valla ben kullanmadım canım serumun içeriği nedir keratin filan mı var
az önce bi arkadaşımız kullandığını yazmıştı ama bende foto bekliyorum şampuanın
arkadaslar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum çok fazla, uzadı mı saclarınız? alexus hiç foto koymamışsın her hafta koyardın? bende koyacam ama hala kımse eskı fotoları kaldırmayı öğretmedı....
Eki Görüntüle 631151 Eki Görüntüle 631150 kızlar 14 gün sonra 2 ay olcak foto aralıkları uzama nası sizce boy aynı sanki :S
kız güldürdün beni çeker mi hiç saç sana öyle geliyodur düşünme öyleyok yok kesin birisi ben gece yatarken saçımı kesti
kısacık duruyo yaa saçım resmen çekmiş gibi
inşallah bu 5.küre geldiğim içindir ve sonrası güzel olur
Eki Görüntüle 631151 Eki Görüntüle 631150 kızlar 14 gün sonra 2 ay olcak foto aralıkları uzama nası sizce boy aynı sanki :S
Uzamış bence de dalgalı olduğu için çok fark yok gibi,ama katlar baya uzamış uçlarda 2-3 cm sanırım..
Bence çok güzel uzamış özellikle katlı kısımlar
uzamış yahu katlar baya ve gürleşmiş saçların negüzel ilk resmde inceck duruyor cnmEki Görüntüle 631151 Eki Görüntüle 631150 kızlar 14 gün sonra 2 ay olcak foto aralıkları uzama nası sizce boy aynı sanki :S
uzamış yahu katlar baya ve gürleşmiş saçların negüzel ilk resmde inceck duruyor cnm
o katlarla başım dertte zaten katlar bi yola girse daha az takarım gibime geliyor :) teşekkürler canım bu arda:)
Katlara bende sinir oluyorum o yüzden hepsini aynı boyda kestirdimaradaki fark baya belli oluyor canım uzaması bi yana canlanmış çok sağlıklı gür duruyor bayıldım wallahi. bence devam et yapmaya..ben 4. kürümü bitirdim daha :/
ayy sorma :)) sağol canım . başlanmış iş bitmiş iştir canım bi bakmşın kür bitmiş :) senin boy nasıl? birde şampuanına çam trebnti katmanı tavsiye edrim ondan sonra daha bi dolgunluk geldi saçıma . en azından küçük bi şişeye dene hem bana çok basit pratik geliyor.
Ayy onu bir kere deneyim dedim kazık daha yumuşaktı saçımdansanırım çok koymuşum benim saçlarda omzumda filan :/ kür bitsin bende ekliycem fotoğraf :)
Hahah iyi güldüm niye oldu acababekliyoruz canım ama bence yaza bomba gibi giricez
ben memnunum şuan sorun yok uzama pek yeterli olmasada idare eder ya.. yeni yeni saçlar çıktı tepemde..bide şu kat olayıda xaya da yazmıştım önce katlar uzuyor saçta katlar düzelince boyuda uzuyor yavaş yavaş cnm bendede öyle oluyorsağol canım önceden boyları uzamasada olur katları uzasın yeterki derdim şimdi katlar uzadı boy niye pek uzamadı diye takıyorum insan psikoljisi nası bşydir böyle :) sen neler yapıyorsun canım mennumsn bakımlarından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?