Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ve çok kiriliyor saclarim.
Fon cektirmem öyle çok.
Duzlestirmem maşa yapmam.
Yağlarla bakim yaparim sürekli .
Ama yok yaa.

Doğal canim boya akti.
Baktim olarak uclarina yağ duruyorum kirilmasin diye ama yine kiriliyor :(
Hic kesilmeden bu kadar mı uzadı? Hiçbir bakım vs olmadı sanırım. Saçını boyuyor musun yoksa doğal hali mi? Bence ne az ne çok. Gözle görülür şekilde uzama da var.

Uclarindan azicik aldirdim 2 kere falan.
Ama ilk foto da dalgali yani biraz daha uzun normalde.
Nasil bakimlar ?
Eger kestirerek bu boya ulastiysa iyi uzamis bence. Saç ayda 1-1.5 cm uzuyor. Ortalama da 1.25 cm. Belki bakimlarla bu bir miktar artar

Bence ucundan aldirdiysan gayet normal uzamis saçın.
Birçok kur var. Hani ben de çok bilmiyorum. Benim de saçımi acil uzatıp boyadan kurtarmam lazım. Ben haftada 1 yağ bakımı yapıyorum sadece. HCye başladım ama uzamaya etkisi olur mu gerçekten bilmiyorum. Ayda 1.5 cm düzenli uzasa 1.5 senede boya gider diye düşünüyorum. :(
Upuzun doğal saçımi bir kuaför mahvetti de.

Kuaforlere cidden güvenmiyorum.
Ne renk oldu canim saclarin doğalrrengi ne ?
Bence ucundan aldirdiysan gayet normal uzamis saçın.
Birçok kur var. Hani ben de çok bilmiyorum. Benim de saçımi acil uzatıp boyadan kurtarmam lazım. Ben haftada 1 yağ bakımı yapıyorum sadece. HCye başladım ama uzamaya etkisi olur mu gerçekten bilmiyorum. Ayda 1.5 cm düzenli uzasa 1.5 senede boya gider diye düşünüyorum. :KK43:
Upuzun doğal saçımi bir kuaför mahvetti de.

Topicim var Acil saç uzatma başlıklı. 3. Kez boyandi kapansın rofle diye. Tam bir kuaför kazığı idi o zaten. Şu an simsiyah sekilsiz saçlarım var. Kendi rengim orta bir kahve. Koyu değil ama. Açık kestane-kestane arası. Güzel bir kahve tonu. Ben dogalina döndürmek istiyorum. Bu en az 2 sene sürecek sanırım. Uzayacak kesilecek filan. Hatta kut kestirecegim o boya bir uzasa.

Ayy felaket.
Siyah çok fena akmaz da.
Bir ara şarap kizilina boyamistim ben o kirdi saclarimda ve omzumda kestirdm.
O ilk fotoda ki uzamis ve akmis hali.
Kirilinca illa kestirmek lazim yoksa uzamaz..
Topicim var Acil saç uzatma başlıklı. 3. Kez boyandi kapansın rofle diye. Tam bir kuaför kazığı idi o zaten. Şu an simsiyah sekilsiz saçlarım var. Kendi rengim orta bir kahve. Koyu değil ama. Açık kestane-kestane arası. Güzel bir kahve tonu. Ben dogalina döndürmek istiyorum. Bu en az 2 sene sürecek sanırım. Uzayacak kesilecek filan. Hatta kut kestirecegim o boya bir uzasa.

Akıyor. 4. Kez yıkadım ve her yıkamada akıyor. Koyu kahve diye boyadı bilmiyorum ben de. 2 ayda akacağını saniyorum. Zaten başka da boya degsin istemiyorum. Iste derdim doğal saçım uzasin ve bundan da kestire kestire kurtulayim. 1.5-2 seneyi bulacak gitmesi tabiki. Bir daha da ömür boyu kuaförlerden uzak duracağım. Kesinlikle güvenilir taraflari yok. Varsın beyaz olsun doğal olsun saçım da. Dert değil. Beyazım da yoktu :( 2 sene sonra ne olur bilemem. :(

Sadece kesim için çok iyi bir kuaför bulup hep aynı kişiye gideceğim bundan sonrası için.

Kuaför turunculugu kapatmak için çok koyu boyadı. Boyalar her şekilde akıyor. Bu da senelerce kafamda kalacak maalesef. Hiç hoşuma gitmedi renk ama yapacak bir şey yok :(

4. Yıkama ve koyu kahve. Gittikçe akıyor gerçekten. Siyah gibiydi neyseki öyle kalmayacak hiç olmazsa

ctesi 5. kürümü yapıcam.bugün yine ölçtüm.1 aydır sadece 0.5 cm uzadı:(( normal uzama ayda 1cm benim normalim 0.5 cm. öff ya nasıl uzucak bu saçlar.sabırla yapıyorum kaybedecek bişi yok sonuçta. ama moralim bozuk motivasyona ihtiyacım var. herkes 8. kürden sonra dinlenme döneminde fayda görmüş.tek umudum bu.inş bendede öyle olur.lütfen olsun.

merhaba kızlar, eskilerden kimse var mı :) saçları uzayanlar forumu bırakıyor herhalde :)))
Ben varım alexuscum,frezya olarak da hatırlayabilirsin topik açtım uzatmayla ilgili ordan bakabilirsin eylüldeki boyuna,senin ne durumda en son baya uzamıştı senin de biotin kullanıyordun sanırım

Ben 16 ekimde saçlarımı kestirdim 29 ekimde çam terebentinini kullanmaya basladım bugun de turp kürüne basladım cok konu var hepsini okuyamıyorum maalesef

Ben varım alexuscum,frezya olarak da hatırlayabilirsin topik açtım uzatmayla ilgili ordan bakabilirsin eylüldeki boyuna,senin ne durumda en son baya uzamıştı senin de biotin kullanıyordun sanırım

Bir kişi olsun kalmış :) benim uzun artık saçlarım. Arada boydan aldırıyorum, arada kat atıyorum falan. Biotini almaya devam ediyorum, onu zaten ilk seneler önce tırnaklarım için almaya başlamıştım hiç bırakmadım. Uzadıktan sonra çok nadiren sinameki vs yapıyorum. Aklıma gelirse arada badem yağı sürüyorum o kadar. Bi ara resim ekleyeyim ben de :))

Bir kişi olsun kalmış :) benim uzun artık saçlarım. Arada boydan aldırıyorum, arada kat atıyorum falan. Biotini almaya devam ediyorum, onu zaten ilk seneler önce tırnaklarım için almaya başlamıştım hiç bırakmadım. Uzadıktan sonra çok nadiren sinameki vs yapıyorum. Aklıma gelirse arada badem yağı sürüyorum o kadar. Bi ara resim ekleyeyim ben de :))
Aynen canım kür yapmaya üşeniyorum ben de bazen bakım olsun diye yapıyorum,benimkinin yeni boyunu ben de eklicem canım sen de ekle bakalım baya zaman geçti :)

kızlar biri bana söylesin lütfen bu sinemaki bemiks kürü gerçekten işe yarıyormu 5 kür yaptım saçım 1 cm bile uzamadı.moralim çok bozuk

kızlar biri bana söylesin lütfen bu sinemaki bemiks kürü gerçekten işe yarıyormu 5 kür yaptım saçım 1 cm bile uzamadı.moralim çok bozuk
Tek sorunu sinemakide arama bence saç uçların kırıksa veya vitamin eksikliğin varsa veya başka bir nedenden uzamayabilir. saçına hiç bişi yapmasan 5 haftada en az 2 cm uzaması lazım (haftalık bir kür yaptığını düşünürsek hiç küryapmasan )

5 haftada 1cm bile uzamadı.saç uçlarımda kırık yok kürden önce hepsini kestim.acaba 8. haftadan sonramı faydasını görücem.bilmiyorum artık uzasın istiyorum

Back
X