Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğru karar vermişsin, fazla dağıtma diyeyim ben o zaman sana

Izmitten gudiyorum cok uzak degil ama ilk defa ailemden ayriliyorum otursun bi duzenimde gotururum bemikslerimi badem yaglarimi :) hemsire olunca istedigin yerde iş buluyorsun banada orasi cazip geldi :))

bugün doktora biotin alayım mı dedim. iyi değil besinlerle desteklemelisin her kafana esince bıotın kullanılmaz dedi

@xAyx nasılsın canım . geçen ki yazdığıma cvp yazmışsın teşekkür ederim biraz geç oldu alıntı yapmadım o yüzden işler yoğun bu aralar kusura bakma .

saçlarım için keratinli krem aldım birde uçları için serum aldım . zayıflık var saç ta ama devam edim daha yeni bakımlar. bu akşam kardeşimi kaldırırsam pc başından resim yüklemyi düşünüyorum . 1 ay oldu sanırım inş. uzamıştır

@denemem sanada teşekkür ederim canım . yorumlarını okudum . bana da etrafımda ki bazı kişiler kötü duruyor kestir diyorlar kimiside yakıştı uzat diyorlar . zeytinyağlı şampuan kullanıyorum bende bıobılas kullanıyordum bıraktım . bakımlarda aldım . ek olarak vitaminde tüketmem lazım sanırım . yaza kadar sabır bakalım nasıl bi model çıkıcak ortaya . yıllarca kısa saç kullan biri için uzatmak zor bi süreç

merhaba..kadınlar kulübünde görerek 2 haftadır sinameki kürünü yapıyor.sayfanızı yeni gördüm. çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.yağ bakımını ve lavanta çayını nasıl yapıyorsunuz?yardımcı olursanız çoookk sevinirim.
teşekkürler.sevgiler...

canım lavanta çayı acı diyorlardı ya
canım ben 2 çay kaşığı lavanta atıyorum ama demlendikten sonra hemen süzüyorum süzdükten sonra soğumasını bekleyip içiyorum.
ve çok demlenmesin.çünkü bekleyince acıyor. bi keresinde süzmeyi unutmuşum acıydı içemedim. sen benim dediğim gibi yap ılık su içer gibi oluyor tadı yok biraz kokusu var o da bildiğin lavanta kokusu kötü bir koku değil.
kızlar bir sürü çeşitleri var ama saç için hangisi iyimiş medo mu?
diğerleri ne işe yarıyor??
medo iyiymiş canım hem 5 mg hemde fiyatı çok iyi
ama bir günde bence 5 mg çok gelir
ikiye bölüp kullanmak lazım yazdım zaten
dökülme sorunu olmayanlar uzatmak isteyenler 1-2 mg alabilir günde diyor bilgide.
ama ben bugün 2 eczaneye sordum ikiside yok dedi
internetten alacağım sanırım

kızlar selam bende kestirdim saçlarımı uçları mahvolmuştu dore kahveye boyattım bide bende başlıyorum bugünden itibaren sinameki kürüne
bide lavanta çayı falan diyosunuz onun ne etkisi var:26:

Son düzenleme:
lavanta çayını içiyorum canım hem cildime çok iyi geliyor parlatıyor leke falan varsa onların rengini açıyor hemde saçın uzamasına yardımcı.
nasıl yapacağına gelirsek yazayım onuda hemen
Bir tutam (4-5 g) lavantayı 300 ml (yaklaşık bir buçuk su bardağı) suda 4 dakika demleyiniz. Dört dakikadan daha fazla demlemeyiniz. Demleme esnasında sıcaklığını kaynama nokasında sabit tutunuz. Cezvede demlerken ocağın altını çok kısık tutunuz. Fokur fokur kaynatmayınız. Çok yavaş bir şekilde kaynıyor kaynamıyor gibi demleyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra, ılımasını beklemeden süzülmesi gerekir. Süzme işlemi tamamlandıktan sonra içmek için ılımasını bekleyiniz. 15 gün boyunca hergün, akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir çay bardağı dolusu içiniz.

her defasında taze hazırla canım birde şeker katma.

yağ bakımıda gelirsekte.ben haftada bir defa saçlarıma yağ karışımı sürüyorum diplere de uçlarada.hem kırılmasını önlüyor hemde uzamaya yardımcı. mecitefendinin saç bakım yağını kullanıyorum. içinde zeytin susam ceviz çörekotu badem defna ısırgan bugday kafanfil ve jojoba yağı var. bu yağları tek tek alıp karıştırmaktansa böyle almak daha pratik ve ucuz. mecitefendide güvendiğim bir marka benim.
başka sorun olursa sorabilirsin.

teşekkür ederim canım. lavanta çayı içerek 1 taşla 2 kuş vurmuş olacağız.çok sevdim bu lavantayı:)))

rica ederim canım bende pek giremiyorum bu ara eskiye nazaran tabi :)
saçlarını kim ne derse desin kestirme sadece bakımını yap ve kurutmak için bile makina kullanma gerekmedikçe zamanla adam olacak saçların canım emin ol ha zaman zaman ben burdan haber ediyorum kozmikbakım günlerini kesim günleri olduğunda biraz biraz uçlardan alırsın şimdiden çok çok çok kolay gelsin :)) fotonu bekliyoz

teşekkür ederim canım. lavanta çayı içerek 1 taşla 2 kuş vurmuş olacağız.çok sevdim bu lavantayı:)))
evet zaten ben cildim için etkisini 6. günden sonra görmeye başladım
çok süper birşey tabi sürekli içmemek lazım alışkanlık yapar
15 gün içip ara ver ben öyle yapıyorum.şu an 4.sünü içiyorum :)

kızlar ya sanki katlarım boylarımdan daha az uzuyuor :S yada ben katlarımıın uzamnısı istedğiim içn bana öyle geliyor :) benm gibi gelen varmı :)

bu şuanki hali. Entele yaptım iki gün önce. Bir sürü yağlar aldım aktardan ve eczaneye gittim saç uzmanı vardı orda. şampuanını değiştir dedi otacının bi şampuanını aldım, yarın da kasaptan sığır iliği alacağım onu yaparım. He bu arada iki haftadır da maya yaptım toplam iki kere. Bir de gncnin hsn formula hapını kullanıyorum biotin içeriyo ama değiştiricem medobiotin alıcam çünkü o daha iyi üstelik yarı fiyatıymış. zaman zaman atarım fotoğraf inşallah. Bakalım niyet ettim Allah rızası için saç uzatmaya :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…