- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger kestirerek bu boya ulastiysa iyi uzamis bence. Saç ayda 1-1.5 cm uzuyor. Ortalama da 1.25 cm. Belki bakimlarla bu bir miktar artarVe çok kiriliyor saclarim.
Fon cektirmem öyle çok.
Duzlestirmem maşa yapmam.
Yağlarla bakim yaparim sürekli .
Ama yok yaa.
Hic kesilmeden bu kadar mı uzadı? Hiçbir bakım vs olmadı sanırım. Saçını boyuyor musun yoksa doğal hali mi? Bence ne az ne çok. Gözle görülür şekilde uzama da var.
Eger kestirerek bu boya ulastiysa iyi uzamis bence. Saç ayda 1-1.5 cm uzuyor. Ortalama da 1.25 cm. Belki bakimlarla bu bir miktar artar
Bence ucundan aldirdiysan gayet normal uzamis saçın.
Birçok kur var. Hani ben de çok bilmiyorum. Benim de saçımi acil uzatıp boyadan kurtarmam lazım. Ben haftada 1 yağ bakımı yapıyorum sadece. HCye başladım ama uzamaya etkisi olur mu gerçekten bilmiyorum. Ayda 1.5 cm düzenli uzasa 1.5 senede boya gider diye düşünüyorum.
Upuzun doğal saçımi bir kuaför mahvetti de.
Topicim var Acil saç uzatma başlıklı. 3. Kez boyandi kapansın rofle diye. Tam bir kuaför kazığı idi o zaten. Şu an simsiyah sekilsiz saçlarım var. Kendi rengim orta bir kahve. Koyu değil ama. Açık kestane-kestane arası. Güzel bir kahve tonu. Ben dogalina döndürmek istiyorum. Bu en az 2 sene sürecek sanırım. Uzayacak kesilecek filan. Hatta kut kestirecegim o boya bir uzasa.
Ben varım alexuscum,frezya olarak da hatırlayabilirsin topik açtım uzatmayla ilgili ordan bakabilirsin eylüldeki boyuna,senin ne durumda en son baya uzamıştı senin de biotin kullanıyordun sanırımmerhaba kızlar, eskilerden kimse var mı :) saçları uzayanlar forumu bırakıyor herhalde :)))
Ben varım alexuscum,frezya olarak da hatırlayabilirsin topik açtım uzatmayla ilgili ordan bakabilirsin eylüldeki boyuna,senin ne durumda en son baya uzamıştı senin de biotin kullanıyordun sanırım
Aynen canım kür yapmaya üşeniyorum ben de bazen bakım olsun diye yapıyorum,benimkinin yeni boyunu ben de eklicem canım sen de ekle bakalım baya zaman geçti :)Bir kişi olsun kalmış :) benim uzun artık saçlarım. Arada boydan aldırıyorum, arada kat atıyorum falan. Biotini almaya devam ediyorum, onu zaten ilk seneler önce tırnaklarım için almaya başlamıştım hiç bırakmadım. Uzadıktan sonra çok nadiren sinameki vs yapıyorum. Aklıma gelirse arada badem yağı sürüyorum o kadar. Bi ara resim ekleyeyim ben de :))
Tek sorunu sinemakide arama bence saç uçların kırıksa veya vitamin eksikliğin varsa veya başka bir nedenden uzamayabilir. saçına hiç bişi yapmasan 5 haftada en az 2 cm uzaması lazım (haftalık bir kür yaptığını düşünürsek hiç küryapmasan )kızlar biri bana söylesin lütfen bu sinemaki bemiks kürü gerçekten işe yarıyormu 5 kür yaptım saçım 1 cm bile uzamadı.moralim çok bozuk