bence 5 cm iyi 2.5 ayda ..şampuanıkullanmaya devam etmerhaba bende katıldım aranıza saçıma dün 2. turp kürünü yaptım gün aşırı yapıyorum 2 güne 1 tarif öyle ....haftada 1 de sinameki kürü onu 1 kere yaptım haftaya tekrar yapacam pazartesileri sinameki günüm ayrıca şampuanımın birisine sarımsak rendeledim bemilks ve b pantene var onunla ilk yıkama yapıyorum 2 . yıkamada lorael arjin in içine 1 kutu doğum kontürol hapı b pantene ve evigen kırdım inşllah bu kadar bakım işe yarar
benim saçım hiç uzamaz diplerden uzuyo ıkına ıkına ama uclardan hep kırılıyodu .....düğünümden sonra bütün kırıkları aldırdım şuan çok güzel ışıl ışıl bide koyu renk yaptım hint kınası ile turuncuydu parlıyo 2 buçuk ayda sadece şmpuanıma kattıklarımla 5 cm uzadı şöyle nisana kadar salına sallına saçlarım olsun istiom şimdiki resmimi koyayım her hafta yüklerim artıkk
Binbir zorluklarla uzattığım saçlarım yarın yine gidiyoKırıklarımla artık başa çıkamıyorum,çok yukarılara çıktılar ve mecbur kırık aldırcam
canım ama kırık aldırmazsan uzamazki saçın bende seneingibi kıyamaıyodum sonuç 4 yıldır aynı saçlar öyleki kırılıp önümde kahkül gibi oldular diyodumki ya benimbu kadar kısa saçım yoktuki kestr sen ama bidahada bukadar kırığın uzamasına izin verme azcık azcık aldır hep uzuyo emin ol kırık olmayınca
canım ama kırık aldırmazsan uzamazki saçın bende seneingibi kıyamaıyodum sonuç 4 yıldır aynı saçlar öyleki kırılıp önümde kahkül gibi oldular diyodumki ya benimbu kadar kısa saçım yoktuki kestr sen ama bidahada bukadar kırığın uzamasına izin verme azcık azcık aldır hep uzuyo emin ol kırık olmayınca
Kırıklar saçın uzamasına engel değildir saç dipten uzar. Sadece kötü bir görüntü oluşturur kırıklar. Onun dışında kopularak dökülme saçı kısaltır evet ama sonuçta kestirmek kadar kısaltmaz. Ben yıllardır kestire kestire saçım hiç ama hiç uzamadı hep kısa hep kısa. Kestirmek çözüm değil. Bakım yapmak çözüm ama eğer gerçekten uzatmak istiyorsanız. Ben 2 ay önce kestirdim saçlarımı ve o günden beri bakım yapıyorum sürekli ve bir tane bile kırık saçım yok. Uçlarına yağ sürüyorum. Bioblasın şekillendiri kremi de çok güzel uçlarını kalınlaştırıyor onu da tavsiye ederim.
Kuaförde saçlarını azıcık azıcık aldırabiliyorsanız ne güzel o da çözüm tabi ama kuaförlere 1 cm de desen onlar en az 5 cm kesiyorlar maalesef ben hangi kuaföre gittiysem bunu yaşadım o yüzden artık kuaförü unuttum. 2 sene hiç kestirmeyi düşünmüyorum. Olur da kırılırsa yine kendim sadece kırıklarını alırım.
Ben de bir ara 2 yıl saçımı hiç kestirmedim ve hiç ama hiç uzun da değildi uzamıyordu ama sinameki kürü yapmaya başlayınca uzamışlardı. Bazen saç uzaması durabiliyor o zamanlarda sinamekki kürü gerçekten çözüm oluyor saçları uyarıp uzamasını sağlıyor.
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar
haberler kötü bende :44: 2. turdan sonra 25 gün ara verdim, ara boyunca yine yağlar maskeler kullandım ancak maalesef dinlenme süresince saçlarım uzamıyor benimilk turdan sonraki arada da uzamamıştı.
ilk foto 16 eylül başlangıç, 2.si 20 ocak, sonuncu da bugün. gerçi geçen ayki fotoda saçlarım fönlü, bugünkü doğal hali. gerçi yukarı çekecek kadar da dalgalı değil saçım, hemen hemen aynı boyda görünüyor. bugün 3. tur sinameki kürüme başlıyorum.
Eki Görüntüle 632885
1.ile 2 arası çok güzel uzamış..bir yerden sonra saç yavaş uzarmış zaten ama uzamış yine 20 gün iki foto arası sanırım 2 cm filan uzamışsanki..devam edin bence..
[FONT="]Merhaba :) Bu hafta 2 tur 5. kürümü yapacağım inşallah, artık uzadığını fark ediyorlar :) senin saçların ne çabuk uzuyor genetik mi diye düşünmeye başladım gibi sözler duymaya başladım[/FONT]
merhaba .saç bakım serumunu 10 gündür kullanıyorum ve çok memnun kaldım.kırıklarımı onarmaya başladı ve saçım yumuşacık oldu.sürekli saçlarımla oynar oldum.sinamike ye devam ediyorum dün 4. kürümü yaptım. ama eşim çok şikayetçi çok kötü kokuyormuş saçım sürekli bundan yakınıyor.
valla sen geziyosunda giremiyorsunSanırım benim saçlarım uzamaz oldu :))) ya da öyle hissediyorum...
Bu arada xAyx , esmer kraliçe , melekim nerelerdesiniz diyecem ama bende gezmelerde gezmekten:)) vakit bulamıyorum girmeye...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldinizzzzzz......
bir kaç ay önce bir arkadaş önce/sonra resimlerini koymuştu ve çok güzel uzamıştı saçları. sadece elseve arganine şampuan kullanmış, epeydir aranıyordum ve bugün buldumsaç dökülmesine karşı diyor ama belki uzamaya da faydası olur. şampuan ve durulanmayan spreyini aldım. krem ve maskesi de var ama ev saç kreminden geçilmiyor, o yüzden almadım.
şu son dönemdeki durgunluk canımı sıktı, 3. tur sinameki kürüne başladım, bu şampuan da işe yarar umarım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?