Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sucb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
158
0
26
Kocaeli
Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)

Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)

canım bnde 15 gundur forumda sadece sacla ılgılı kısımları okuyorum bnde saclarımı uzatıyorum foto koymayı bılmıyorum.....

Belli bir mesaj sayısını geçtikten sonra ekleniyor diye biliyorum çünkü bende yeniyim ve fotoğraf eklemeyemiyorum :) ama burda neler yaptıklarımızı söyleyerek en azından mesaj sayımız çoğalır ve fotoğraf yükleriz :) yaptığın kürlerden önce lütfen fotoğrafını çek hep berarber görelim :)

Belli bir mesaj sayısını geçtikten sonra ekleniyor diye biliyorum çünkü bende yeniyim ve fotoğraf eklemeyemiyorum :) ama burda neler yaptıklarımızı söyleyerek en azından mesaj sayımız çoğalır ve fotoğraf yükleriz :) yaptığın kürlerden önce lütfen fotoğrafını çek hep berarber görelim :)

bnm msj sayım çok canım bn pek yenı sayılmam ama bılmıyorum nerden konur resım resımlerı ben çekım de ogrenınce hepsını bır koyarım hafta hafta cekım bn..
sen neler yapıosun uzaması için???

ben de 2 sorunum için burdayım; saç ve cilt. iyi bir kuaförde saç uçlarımdan aldırıp başlamak istiyorum ben de. hatta bu akşam gidip boya mı alsam yoksa fırsat sitelerinden hem kesim hem boyadan mı yararlansam diyorum :) İzmir'deyim.fırsat sitesinde dip boya kesim yazıyo ama bu dip boya derken sadece diplere mi sürülüyor bilmiyorum.Bakım için ;ben buğday-bemiks evigen mi neyse onları bir de sarımsaklı şampuanı almayı düşünüyorum. argan yağı mı asam yoksa .. baya kafam karışmış yazarken farettim :) siz ne gibi bakım kür-maske vs kullancaksınız peki?

ben de 2 sorunum için burdayım; saç ve cilt. iyi bir kuaförde saç uçlarımdan aldırıp başlamak istiyorum ben de. hatta bu akşam gidip boya mı alsam yoksa fırsat sitelerinden hem kesim hem boyadan mı yararlansam diyorum :) İzmir'deyim.fırsat sitesinde dip boya kesim yazıyo ama bu dip boya derken sadece diplere mi sürülüyor bilmiyorum.Bakım için ;ben buğday-bemiks evigen mi neyse onları bir de sarımsaklı şampuanı almayı düşünüyorum. argan yağı mı asam yoksa .. baya kafam karışmış yazarken farettim :) siz ne gibi bakım kür-maske vs kullancaksınız peki?

cnm sınamekı kürünü dene ben yapıyorum o kadar umut bagladım kı forumda gırdıgım her konuya yazmışım.. nasıl yapıldıgı her yerde yazıyo...

şuan şampuanım içinde bemiks+biraz zeytinyağı+1 kaşık bal var bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum ve başka bi şampuan içinde çam terebentin var hepsi ile yıkanıorum hergn yıkandığım için 2 tanesini tercih ediyorum ertesi gün başka ikili :) irde yarın sinemaki alıp başlamayı düşünüyorum herkes çok memnun kalmış çünkü :)

Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)

bende varımm :) ama ben fazla kür falan yapmıcam sadece hergün ya da bunun gibi sık badem yagı sürüyorum sacıma..bakalım bununla nasıl uzayacak saçlarım :) ıslakken fotografını cekip koyarım:)

ben bugun forograf cektim yarin sinemaki alip yapicam surekli fotograf cekicem hepimize moral olsun :) bide sac tiplerimizi yazarsak birbrimize hangi bakim iyi gelir yardimci olmus oluruz:

Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)

Bende varım! iş,güç başka hengamelere kapılıp kaydırmazsam haftada bir sinameki ile bende bu yola girmiş bulunuyorum..Ayda bir resim çekerek bende takip etmeyi planlıyorum..
7 parmak demişsinde tahmini kaç cm canım,benim parmaklar çırpı gibi de :)öyle deyince az gibi geliyor altı ay için?:(
Sinameliyi mi yaptın 6 ay boyunca,hiç ara vermeden mi?

Bnde warım! Aslnda bn 2.5 ay önce kestrdm scları uzadı biraz ama ben bugünü bslangc alıp snucunda nekadar uzuck brlikte görelm istyrm.resimde çekicem daha snra eklerim daha önce belimdydi sclarm kuaför gazabna ugradı::-(

Ben sinemaki yapıodm 3.kürümü yaptım çookta memnundm ama sınuzitm oldgu icin ıslak sçla ytmamam gerekior snra kafamı kaldramyrm:-C gnelde vaktim olmadgndan gece yapıp yatıodum oyüzdn sadece çamterbntnli sarmsaklı sampuanı kulancm ayda 1.2 dfada yag bakımımı yapıcm bslangç ve bisüre snra cekecgm fotoyu koyarm hepimz görürüz.

Kızlar tam aradığım konu bugün daha saçlarımı kestirdim. Saçlarım ince telli ve çok kat vardı tabi kat da daha ince gözükmesini sağlıyodu katlardan kurtulmak adına en kısa katın ordan (omzumdan 2 parmak aşağıda) kestirdim. Şu anda katsız ve sağlıklı olarak uzasınlar istiyorum. Birlikte uzatırsak daha süper olur tabi ;) Benim msj sayım az olduğundan foto ekleyemiyorum sanırım ama ekleyebildiğim anda koyar paylaşırım. Sinamekiyi daha önce denemiştim ve gerçekten etkili. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir de saç uçlarım kırılmadan uzasın diye gliserin kullanmayı düşünüyorum. Bakalım kolay gelsin hepimize ;)

bende varımmmmmmm
bir derdim var bölümündeki konuma bakarsanız kendimce bi kuaför faciası yaşadığımı görebilirsiniz :)
ben kür yapmıyorum yediklerime dikkat ederek + yıkama ile uzatmaya çalışıyorum
zaten çok düzleştirmem

Bende varım :) ben yağ karışımı sürüyorum haftada bir (çam terebentin, argan, badem yağı, ceviz yağı, bemiks ampül vs..) haftada iki kez, ayrıca entele otu alıp kaynatmıştım onun suyunu sürüyorum haftada 1 (bugün 3. uygulamam oldu), birde senameki - bemkis-badem yağı haftada iki kez uygulayacağım (bugün ilkkez uyguladım) ayrıca şampuanıma yağ karışımımdan biraz ekledim onunla yıkanıyorum. Yani anlaycağınız neredeyse hergün saçıma bakım yapıyorum ama başlayalıçok olmadı. Saçlarım omuzlarımda ama platin olduğundan helede bikaç kez kuaför kurbanı olduğumdan yanıklarla dolu:( 2 hafta oldu yağ karışıı ve enteleotuna ama saçlarım sağlıklı görünüyoor boyatalı da 2 hafta oldu yaklaşık dipleri şu an yarım m geldi bnde yarın foto çekip eklerim hadi hayırlı olsun uzun saçlarımız şimdiden :)

Son düzenleme:
ilk kestirdiğimdeki saçımın fotoğrafı yok ama ne kadar olduğunu biliyorum ensem gözüküyordu dün fotoğraf çektim yaklaşık 4 parmak kadar uzamış :)syoss şampuan içinde bemiks zeytinyağı ve biraz bal vardı 3 haftadırda bioblas sarmaşık özlü kullnıyorum bu arada saçımı 1 ağustosta kestirmiştim.bugünde sinemaki alıp yapcam.
Nasıl yapıyorsunuz sinemakiyi?

Eger hepimz düznli olark takıp edip foto paylasırsak hem motiwe olurz hmde sclarımızın nasl uzadgnı rhatlıkla anlarz.inş hepimz istedgmz kdar uzatrz sçlarımızı.

bende varımmmm:)) kızlar dün saımsklı sampuanın içine ne bulduysam kattım:P bemix evigen bepanten hepsinden birer kutu eczacı anca dedi 400 ml şampuan neyse bir kuutda doğum kontrol hpı ezip koydum dün ilk kez yıkadım parladılar resmen bugünde sinemki kürü yapim dedim salak aktar bademyağı yerine yılan yağı koymus cok uzaktı gidemedim hemde büyük boy koymus sinemaki kürümü sadece yılanyağı ve sinemaki ile yaptım bakalım bende dün foto cektim anlamak için:)

Back
X