Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence 5 cm iyi 2.5 ayda ..şampuanıkullanmaya devam et

Son düzenleme:
Binbir zorluklarla uzattığım saçlarım yarın yine gidiyo Kırıklarımla artık başa çıkamıyorum,çok yukarılara çıktılar ve mecbur kırık aldırcam

Binbir zorluklarla uzattığım saçlarım yarın yine gidiyo Kırıklarımla artık başa çıkamıyorum,çok yukarılara çıktılar ve mecbur kırık aldırcam

canım ama kırık aldırmazsan uzamazki saçın bende seneingibi kıyamaıyodum sonuç 4 yıldır aynı saçlar öyleki kırılıp önümde kahkül gibi oldular diyodumki ya benimbu kadar kısa saçım yoktuki kestr sen ama bidahada bukadar kırığın uzamasına izin verme azcık azcık aldır hep uzuyo emin ol kırık olmayınca

Kırıklar saçın uzamasına engel değildir saç dipten uzar. Sadece kötü bir görüntü oluşturur kırıklar. Onun dışında kopularak dökülme saçı kısaltır evet ama sonuçta kestirmek kadar kısaltmaz. Ben yıllardır kestire kestire saçım hiç ama hiç uzamadı hep kısa hep kısa. Kestirmek çözüm değil. Bakım yapmak çözüm ama eğer gerçekten uzatmak istiyorsanız. Ben 2 ay önce kestirdim saçlarımı ve o günden beri bakım yapıyorum sürekli ve bir tane bile kırık saçım yok. Uçlarına yağ sürüyorum. Bioblasın şekillendiri kremi de çok güzel uçlarını kalınlaştırıyor onu da tavsiye ederim.

Kuaförde saçlarını azıcık azıcık aldırabiliyorsanız ne güzel o da çözüm tabi ama kuaförlere 1 cm de desen onlar en az 5 cm kesiyorlar maalesef ben hangi kuaföre gittiysem bunu yaşadım o yüzden artık kuaförü unuttum. 2 sene hiç kestirmeyi düşünmüyorum. Olur da kırılırsa yine kendim sadece kırıklarını alırım.

Ben de bir ara 2 yıl saçımı hiç kestirmedim ve hiç ama hiç uzun da değildi uzamıyordu ama sinameki kürü yapmaya başlayınca uzamışlardı. Bazen saç uzaması durabiliyor o zamanlarda sinamekki kürü gerçekten çözüm oluyor saçları uyarıp uzamasını sağlıyor.

Ben saçımı ilk kestirdiğimde omuz hizamdaydı ve dalgalı olduğu için şekil almıyodu o yüzden sürekli düzleştiriyodum,haliyle fena halde kırıldı.Bikaç ay sonra kırıklarımı aldırmak zorunda kaldım o günden beri düzleştiriciye pek yer vermiyorum ama bi kere saçım kırıldı haliyle,o yüzden kırıkların hepsi gitmemişti,şimdi mecburen kırıklarımı aldırcam ve sinamekiye devam edip saçlarıma iyi bakicam :)

Kestirmek çözüm değil diyorum 4 aydır ancak cidden saçlarım fena hale geldi.Hem bu sefer kuaförümü buldum,cidden 1-2 cm kısaltıyor.Zaten sonra uzun bir süre kestirmeyip ful sinamekiye devam edicem :)

Ya kizlar benimde sacimda kirik oldumu kuafore gidip mutlaka 3 cm kes derdim 3 cm keserdi nihayet kiriklardan kurtuldum derdim eve gelirdim sacima bakardim yine kiriklar catallasmislar var kisaca saglam teller kisaldi kiriklar kaldi gibi olurdu busefer kndim catalasmis uclari makasla keserdim tamam bundan sonra belime kadar uzayincaya kadar ne fön ne duzlestirici kullanicam diyip hep bakim yaptim simdi bakiyorum yine kirik dolu ! Ya bir senedir yaklasik sacima hic bi isi tutmuyorum sinemaki ve bakimlari yapiyorum herseyede dikkat ederken nasil yine uclar kiriliyor yada bir telden 4-5 tel cikiyor ? Ne kestirincede hepsindan kurtulamiyorsunki harbi kazitcaksin odur garantili yontem ama onuda yapamayiz bosuna saglam uclar kisaliyor kiriklar kafada birikiyor buna bi cozum bulmali artik ya vitamin eksikligi desen oda yok cunku maya hapi 100% dogalindan kullaniyorum hem cilde hem saca faydali ,, en cok yogurt tüketen insan olmus olabilirim yani daha napilabilir kestirince cogu kirik gidiyorsa bile hepten kurtulamiyorsun buda bir gercek diger turlu kirigi kesmeyince kopuyor yine tel kisacik oluyor sonra bekleki gene uzasin

Son düzenleme:
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar

haberler kötü bende :44: 2. turdan sonra 25 gün ara verdim, ara boyunca yine yağlar maskeler kullandım ancak maalesef dinlenme süresince saçlarım uzamıyor benim ilk turdan sonraki arada da uzamamıştı.
ilk foto 16 eylül başlangıç, 2.si 20 ocak, sonuncu da bugün. gerçi geçen ayki fotoda saçlarım fönlü, bugünkü doğal hali. gerçi yukarı çekecek kadar da dalgalı değil saçım, hemen hemen aynı boyda görünüyor. bugün 3. tur sinameki kürüme başlıyorum.

1.ile 2 arası çok güzel uzamış..bir yerden sonra saç yavaş uzarmış zaten ama uzamış yine 20 gün iki foto arası sanırım 2 cm filan uzamış sanki..devam edin bence..

yorum için teşekkür ederim. bugün 3. tur ilk kürümü yaptım, bakalım bu turun sonunda ne olacak.

ilk 2 resim arası 4 ay. 1. turda inanılmaz hızlı uzamıştı, 2. tur sanki daha az. umarım bu turda da hızlı uzamaya devam eder. hayatım boyunca neredeyse uzun kullandım, 1,5 sene önce çok yıprandığı için kısacık kestirdim ve şimdi de debeleniyorum işte uzasın diye

1.ile 2 arası çok güzel uzamış..bir yerden sonra saç yavaş uzarmış zaten ama uzamış yine 20 gün iki foto arası sanırım 2 cm filan uzamış sanki..devam edin bence..

Son düzenleme:
merhaba .saç bakım serumunu 10 gündür kullanıyorum ve çok memnun kaldım.kırıklarımı onarmaya başladı ve saçım yumuşacık oldu.sürekli saçlarımla oynar oldum.sinamike ye devam ediyorum dün 4. kürümü yaptım. ama eşim çok şikayetçi çok kötü kokuyormuş saçım sürekli bundan yakınıyor.

Canım ben saçımın en son resmini ayın 7sinde attım yani bir hafta oldu, ne kadar arayla çekip atayım bir ay arayla mı yoksa iki ay mı?

Bugün kırıklarımı aldırdım,zaten dinlenme dönemindeydim ama 2 hafta yerine 3 e çıkartmayı düşündüm,bu pazar da yapmiycam haftaya başlıycam.Artık sağlıklı,güzelce uzatmayı planlıyorum :)

Ben de pazartesi günü 5. kürümü yapacağım canım . Yanında ek olarak bir şeyler kullanıyor musun ?

Sanırım benim saçlarım uzamaz oldu :))) ya da öyle hissediyorum...

Bu arada xAyx , esmer kraliçe , melekim nerelerdesiniz diyecem ama bende gezmelerde gezmekten:)) vakit bulamıyorum girmeye...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldinizzzzzz......

aycine merhaba saç bakım sürümünü kaçırmışım ben :))) ne kullanıyorsun benim saçlarım özellikle önler yanık , iyi gelir mi acaba????

valla sen geziyosunda giremiyorsun benm bisürü işim var vakit bulamıyorum girmeye ara ara bakıyorum işte

bir kaç ay önce bir arkadaş önce/sonra resimlerini koymuştu ve çok güzel uzamıştı saçları. sadece elseve arganine şampuan kullanmış, epeydir aranıyordum ve bugün buldum saç dökülmesine karşı diyor ama belki uzamaya da faydası olur. şampuan ve durulanmayan spreyini aldım. krem ve maskesi de var ama ev saç kreminden geçilmiyor, o yüzden almadım.

şu son dönemdeki durgunluk canımı sıktı, 3. tur sinameki kürüne başladım, bu şampuan da işe yarar umarım :44:

Önceki turlarda ne kadar uzamıştı canım, bir de sen fotoğraf koymuşmuydun önceki sayfalara bakmadım da :/

ben bu saçlarıma bakım yapmaya başladım başlayalı saçlarım düzleşti benim valla föne gerk bile yok denecek kadar az dalgalı önceden saçma sapan bir dalgası vardı püskül püskül dururdu şimdi çok hoş vallaaa inşallah uzamıştırda bende elseve arjin kullanıyorum ya çok güzel kokuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…