5 mg hemde fiyatı çok iyikızlar bir sürü çeşitleri var ama saç için hangisi iyimiş medo mu?
diğerleri ne işe yarıyor??
lavanta çayını içiyorum canım hem cildime çok iyi geliyor parlatıyor leke falan varsa onların rengini açıyor hemde saçın uzamasına yardımcı.merhaba..kadınlar kulübünde görerek 2 haftadır sinameki kürünü yapıyor.sayfanızı yeni gördüm. çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.yağ bakımını ve lavanta çayını nasıl yapıyorsunuz?yardımcı olursanız çoookk sevinirim.
teşekkürler.sevgiler...
yazdım canım yukarı bakkızlar selam bende kestirdim saçlarımı uçları mahvolmuştu dore kahveye boyattım bide bende başlıyorum bugünden itibaren sinameki kürüne
bide lavanta çayı falan diyosunuz onun ne etkisi var:26:
lavanta çayını içiyorum canım hem cildime çok iyi geliyor parlatıyor leke falan varsa onların rengini açıyor hemde saçın uzamasına yardımcı.
nasıl yapacağına gelirsek yazayım onuda hemen
Bir tutam (4-5 g) lavantayı 300 ml (yaklaşık bir buçuk su bardağı) suda 4 dakika demleyiniz. Dört dakikadan daha fazla demlemeyiniz. Demleme esnasında sıcaklığını kaynama nokasında sabit tutunuz. Cezvede demlerken ocağın altını çok kısık tutunuz. Fokur fokur kaynatmayınız. Çok yavaş bir şekilde kaynıyor kaynamıyor gibi demleyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra, ılımasını beklemeden süzülmesi gerekir. Süzme işlemi tamamlandıktan sonra içmek için ılımasını bekleyiniz. 15 gün boyunca hergün, akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir çay bardağı dolusu içiniz.
her defasında taze hazırla canım birde şeker katma.
yağ bakımıda gelirsekte.ben haftada bir defa saçlarıma yağ karışımı sürüyorum diplere de uçlarada.hem kırılmasını önlüyor hemde uzamaya yardımcı. mecitefendinin saç bakım yağını kullanıyorum. içinde zeytin susam ceviz çörekotu badem defna ısırgan bugday kafanfil ve jojoba yağı var. bu yağları tek tek alıp karıştırmaktansa böyle almak daha pratik ve ucuz. mecitefendide güvendiğim bir marka benim.
başka sorun olursa sorabilirsin.
@xAyx nasılsın canım . geçen ki yazdığıma cvp yazmışsın teşekkür ederim biraz geç oldu alıntı yapmadım o yüzden işler yoğun bu aralar kusura bakma .
saçlarım için keratinli krem aldım birde uçları için serum aldım . zayıflık var saç ta ama devam edim daha yeni bakımlar. bu akşam kardeşimi kaldırırsam pc başından resim yüklemyi düşünüyorum . 1 ay oldu sanırım inş. uzamıştır
@denemem sanada teşekkür ederim canım . yorumlarını okudum . bana da etrafımda ki bazı kişiler kötü duruyor kestir diyorlar kimiside yakıştı uzat diyorlar . zeytinyağlı şampuan kullanıyorum bende bıobılas kullanıyordum bıraktım . bakımlarda aldım . ek olarak vitaminde tüketmem lazım sanırım . yaza kadar sabır bakalım nasıl bi model çıkıcak ortaya . yıllarca kısa saç kullan biri için uzatmak zor bi süreç
evet zaten ben cildim için etkisini 6. günden sonra görmeye başladımteşekkür ederim canım. lavanta çayı içerek 1 taşla 2 kuş vurmuş olacağız.çok sevdim bu lavantayı:)))
evet zaten ben cildim için etkisini 6. günden sonra görmeye başladım
çok süper birşey tabi sürekli içmemek lazım alışkanlık yapar
15 gün içip ara ver ben öyle yapıyorum.şu an 4.sünü içiyorum :)
Eki Görüntüle 620909 Eki Görüntüle 620910 Eki Görüntüle 620911 Eki Görüntüle 620912
24 nisan 1 temmuz 16 aralık 29 ocak
son 2 resim arasında anlamadım uzamış mı uzamamış mı :)
ben geçen sefer baya verdim üşengeçliğimden ama bu sefer 1 veya 2 hafta vereceğimkaç günlük ara veriyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?