Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Ekim ayında küre başladığımda ilk foto gibiydi saçım... Şimdi bu boydan dört parmak uzun ... Ben bunu ilk kürde ( ilk kür diyorum çünkü çok düzenli yaptım, bu kürden önce inanmayarak düzensiz bir kaç kez yapmıştım buna rağmen işe yaradı....)elde ettim... Şimdi ikinci kürdeyim ama dinlenme arasında bu sefer çok uzamadı... Yaza kadar sütyen hizama gelse artık yaaa ....

Kızlar bu arada saçım kınalıydı, kınada çok güzel uzattı saçımı :))) beyazlarım olduğu için kına ile uğraşmak zor oluyor... Dün köpük boya koleston açık kahve aldım... Saçlarım kınadan dolayı iki renk olmuştu, kendi saç rengim kumral ,boya olsun kına olsun çabuk alıyor.. Bu nedenle dipler açık renk oluyor bende... Kuaföre avuç avuç para harcıyorum... Kına üstüne boya tutmaz dediler yaptım , çok güzel oldu yumuşacık ... Tavsiye ederim, yalnız dikkat etmek gerekiyor koleston köpük boyalar kutu üzerindeki renkten iki hatta üç ton koyu çıkıyor... Açık kahveyi bilerek aldım koyu olacağını biliyordum.... :))))

bende en son saçımı kendi rengine boyamıştım
ama sinameki boyayı akıtır altındaki renk çıkar diyede korkuyorum açıkcası bu köpük boyalar nasıl canım en iyisi koleston mu

canım peki ne zamandır içiyorsun ve ne kadar bir uzama elde edebildin acaba??

canım peki ne zamandır içiyorsun ve ne kadar bir uzama elde edebildin acaba??
ben ilk sinameki turumda düzenli bir şekilde hergün içmiştim 6 kür yaptım sinamekide 7 cm uzadı saçlarım
şimdi ikinci turdayım bunu 8 küre tamamlamaya kararlıyım lavantada bugün 5.günümdeyim

ben ilk sinameki turumda düzenli bir şekilde hergün içmiştim 6 kür yaptım sinamekide 7 cm uzadı saçlarım
şimdi ikinci turdayım bunu 8 küre tamamlamaya kararlıyım lavantada bugün 5.günümdeyim

vaaauvv süper değil mi ya 7 cm

bende sinemakiye başladığımda aynı tarihte lavantaya da başlıyorum o zaman.
ama diyete de başlıcam kilo etkisi yapmasın?

bir de canım 6 hafta boyunca hergün lavanta mı içtin.
sinemakiyi neden 6 da bıraktın?

Son düzenleme:
yok canım lavantayı 15 gün içip ara veriyoruz yada ara vermeden haftada 3 e 4e düşürüyoruz.kilo etkisi olmuyor ama iştah açıyor biraz sanırım ona dikkat etmen gerekir
sinamekiyide 6da bıraktım çünkü saçımı boyamıştım boyamı akıtır diye korktum
sonra eski resimlerime baktım upuzun ve katsız saçlarım varmış akıtırsa akıtsın tekrar boyarım dedim o yüzden 2. küre başladım canım
ben resim çekerken ıslak ve çizgili kıyafetle çekiyorum sürekli uzamayı net görebilmek için.2 çizgi uzamış sinamekiye başladığımdan beri ordan bu kadar net bir şekilde 7 cm diyebiliyorum

bende en son saçımı kendi rengine boyamıştım
ama sinameki boyayı akıtır altındaki renk çıkar diyede korkuyorum açıkcası bu köpük boyalar nasıl canım en iyisi koleston mu

Canım kınadan tut doğal boyalara kadar, boyanın her türlüsünü kullanmış ve saçlarını mahvetmiş biri olarak kullandığım en pratik en kolay en kalıcı boya koleston köpük asla vaz geçmem... Tepemde aklarım var aslında öyle çok değil, takıntı yapıyorum boyatıyorum kuaförlere tonlarda para harcadım ... Platin sarıdan kızıla kadar her renk kullandım .. En son saçımı Brezilya dönü yaptırayım bakımlı olsun dedim saçlarım yandı... Ama ne yanma ... Şimdi önlerim yanık içinde dipten gelen saçlarım dört parmak ( sinameki sayesinde uzattığım ) sağlıklı gerisi nanay :))) kurtardım sayılır çünkü artık açık renklere boyamıyorum... Kına yaptım çok güzel oldu saçlarım... Akları yok denecek kadar az olanlara ve altı ayda bir kına yaparım ya da üç ayda bir kına yaparım diyenler için mükemmel... Gerçekten beyazlarım olmazsa be devam ederdim... Çalışıyorum hele anasınıfı öğretmeni olunca çocukların gözünden birşey kaçmıyor:)))

kınadan sonra diplerim açık kızıl uçlar koyu renk oldu çünkü zeminde kestane renk vardı diplerim kumraldı... Açık kızıl Güneş'te ve ışıkta belli oluyordu ... Yıkadıkta kınanın rengi açıldı ve çok güzel bir renk oldu... Ama beyazlarım için her ay kına çok zahmeti geldi... Üç beş ayda bir boyayan biri olsam kesinlikle kına yapardım... Kınanın üzerine boya tutmuyor ama açık renkler tutmuyor.. Beş numara dahil altındaki tüm renkle boyayı kınayı kapatıyor ama koyu renkler onlar... Ben artık göze aldım koyu kumral rengine dönmemem belki ama koleston açık kahve ile bir kaç yıl idare edeceğim... Diplerim kumral olduğu için açık kahve çok güzel oldu...bir yılda oturturum rengine ...

O kadar uzun yazdım ama herkes okusun çünkü ben saçına her türlüsünü denemiş olan biri olarak saçlarınızda çok dokunmayın bırakın kendi renklerinde uzasınlar.... Nasıl olsa aklar çıkınca her renk yapma şansınız var ama boyalar saçı hakikaten mahvediyor... Köpük boya kullanımı çok kolay ... Ben rengi akmıyor diye koleston kullanıyorum... Her markayı denedim aktılarkolestonda akıyor ama soluk bir renk olmuyor

Canım çok uzun yazdım kusura bakma ama koyu renk saçların varsa koleston köpük boya kullan derim ama kutunun üzerindekinden daha koyu çıkıyor dikkat etmelisin....

nasla canım uzun uzun açıklamışssın çok teşekkür ederim
ben saçlarım koyu simsiyah değil ama siyahtır yani anlatabildim umarım
esmer olduğum için bi tutturdum kahve sevdası kumralla kahveyi karıştırıp boyadım
başlarda güzel olmuştu ama sinameki feci halde akıttı diplerden siyah siyah çıktı
bende palette 4.0 boyadım güzel oldu başta simsiyah oldu ama o siyahlık zamanla aktı kendi saç rengime dönüştü
ama korkuyorum şimdi sinameki tekrar alttan o kahveyi çıkarır mı diye

canım peki lavanta için tam tarif verebilir misin 15 gün günde kaç kere?
ara ne kadar veriliyor.
çay nasıl demleniyor?
yemeklerden önce mi sonra mı?
sabah öğle akşam?

ben hiç bilmiyorum da canım tek tek cevaplarsan sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html
bak canım burda var ayrıntılı yapılışı
önemli olan lavantayı çok atmamak ve demleme süresini uzun tutmamak yoksa acı olur.
akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra içilmesi lazım
ben 15 gün yapıp baya bir süre ara verdim
ama 15 gün içilip sonra haftada3e 4e de indirebilirsin
yine önemli bir nokta
alışkanlık haline getirecek kadar devam etme
mesela 15 gün içtin mutlaka ya ara ver 1 2 hafta kadar. yada haftada 3 e 4e düşür

hoşgeldinn tatlımm
napıyım ya takılıyorum öyle o topikten bu topiğe
yarın yağlı bakım günüm
senden naberr

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım ama alışkanlık olunca ne oluyor ki?

sen geçen tur sinemaki ve lavantayla mı elde ettin bu 7 cmi başka yaptıkların var mıydı şampuanına bir şeyler kattın mı mesela?

tamam canım ama alışkanlık olunca ne oluyor ki?

sen geçen tur sinemaki ve lavantayla mı elde ettin bu 7 cmi başka yaptıkların var mıydı şampuanına bir şeyler kattın mı mesela?
internette öyle yazıyor canım karaciğere falan çok faydalıymış temizliyormuş karaciğeri bu 15 günlük kür
ama hiçbir bitkisel kürü alışkanlık haline getirmeyin diyor.sinamekiyi bile 8 hafta yapıp 2 hafta ara vermiyor muyuz.

ben geçen turda baya bir uğraşmıştım canım şampuanımda çam terebentin vardı.o dökülmeyi kesti saçımı gürleştirdi.annem bile diyor eskiden azıcık saçın vardı diye.
mecitefendinin saç bakım yağını kullandım.bi sürü yağın karışımından oluşuyor
birde lavanta ile sinameki işte
diyorum ya baya uğraştım ama değdi yani
bu turda da o kadar uzasaaa

benim boyda çok sorunum yok aslında ama önlerde katlar var.hepsini aynı boya getrmek öncelikli hedefim

hoşgeldinn tatlımm
napıyım ya takılıyorum öyle o topikten bu topiğe
yarın yağlı bakım günüm
senden naberr

bende aynı valla :)
bugün 2.tur 2.kürümü yaptım
ööle devam ediyom işte nolsun..
bidaha kendim de kırık almıcam yada ucundan kesmicem zaten tövbeliydim şimdi tamamen bitirdim bu saç kesme işini

bende aynı valla :)
bugün 2.tur 2.kürümü yaptım
ööle devam ediyom işte nolsun..
bidaha kendim de kırık almıcam yada ucundan kesmicem zaten tövbeliydim şimdi tamamen bitirdim bu saç kesme işini
alma tabi
bende kuaföre kaş dışında gitmicem artık
uçlarım kötü durumda değil 6 ay daha idare eder beni bence

alma tabi
bende kuaföre kaş dışında gitmicem artık
uçlarım kötü durumda değil 6 ay daha idare eder beni bence

senin saçında ne varki kız :26: mis gibi saç elleme bile zaten
ama valla bende bıraktım artık hem zaten bu sinamekiyle yağla filan düzeliyo
yeterki 1 2hafta uzak durayım şu saç yapma işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…