çok itici bu uzunluk ya herşey kararında güzel bence bu çok abartı ya hiç hoş durmuyobi de nası bakıyo o saça öyle ya abuuEki Görüntüle 628734 aman allahım bugün bu saçın aynısını gördüm sadece biraz daha dalgalıydı neye ugradıgımı şaşırdımmaglamak istiyorummmmm
evet ben çok uzun seviyorum ya off
arkadaslar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum çok fazla, uzadı mı saclarınız? alexus hiç foto koymamışsın her hafta koyardın? bende koyacam ama hala kımse eskı fotoları kaldırmayı öğretmedı....
evet aynen öylebu kürü haftada bir kez yapıyoruz değil mi :)
Eki Görüntüle 628527 Eki Görüntüle 628528 Eki Görüntüle 628529 Eki Görüntüle 628530 Eki Görüntüle 628532 Aynen canım benim kuaforde çok tavsiye ediyor hindistanceviziyağınıda daxı bitirmeye uğraşıyorum saç onanrma korumaya çok iyi gelir demişti. Canım ben röflenin kalın tutamlılarını sevmiyorumbi pek doğal drmuyor bana göre bide küllü tonları pek sevemedim. önceki saçlarımdan bikaç foto attım canım belki yakın bulduğun ton olur :)
xayx nerelerdesinn seeenn
merak ettm bende seni alışmışım buralarda görmeyegeldim esoşum geldim 2gündür netim bi gitti bidahada gelmedi
sinir oldum valla canım çok sıkıldı yaa alışmışım buralara yapıcak bişi bulamadım
nasılsın canım nasıl gidiyo memnun musun şu hindistanc.yağından oriflameden almıştın demi
canım çok güzelsin valla bayıldım sana aynı şekilde saç renginde çok hoş olmuş sana ama
ben biraz korkuyorum sarıdan em bakımı amaçlı hemde çok açık renk istemiyorum açıkçası
1ve3. fotoları özellikle çok beğendim hepsini farklı zamanlarda mı yaptırdın yoksa aynı zamanda farklı görüntüler mi :26:
olsun esoşum arada ööle bi dönem oluyodu unutma ama uzuycaktır bundan sonra
merak ettm bende seni alışmışım buralarda görmeye
daha bir kere kullandım canım ama memnunum kokusu falan çok güzel. diplere kullanmamayı düşünüyorum sadece uçlara süreceğim haftada bir.
lavantada da dün 15 i içtim.ara vereceğim
Ama saçlarımın uzaması yavasladı ya
bugün yarın dördüncü kürü yapacağım.dayanamadım resim çektim. sadece yarım parmak kadar uzamış 3 kürde
evet yaa sinameki nasıl ediyosa boyayı akıtmak değil saçın rengini açmak değil değişik bişi vallaSağol canım banda şuan rengi çok açk geliyor nası yaptırmışım bilmem son ikisi ilk zamnlar diğerleri son zamanları aynı röfle canım sen ne zaman boyatmayı düşünyorsun :) benim kafada baya baya havuç olma yolunda heheh bi bu rengi kullanmaştım sinemeke sağolsun :))
geçen kür ki kadar uzasa yetecek bana ama sanki bu sefer yavaşladı ya :44:olsun esoşum arada ööle bi dönem oluyodu unutma ama uzuycaktır bundan sonra
banada ööle geliyo ama 5.kürü yapıcam o zamana gerçekten bişiler bekliyorum
bide benim sarmaşk özlüyü bırakmam iyi olmadı o da destekliyomuş meğer şimdi anlıyorum
bakıym bende aldım alacam dedim ama lavantayı bi denemek istiyorum valla canoşum
ooo güzelmiş canım kullandığın ürünün tam bi resmini görmemiz mümkün mü ben aslındakozmetikçiden aldım aslında saçımın yağlanmasını geciktirsin ve canlılık versin diye ama yağlanma süresi deüşmedi sanırım.ordaki bayan Otacı Bitki Özlü Şampuan 10 Bitkili Canlandırıcı 400 ml olanı önerdi bana hatta çoğu kişi de saçı uzatmasından memnun kalıyor dedi.bende aldım saçımın modeli kısa olduğu için çabuk uzaması taraftrı diildim aslında ama kullanıyorum ilk kutusu btmedi daha saçımı 2 ayda 2 kez kestrdm uzatma etkisini ben de gördüm diyebilirm.
aynen yaa benimde sarımsak ööleydi geçen yağımı bitirip bıraktım artık bi süre sarımsak yok
geçen kür ki kadar uzasa yetecek bana ama sanki bu sefer yavaşladı ya :44:
benim lavantadan baya bi uzaklaşmam lazım şu aralar.
sabunumda lavantalı duş jelimde. kokusundan ögk geldi artık. sonuncuyu zor içtim
solgarın biotinini alacağım galiba bu gidişle
Kızlar Otacının saç bakım serumunu kullanan var mı ablanın önerisiyle aldım ve iki gün önce banyo yaptığımda kullanmıştım saçım çok ıslaktı ve fark görememiştim kokusuda gelmiyordu saçımdan sonra bugün tekrardan uygulayayım kuru saça dedim çok güzel kokuyormuş cidden, ve saçımı parlak yaptı kabarıklık ve elektriklenmede yok üstümde yünlü kazak olamsına rağmen. Sizden kullanan var mı? O günde sordum ama sayfayı kaybettiğimden cevabı göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?