Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 628734 aman allahım bugün bu saçın aynısını gördüm sadece biraz daha dalgalıydı neye ugradıgımı şaşırdımm aglamak istiyorummmmm
çok itici bu uzunluk ya herşey kararında güzel bence bu çok abartı ya hiç hoş durmuyobi de nası bakıyo o saça öyle ya abuu bu arada 8.kürümü yaptım ve bugünden itibaren saçlarımı dinlendirmeye bırakıyorum 3 hafta boyunca tabi bu arada da boş durmak yok yağ bakımları uygulayacağım arada yumurtalı maske de yaparım oh

arkadaslar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum çok fazla, uzadı mı saclarınız? alexus hiç foto koymamışsın her hafta koyardın? bende koyacam ama hala kımse eskı fotoları kaldırmayı öğretmedı....

artık aradan uzun süre geçen mesajlar dzeltilmiyor o yüzden kaldıramazsın onları maalesef ya da site yöneticilerinden rica edeceksin ama o zaman da demezler mi madem kaldıracaksın niye ekliyorsun.

Ama albümüne ekleyip herkese açık dersin linkini buraya koyarsın herkes gördükten sonra da silersin albümden o şekilde yapabilirsin

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Merhaba :) Bu hafta 2 tur 5. kürümü yapacağım inşallah, artık uzadığını fark ediyorlar :) senin saçların ne çabuk uzuyor genetik mi diye düşünmeye başladım gibi sözler duymaya başladım [/FONT]

canım çok güzelsin valla bayıldım sana aynı şekilde saç renginde çok hoş olmuş sana ama
ben biraz korkuyorum sarıdan em bakımı amaçlı hemde çok açık renk istemiyorum açıkçası
1ve3. fotoları özellikle çok beğendim hepsini farklı zamanlarda mı yaptırdın yoksa aynı zamanda farklı görüntüler mi :26:

xayx nerelerdesinn seeenn

geldim esoşum geldim 2gündür netim bi gitti bidahada gelmedi
sinir oldum valla canım çok sıkıldı yaa alışmışım buralara yapıcak bişi bulamadım
nasılsın canım nasıl gidiyo memnun musun şu hindistanc.yağından oriflameden almıştın demi

merak ettm bende seni alışmışım buralarda görmeye
daha bir kere kullandım canım ama memnunum kokusu falan çok güzel. diplere kullanmamayı düşünüyorum sadece uçlara süreceğim haftada bir.
lavantada da dün 15 i içtim.ara vereceğim
Ama saçlarımın uzaması yavasladı ya
bugün yarın dördüncü kürü yapacağım.dayanamadım resim çektim. sadece yarım parmak kadar uzamış 3 kürde

Sağol canım banda şuan rengi çok açk geliyor nası yaptırmışım bilmem son ikisi ilk zamnlar diğerleri son zamanları aynı röfle canım sen ne zaman boyatmayı düşünyorsun :) benim kafada baya baya havuç olma yolunda heheh bi bu rengi kullanmaştım sinemeke sağolsun :))

olsun esoşum arada ööle bi dönem oluyodu unutma ama uzuycaktır bundan sonra
banada ööle geliyo ama 5.kürü yapıcam o zamana gerçekten bişiler bekliyorum
bide benim sarmaşk özlüyü bırakmam iyi olmadı o da destekliyomuş meğer şimdi anlıyorum
bakıym bende aldım alacam dedim ama lavantayı bi denemek istiyorum valla canoşum

evet yaa sinameki nasıl ediyosa boyayı akıtmak değil saçın rengini açmak değil değişik bişi valla
bende iyce ne kadar akıtabilirsem akıtayım diyorum hemen gidip yaptırıcam
epey açıldı gene saçımın rengi beyaz sabunlada yıkıyorum daha boyayalı çok az oldu ama:26:
neyse sanırım martın ortasında yaptırıcam ööle gözüküyo valla
bide hala balyaj ve röfle arasında gidip geliyorum sanırım yaptıracağım günki durumuma göre bişiler yapıcam aylinim:44:

kozmetikçiden aldım aslında saçımın yağlanmasını geciktirsin ve canlılık versin diye ama yağlanma süresi deüşmedi sanırım.ordaki bayan Otacı Bitki Özlü Şampuan 10 Bitkili Canlandırıcı 400 ml olanı önerdi bana hatta çoğu kişi de saçı uzatmasından memnun kalıyor dedi.bende aldım saçımın modeli kısa olduğu için çabuk uzaması taraftrı diildim aslında ama kullanıyorum ilk kutusu btmedi daha saçımı 2 ayda 2 kez kestrdm uzatma etkisini ben de gördüm diyebilirm.

Son düzenleme:
geçen kür ki kadar uzasa yetecek bana ama sanki bu sefer yavaşladı ya :44:
benim lavantadan baya bi uzaklaşmam lazım şu aralar.
sabunumda lavantalı duş jelimde. kokusundan ögk geldi artık. sonuncuyu zor içtim
solgarın biotinini alacağım galiba bu gidişle

ooo güzelmiş canım kullandığın ürünün tam bi resmini görmemiz mümkün mü ben aslında
bioblas sarmaşık özlü alıcaktım ama belki bundan denerim

aynen yaa benimde sarımsak ööleydi geçen yağımı bitirip bıraktım artık bi süre sarımsak yok
yaa ööle olmuşum ki yemekte filan tahammülüm kalmadı sarımsağa :90:
geçende şu biotini sordum eczacıya var filan dedi ama adam mel mel baktı valla
ben utandım:90:

Kızlar Otacının saç bakım serumunu kullanan var mı ablanın önerisiyle aldım ve iki gün önce banyo yaptığımda kullanmıştım saçım çok ıslaktı ve fark görememiştim kokusuda gelmiyordu saçımdan sonra bugün tekrardan uygulayayım kuru saça dedim çok güzel kokuyormuş cidden, ve saçımı parlak yaptı kabarıklık ve elektriklenmede yok üstümde yünlü kazak olamsına rağmen. Sizden kullanan var mı? O günde sordum ama sayfayı kaybettiğimden cevabı göremedim.

valla ben kullanmadım canım serumun içeriği nedir keratin filan mı var
az önce bi arkadaşımız kullandığını yazmıştı ama bende foto bekliyorum şampuanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…