Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben kullanmadım canım serumun içeriği nedir keratin filan mı var
az önce bi arkadaşımız kullandığını yazmıştı ama bende foto bekliyorum şampuanın

keratin yok canım argan yağından yapılmış özellikelri falan çok hoşuma gitmişti okuyupta almıştım sadece bakarak almadım yani sende bir araştır istersen

aah uğurböcüüm ahh bilsek bizde kaldırırdık
neyse alexus dinlenmede diye biliyorum en son tüm fotolarını eklemişti bugüne kadar olanları ve son halini
sen nerelerdesin özledik valla nasıl gidiyo küre devam ediyo musun
saçlarını merak ediyorum yaa uzamıştır kesin en kısa zamanda foto bekliyom valla :)

yok yok kesin birisi ben gece yatarken saçımı kesti
kısacık duruyo yaa saçım resmen çekmiş gibi
inşallah bu 5.küre geldiğim içindir ve sonrası güzel olur

bugün 4. sinamekimi yapacağımm
yolun yarısına gelmiş bulunmaktayım

Uzamış bence de dalgalı olduğu için çok fark yok gibi,ama katlar baya uzamış uçlarda 2-3 cm sanırım..

teşekürler canım normalde pırsa gibidir topuzmu foto içn açmştım 2 ay dolnca yıkar yıkamaz çekicem bana en çok katlar uzamamıyor gibi gelirdi fotoda fark ettim katları daha çok uzamış meğer :)

uzamış yahu katlar baya ve gürleşmiş saçların negüzel ilk resmde inceck duruyor cnm

sağol canım önceden boyları uzamasada olur katları uzasın yeterki derdim şimdi katlar uzadı boy niye pek uzamadı diye takıyorum insan psikoljisi nası bşydir böyle :) sen neler yapıyorsun canım mennumsn bakımlarından?

Son düzenleme:
o katlarla başım dertte zaten katlar bi yola girse daha az takarım gibime geliyor :) teşekkürler canım bu arda:)

Katlara bende sinir oluyorum o yüzden hepsini aynı boyda kestirdim aradaki fark baya belli oluyor canım uzaması bi yana canlanmış çok sağlıklı gür duruyor bayıldım wallahi. bence devam et yapmaya..ben 4. kürümü bitirdim daha :/

ayy sorma :)) sağol canım . başlanmış iş bitmiş iştir canım bi bakmşın kür bitmiş :) senin boy nasıl? birde şampuanına çam trebnti katmanı tavsiye edrim ondan sonra daha bi dolgunluk geldi saçıma . en azından küçük bi şişeye dene hem bana çok basit pratik geliyor.

Ayy onu bir kere deneyim dedim kazık daha yumuşaktı saçımdan sanırım çok koymuşum benim saçlarda omzumda filan :/ kür bitsin bende ekliycem fotoğraf :)

ben memnunum şuan sorun yok uzama pek yeterli olmasada idare eder ya.. yeni yeni saçlar çıktı tepemde..bide şu kat olayıda xaya da yazmıştım önce katlar uzuyor saçta katlar düzelince boyuda uzuyor yavaş yavaş cnm bendede öyle oluyor

merhaba bende katıldım aranıza saçıma dün 2. turp kürünü yaptım gün aşırı yapıyorum 2 güne 1 tarif öyle ....haftada 1 de sinameki kürü onu 1 kere yaptım haftaya tekrar yapacam pazartesileri sinameki günüm ayrıca şampuanımın birisine sarımsak rendeledim bemilks ve b pantene var onunla ilk yıkama yapıyorum 2 . yıkamada lorael arjin in içine 1 kutu doğum kontürol hapı b pantene ve evigen kırdım inşllah bu kadar bakım işe yarar
benim saçım hiç uzamaz diplerden uzuyo ıkına ıkına ama uclardan hep kırılıyodu .....düğünümden sonra bütün kırıkları aldırdım şuan çok güzel ışıl ışıl bide koyu renk yaptım hint kınası ile turuncuydu parlıyo 2 buçuk ayda sadece şmpuanıma kattıklarımla 5 cm uzadı şöyle nisana kadar salına sallına saçlarım olsun istiom şimdiki resmimi koyayım her hafta yüklerim artıkk

Eklentiler

• $suna.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…