Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin saçında ne varki kız :26: mis gibi saç elleme bile zaten
ama valla bende bıraktım artık hem zaten bu sinamekiyle yağla filan düzeliyo
yeterki 1 2hafta uzak durayım şu saç yapma işinden
bende maşa yok dışarı çıkarken özellkle sevdiğimin yanına giderken düzleştiriyorum saçlarımı
ama çok sıkıldım maşada almak istemiyorum
dışarı çıktığımda bigudi alacağım bakalım nasıl olacak güzel olursa paylaşırım sizinle

ben düzleştiriciyi tamamen bıraktım düz saç istersem gidip bi fön çektiricem artık dışarda gerçi
sadece kuruturken bi fırçayla hafif dokunsam oda yetiyo ama durmuyom işte
onun dışında genelde kendi halinde kullanıcam saçlarımı zaten ya örüyorum yada büküp topuz yapıyorum
açtığımdada hoş oluyo..bigudim vardı benimde ama sanırım verdim birilerine :26: bugünlerde bende bigudilerimin peşindeyim
saçı çok yorduk yaa ben artık ööle uğraşmıcam neyse o valla hem özel zamanlarında bi anlamı olur yoksa hergün yapılı saç peehh:90:

benim saçlarım çok ince telli değil o yüzden doğal hali güzel durmuyor ya
kat yokken herkes düzleştirdim sanırdı hiç bişi kullanmzdım
of of

ya ben dinlenmedeyim.saçlarım hep aynı ya..başlarda güzel uzuyordu şimdi hiç kıpırdamıyor

merhaba kızlar.. pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.3.kürümü uygulayacağım.dün kuaföre gittim. saç serumu önerdi.saç uçlarının kırılmasını önleyici güçlendirici keratin özlü saç bakım serumu bugün siparişimi verdim.olumlu sonuç alabilirim umarım:))))

yok canım akıtmaz o kadar benim saçım siyah değil kızıl kestane gibi ama sinameki akıtmıyor.. Açık renk zemin varsa altta onu akıtabilir ama koyu zemini akıtmıyor:))))

yok canım akıtmaz o kadar benim saçım siyah değil kızıl kestane gibi ama sinameki akıtmıyor.. Açık renk zemin varsa altta onu akıtabilir ama koyu zemini akıtmıyor:))))
üstteki renk koyu alttaki renk açık
inş akıtmaz bende boyamak zorunda kalmam

ya ben dinlenmedeyim.saçlarım hep aynı ya..başlarda güzel uzuyordu şimdi hiç kıpırdamıyor
az daha sabır melekimm benimde ööleydi sonra mızıldandığıma utandım valla
sonra bi atağa geçiyo saç biraz daha bekle bakalım..ne kadar verdin aranı kaç hafta

hadi bakalım bende geçen kuafördeyken ööle bi muhabbet döndü ama satayım gibisinden bişi konuşmadık
saçımı yaptırmaya gittiğimde denicez..senin kullandığın iyi gelirse mutlaka bekliyom markasını filan :))
bekliyoruz güzel haberlerini canım..

üstteki renk koyu alttaki renk açık
inş akıtmaz bende boyamak zorunda kalmam
valla ööle veya bööle bi değişim yapıyo yani koyusunu açığını bilmem de rengi değiştirdiği kesin cancanım
neyse yaa kür tamamen bitince güzel bi boya yaparız gene

ben bu turda da katları yok edemezsem
3. turu düşünüyorum canım

ben bu turda da katları yok edemezsem

3. turu düşünüyorum canım

katlar gidiyo tamamen inan bana canım yaa sinameki nasılsa önce katları yada ihtiyacı olan kısmı uzatıyo..
açıkçası bende 3.turu düşündüm ama mart yada nisanda krepe balyaj yaptırıcam saçıma onun için bu turun bitmesini bekliyorum
sonrasına yağlarla ve dax la devam etmeyi planlıyorum malum sinameki bozuyo boyayı biraz
bakalım şimdiden plan program yaptım ama durum neyi gösterecek bilinmez tabi..

benim sadece önlerimde var çene hizamdan başlıyor
ben 2. tur bitsin boyayıp tekrar başlamayı düşünüyorum sinamekiye
bağımlılık yaptı bırakamıyorum
mecitefendi yagımda bu turda biter
onun yerine barcelino alacağım
pazar günüde oriflameden aldığm hindistan cevizi yağım geliyor

hadi bakalım güzel bi yoğunluk içindeyiz
dediğin gibi canımcım alışkanlık etti bende ara verince bi an önce başlamak istiyodum
fazla değil bu turda da 3 4parmak uzasa yeter bana aslında saçımda şu boya sıkıntısı olmasaydı
gene boyatmayı sinamekiyide bırakmayı düşünmezdim ama lanet olsun bi kere boyaya bulaştım ve kökten bişiyle kurtulmam gerekiyor
uzun zamandır da balyaj diyip durdum yaptırıyımda kurtulayım ama bidaha kendi saçıma dokunmak yok her seferinde kendime söz verip
gene değişim olsun diye unutuyorum sözümü tümden boyuyorum neyse bu sefer uçlarda bi hareket olur bari ellemem uzun bi süre..

aynen bende boya kalmasın hepsi kendi saçım olsun istiyorum.ama böyle iki renk olursada dayanamam sinameki defterini tam olarak kapatıncaya kadar boyadan kurtulmak yok sanırım
şimdi ki aklım olsa hiiç bulaşmazdım boyaya ya valla çok sinir bozucu bi durum
senin uzun zamandır balyaj hevesin var yaptır canım ya içinde kalmasın

yok yok yaptırıcam valla günümü bile ayarladım boya tam olarak saçımdan gitmemiş olacak malum geçen gene boyadım
ama hiç değilse diplere uydurmaya çalışıcaz bi kısmını geri kalanıda zaten sarı olacak
ben boyayı en son 3sene önce yaptım bide bu yıl bayramda ööle çok aram da yoktur ama durmadım birden boyayıverdim
ama dediğim gibi artık uzuuuun bi süre yok boya en azından komple yaptırmıcam sadece uçlara..
canım yaa sen dax ı denedin mi hiç faydasını gören çoktu ama :26:

denemedim canım ya
saçlarım yağlıdır benim zaten korktum açıkcası
dax ile barcelino arasında kaldım işte

kızlar selam birsey danışıcam size yardım :18: arkadasım saçına keratin yukletmiş kırıkları kestırmeden yok olmuş resmen 1 ay sonrada brezılya fönü yaptırıcam dıyor onunda saçı benım gıbı kabarık ve şekle sokmak için fon vb işler yapmamız gerekıo keratın yuklemesi bile saçını yatıştırmış saçlar parlıyor resmen. biraz arastırdım faydalı bırseymış saçında oluşumu keratın olduğu için faydalıymıs saç botoksu dıyorlar varmı haberınız yada yaptıran bende kafam karıştı yaptırsammı acaba

hadi bakalım bende geçen kuafördeyken ööle bi muhabbet döndü ama satayım gibisinden bişi konuşmadık
saçımı yaptırmaya gittiğimde denicez..senin kullandığın iyi gelirse mutlaka bekliyom markasını filan :))
bekliyoruz güzel haberlerini canım..

kuaför çok iyi olduğunu söyledi yanında çalışan kızlar müşteriler hep almış rafım doluydu şimdi kalmadı elimde dedi. elinde olsa alacaktım hemen.ne gün gelir ne kadar diye sordum.markasını da aldım. eve gelince internetten araştırdım. iyi ki almamışım kuaför 1 şişesini 25 tl dedi internetten 2 şişesini 31 tl ye aldım. kardeşimle beraber alacaktık.iyi oldu bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…