Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)
Belli bir mesaj sayısını geçtikten sonra ekleniyor diye biliyorum çünkü bende yeniyim ve fotoğraf eklemeyemiyorum :) ama burda neler yaptıklarımızı söyleyerek en azından mesaj sayımız çoğalır ve fotoğraf yükleriz :) yaptığın kürlerden önce lütfen fotoğrafını çek hep berarber görelim :)
ben de 2 sorunum için burdayım; saç ve cilt. iyi bir kuaförde saç uçlarımdan aldırıp başlamak istiyorum ben de. hatta bu akşam gidip boya mı alsam yoksa fırsat sitelerinden hem kesim hem boyadan mı yararlansam diyorum :) İzmir'deyim.fırsat sitesinde dip boya kesim yazıyo ama bu dip boya derken sadece diplere mi sürülüyor bilmiyorum.Bakım için ;ben buğday-bemiks evigen mi neyse onları bir de sarımsaklı şampuanı almayı düşünüyorum. argan yağı mı asam yoksa .. baya kafam karışmış yazarken farettim :) siz ne gibi bakım kür-maske vs kullancaksınız peki?
Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)