Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkenden uyandım.hemen tartıya çıktım 76.2 :( daha düşük bekliyordum diyete başladığımda menstim ödemim filanda giderse 75 filan olur diyordum olmadı.neyse artık yaza kadar gidecek yavaş yavaş.saçımı henüz ölçmedim akşama doğru yapıcam 3. kürümü bakalım nolcak sankim azcık uzadı.azcıık:)) yaza kadar umarım 56 kiloya inip saçlarımı up uzun yaparım.20 kilo vermem lazım saçımıda 26 cm uzatabilirmiyim acaba yani hazirana kadar bakalım hep beraber görücez.

3. kür ve sadece 0.5 cm:( herkes 8. kürden sonra bekleme döneminde güzel sonuçlar almış umarım bendede öyle olur.pöff

Bana sadece 10 cm kadar uzama lazım yaza kadar. Ben dax supergro'ya başladım bu sabah. Umarim hızlıca uzatır ve kuaförun verdiği garip kattan bir an önce kurtulurum.

Merhaba kizlar,

Banada 5 cm lik bir uzama lazim....ya ne yapsam uzamiyor uclari kupkuru ve inceliyor....2. Aya kadar kestirmicem bakalim...amacim belime kadar uzatmak

Suan saclarim bu halde arkadaslar
Cam terebendin kullanmaya karar verdim ve sizlere sorum olcak
Cam terebendin esansi mi yagi mi nasi oluyo
Kac ml sampuana ne kadar koyuyosunuz
Dokulme yaglanma yapiyomu :-) :KK50:

Eklentiler

• IMG_20141130_015218.webp
    IMG_20141130_015218.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 150
tamamdır bakıma yarından itibaren baslıyorum hayırlı olsun :KK76:

S safir58 canım cok tesekkur ederim ama daha uzun kırıksız bi sac istiyorum insallah olur :)

yarın 4. kürü yapıcam bi değişiklik yok gibi bakalım yarın ölçüp yazıcam.yarınki küre çamterepentin eklicem.kürü yaparken bi sıkıntı olmuyor.bazı arkadaşlar kokusundan dert yanmış.bende böyle bir sıkıntı olmuyor. sadece yağmura yakalandığımda bemiks kokusu yayılıyor.benim için çok problem olmuyor.zaten koşturarak eve geliyorum.yanlız yaşadığım için rahatsız olanda yok.fön çekmedeğim içinde koku yayılması gibi bir durum olmuyor.saçıma hiçbir uygulama yapmıyorum sadece biraz kurutuyorum.değişiklikleri çok merak ediyorum bakalım hazirana kadar nasıl bir sonuç elde edicem. hadi hayırlısı.

Yaza kadar bana da bir 12 cm lazım. Hem eğri katı esitletmem lazım hem de saçımi boyadan kurtarmam gerekiyor. Bakimlara devam.

bendede kat sorunu var. maşayla yakmıştım kuföre gidersem çok kısalır diye yanan kısımlara makasa attım.ara ara makasların kaybolması için saçımın baya uzaması lazım.umarım yaza kadar başarırız.

Ne yapsak hızlı uzar acaba? Haftada 1 yağ bakımından başka hiçbir şey yapmıyorum şu an. Organix biotinli şampuan kullanıyorum ve 5000lik biotin, çinko , folik asit. Ama onları da çok aksattim.
Sacimin kesimi düzgündu. Geçen ay kuaför rezil etti ama her şekilde bu saç uzasin boya tamamen gitsin, doğala dönsün istiyorum. Hatta kısa kestirmek zorunda kalsam bile. Hep uzundu saçlarım. Bir süre de kısa olur, ne yapalım artık.
Katın yaza kadar uzaması lazim. 10-12 cm uzar mi acaba 6 ayda? Bakımı hiç aksatmasam?

sabah kalkar kalmaz tartıldımm 74.0.wow yani. kürümü birazdan yapıcam.bakalım uzamışmı saçlarım

bence az uzamış ama çok sağlıklı gözüküyor ne yaptında bu kadar sağlıklı.Sadece boya sanırım öncesi açma işlemi varmış

Hic kesilmeden bu kadar mı uzadı? Hiçbir bakım vs olmadı sanırım. Saçını boyuyor musun yoksa doğal hali mi? Bence ne az ne çok. Gözle görülür şekilde uzama da var.

Back
X