- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
keratin yüklemesi hakkında bir bilgi yok ama keratin özlü saç serumu aldım. beklentim saç kırıklarını yok etmesi umarım beklentilerimi karşılar.kızlar selam birsey danışıcam size yardım :18: arkadasım saçına keratin yukletmiş kırıkları kestırmeden yok olmuş resmen 1 ay sonrada brezılya fönü yaptırıcam dıyor onunda saçı benım gıbı kabarık ve şekle sokmak için fon vb işler yapmamız gerekıo keratın yuklemesi bile saçını yatıştırmış saçlar parlıyor resmen. biraz arastırdım faydalı bırseymış saçında oluşumu keratın olduğu için faydalıymıs saç botoksu dıyorlar varmı haberınız yada yaptıran bende kafam karıştı yaptırsammı acaba
canım kesinlikle iyce bi araştır daha doğrusu biraz bekle bakalım arkadaşınınki etkisini kaybedecek mi yoksa hep güzel mi olacak kimisi beğenmiyo aman yaptırmayın diyenler var bazı topiklerde o yüzden tamamen karar verebilmen için bence biraz beklekızlar selam birsey danışıcam size yardım :18: arkadasım saçına keratin yukletmiş kırıkları kestırmeden yok olmuş resmen 1 ay sonrada brezılya fönü yaptırıcam dıyor onunda saçı benım gıbı kabarık ve şekle sokmak için fon vb işler yapmamız gerekıo keratın yuklemesi bile saçını yatıştırmış saçlar parlıyor resmen. biraz arastırdım faydalı bırseymış saçında oluşumu keratın olduğu için faydalıymıs saç botoksu dıyorlar varmı haberınız yada yaptıran bende kafam karıştı yaptırsammı acaba
evet işte sölemek istediğim de buydu aslında bi taraftan canım..kuaför çok iyi olduğunu söyledi yanında çalışan kızlar müşteriler hep almış rafım doluydu şimdi kalmadı elimde dedi. elinde olsa alacaktım hemen.ne gün gelir ne kadar diye sordum.markasını da aldım. eve gelince internetten araştırdım. iyi ki almamışım kuaför 1 şişesini 25 tl dedi internetten 2 şişesini 31 tl ye aldım. kardeşimle beraber alacaktık.iyi oldu bizim için.
canım hiç kestırmek ıstemıo saçlarımı kırık yuzunden 1 cm uzadımı sevınıyom içim yanıyo valla
zaten kestirme de canım boşver nasılsa şu kürdü bakımdı derken düzeliyo zamanla
yeterki çok maşaydı düzleştiriciydi o olmasın..
üstteki renk koyu alttaki renk açık
inş akıtmaz bende boyamak zorunda kalmam
canım inşallah işe yarar ama keratin yuklemesı ıle ılgılı netten arastırıyorum suan yorumlar çok iyi ama yınede tam karar veremedım
cariye merhaba , ben karatin yüklemesi yaptırdım güya saçlarım yandı, yani Brezilya fönü yaptırdım karatin ile saç bakımı yapılıyor dediler saçlarından oldum dipten üç parmak sağlıklı saçlarımın uçları komple yanık aynaya bakalım gelmiyor lütfen ii araştır arkadaşım ....
deli misin yaa uzamış ya işte
seninde serüven güzel gidiyo valla devam et canım :)
XAyx maşallah sana canım ya ... Herkesle bilgilerini paylaşıyorsun sen bitanesin... Bu arada saçların çok güzel lütfen boyaya bozma... Benim ünv iken senin gibi saçlarım vardı... Şimdi mumla arıyorum o saçlarımı(((
XAyx canım biraz önce başka bir topicte keratin yüklemesi okudum sende yorum yapmışsınız ne diyorsunuz bu keratin yüklemesi işine... Ben Brezilya gönü ile saçlarımı yaktım ... Sanırım Brezilya fönü değil bu....
canım benim çok teşekkür ederim . inşallah yaza kadar salına salına gezerim saçlarımlabenimde artık uzun saçlarım olucak
canımmm öncelikle bu güzel sözlerin için teşekkür ederim saç çok önemli bişe benim gözümde o yüzden herşeyi paylaşasım varkimse hataya düşmesin..hiç sorma ben aslında epeydir saçıma boya yaklaştırmadım ama bu sene biraz uğraştım e malum boyaya bulaşınca kurtulması da kolay olmuyo aktı pis oldu diye boyuyosun sonra gene gene bitmiyo bu iş bi türlü neyse şimdi son kez boyadım yaklaşık 2ay kadar idare edicem bununla sonra inş kendi saçımda birazcık çıkmış olacak kendi saçımın üstüne krepe balyaj düşünüyorum asıl saç rengim çok güzeldir ve bende epey özledim o yüzden epeyce bi süre tümden boyama işi yok artık sadece uçlarda bi hareket olacak..bu arada şu keratin işini duyunca insan mucizeyle karşılaştığını ve hemen yaptırması gerektiğini düşünüyo ama bilemiyorum daha çok yeni ve her kuaför malesef değil iyi yapabilmek adını bile bilmeyenler var yani hesap et o yüzden pamuk ipliğine bağlı bi konu benim için..iyce kuaför filan araştırmak lazım bunun yanında yaptıran tanıdık birileri varsa onlarada sormak gözlemlemek gerekiyo çünkü belki okumuşsundur brezilya fönü/keratin yüklemesi sonucu saçım eski haline döndü diyenler de var bide bölede bi risk var o yüzden kısa bi süre beklemede kalalım derim yoksa benimde koşup yaptırasım var ama geçici bişi olacaksa ve sonrası eskiden de betere dönecekse gerek yok :26: bu arada benimde kuaförüm dediğim gibi habersiz bööle bişiden evet ismi biliniyo ama herkes detay bilemiyo ustasını bulmak lazım bide bi serum dedi bana saçımı yaptırınca bi denicez güya ilk uygulamada bile belli ediyomuş kendini du bakalım duruma bakıp hemen haber vericem sizede markasını filan..bu arada sen saçına kına yapmıştın o nasıl oldu epey iyi gelmiştir saçına memnun musun canım ammada yazdım haa insan okumaktan bıkar
canım benim, ben yine de çok iyi araştır derim.. Benim saçlarım çok güzeldi rahat durmadım boya ile değişiklik olsun dedim sonra boyadan kurtulamadım maalesef... Saçlarımı her renk yaptım ama artık hevesimi aldım , bir daha aslaaaaaa çılgınlıklar yapmayacağım:)) kına saçıma ço iyi geldi parlattı, yanıkları gitti gibi yani canlandı saçlarım... İki ay oldu ama tepemde aklar var benim, aslında çok belli olmuyor ama ben açımı ortadan ikiye ayırıyorum akların hepsi orda:)) yana olmuyor önle kısa çünkü... Kınayı tek başıma yapamıyorum birisi yardım etmek zorunda... Arkadaşıma rica ettim sağolsun yaptı ama her ay bununla uğraşamayacağım... Şöyle bir çözüm buldum üç dört ay köpük boya yapacağım , bir kez kına ..zaten saç rengim koyu oldu artık açtıramamda yanar, en iyisi toparlanana kadar böyle yapacağım şeker :)))
selam şekerim valla yap ne güzel bişi olmaz diycem ama hem epey olmuş sen yazalıselam kızlaarr
bugün çok pis 3. kürü yapasım var :26:
ama en son salı yapmıştım yaa
napsam kii
Bende 12. kürümü bitirdim 1. tur bitti 2 hafta dinlencem ne güzel. Ama ben dayanamam sinameki yapmasam da 2 hafta supergro saç bakım yağını kullanırım onun kullanımı çok pratik krem gibi olduğu için saçıma sürer yatarım bir gece ertesi gün yıkarım. Kızlar geçen farkettim de ben geçen sene haftada bir gün supergro bir gün sinameki yapıyordum saçlarım göğsümün üstünde idi 4 ayda belime kadar gelmese de yaklaşmıştı belime.Yani göğsümün altına inmişti desem daha doğru olur.Hatta fotoğrafım da var ekleyim:
Eki Görüntüle 623559 Bu fotoğraf 4 ay sonraki hali idi. Sonra kestirmiştim. Benim saçlarım uzuyor ama uzayanlar hep dökülüyor görüldüğü gibi uçları çok çok az bir tutam bile yoktu. Geçen okudum bioblas sarmaşık özlü şampuanın dışında yazıyordu, saçı sadece uzatmıyormuş, uzayan saçın dökülmesine de engel oluyormuş tam ihtiyacım olan şey yani. Evde bir sürü şampuan var boşa gitmesin diye onları kullanıyorum, bioblası da sadece kür yaptığım günler kullanıyorum. Diğer şampuanlar bitince full bioblas kullancam. 2. tura başladığımda da yine haftada bir gün sinameki bir gün supergro saç bakım yağını birlikte kullancam. Kürün başında ve sonunda da fotoğraf çekip takip etcem. Geçen saçımı ölçtüm bir ayda tam 1 cm uzadı saçımı kestirdikten sonra sanki sinameki fayda etmiyor artık gibime geldi. Acaba saçlarım alıştı ondan mı bilmiyorum. Belki de saçımı kestirince uzaması yavaşladı. Bakalım 2 hafta ara verince belki uzamaya başlar yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?