Eki Görüntüle 620909 Eki Görüntüle 620910 Eki Görüntüle 620911 Eki Görüntüle 620912
24 nisan 1 temmuz 16 aralık 29 ocak
son 2 resim arasında anlamadım uzamış mı uzamamış mı :)
bende en son saçımı kendi rengine boyamıştımKızlar bu arada saçım kınalıydı, kınada çok güzel uzattı saçımı :))) beyazlarım olduğu için kına ile uğraşmak zor oluyor... Dün köpük boya koleston açık kahve aldım... Saçlarım kınadan dolayı iki renk olmuştu, kendi saç rengim kumral ,boya olsun kına olsun çabuk alıyor.. Bu nedenle dipler açık renk oluyor bende... Kuaföre avuç avuç para harcıyorum... Kına üstüne boya tutmaz dediler yaptım , çok güzel oldu yumuşacık ... Tavsiye ederim, yalnız dikkat etmek gerekiyor koleston köpük boyalar kutu üzerindeki renkten iki hatta üç ton koyu çıkıyor... Açık kahveyi bilerek aldım koyu olacağını biliyordum.... :))))
canım ben 2 çay kaşığı lavanta atıyorum ama demlendikten sonra hemen süzüyorum süzdükten sonra soğumasını bekleyip içiyorum.
ve çok demlenmesin.çünkü bekleyince acıyor. bi keresinde süzmeyi unutmuşum acıydı içemedim. sen benim dediğim gibi yap ılık su içer gibi oluyor tadı yok biraz kokusu var o da bildiğin lavanta kokusu kötü bir koku değil.
medo iyiymiş canım hem 5 mg hemde fiyatı çok iyi
ama bir günde bence 5 mg çok gelir
ikiye bölüp kullanmak lazım yazdım zaten
dökülme sorunu olmayanlar uzatmak isteyenler 1-2 mg alabilir günde diyor bilgide.
ama ben bugün 2 eczaneye sordum ikiside yok dedi
internetten alacağım sanırım
ben ilk sinameki turumda düzenli bir şekilde hergün içmiştim 6 kür yaptım sinamekide 7 cm uzadı saçlarımcanım peki ne zamandır içiyorsun ve ne kadar bir uzama elde edebildin acaba??
ben ilk sinameki turumda düzenli bir şekilde hergün içmiştim 6 kür yaptım sinamekide 7 cm uzadı saçlarım
şimdi ikinci turdayım bunu 8 küre tamamlamaya kararlıyım lavantada bugün 5.günümdeyim
yok canım lavantayı 15 gün içip ara veriyoruz yada ara vermeden haftada 3 e 4e düşürüyoruz.kilo etkisi olmuyor ama iştah açıyor biraz sanırım ona dikkat etmen gerekirvaaauvv süper değil mi ya 7 cm
bende sinemakiye başladığımda aynı tarihte lavantaya da başlıyorum o zaman.
ama diyete de başlıcam kilo etkisi yapmasın?
bir de canım 6 hafta boyunca hergün lavanta mı içtin.
sinemakiyi neden 6 da bıraktın?
bende en son saçımı kendi rengine boyamıştım
ama sinameki boyayı akıtır altındaki renk çıkar diyede korkuyorum açıkcası bu köpük boyalar nasıl canım en iyisi koleston mu
yok canım lavantayı 15 gün içip ara veriyoruz yada ara vermeden haftada 3 e 4e düşürüyoruz.kilo etkisi olmuyor ama iştah açıyor biraz sanırım ona dikkat etmen gerekir
sinamekiyide 6da bıraktım çünkü saçımı boyamıştım boyamı akıtır diye korktum
sonra eski resimlerime baktım upuzun ve katsız saçlarım varmış akıtırsa akıtsın tekrar boyarım dedim o yüzden 2. küre başladım canım
ben resim çekerken ıslak ve çizgili kıyafetle çekiyorum sürekli uzamayı net görebilmek için.2 çizgi uzamış sinamekiye başladığımdan beri ordan bu kadar net bir şekilde 7 cm diyebiliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.htmlcanım peki lavanta için tam tarif verebilir misin 15 gün günde kaç kere?
ara ne kadar veriliyor.
çay nasıl demleniyor?
yemeklerden önce mi sonra mı?
sabah öğle akşam?
ben hiç bilmiyorum da canım tek tek cevaplarsan sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html
bak canım burda var ayrıntılı yapılışı
önemli olan lavantayı çok atmamak ve demleme süresini uzun tutmamak yoksa acı olur.
akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra içilmesi lazım
ben 15 gün yapıp baya bir süre ara verdim
ama 15 gün içilip sonra haftada3e 4e de indirebilirsin
yine önemli bir nokta
alışkanlık haline getirecek kadar devam etme
mesela 15 gün içtin mutlaka ya ara ver 1 2 hafta kadar. yada haftada 3 e 4e düşür
internette öyle yazıyor canım karaciğere falan çok faydalıymış temizliyormuş karaciğeri bu 15 günlük kürtamam canım ama alışkanlık olunca ne oluyor ki?
sen geçen tur sinemaki ve lavantayla mı elde ettin bu 7 cmi başka yaptıkların var mıydı şampuanına bir şeyler kattın mı mesela?
hoşgeldinn tatlımm
napıyım ya takılıyorum öyle o topikten bu topiğe
yarın yağlı bakım günüm
senden naberr
alma tabibende aynı valla :)
bugün 2.tur 2.kürümü yaptım
ööle devam ediyom işte nolsun..
bidaha kendim de kırık almıcam yada ucundan kesmicem zaten tövbeliydim şimdi tamamen bitirdim bu saç kesme işini
alma tabi
bende kuaföre kaş dışında gitmicem artık
uçlarım kötü durumda değil 6 ay daha idare eder beni bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?