Ekime kadar 53 kilo vereceğim :)

merhaba.
yolun uzun olduğu için bu yolun bir türlü tükenmeyeceğini düşünüyorsun, bu yüzden kendine inanman lazım.
bu da psikolojik kırılma noktasına ulaşmakla mümkün olabilir.
eminim tartıda 99.9 kiloyu gördüğün an kendinde hiçbir zaman bulamadığın gücü, enerjiyi ve inancı bulacaksın.
uzun yılların alışkanlığı bir kalemde silinmiyor, bu nedenle çok ulaşılmaz hedefler belirleme kendine.
ilk aşamada 2000 kalorilik bir diyetle başla, hiçbir besini hayatından çıkarma, sadece daha önce yediklerinin yarısını ya da üçte birini yemeyi hedefle.
her gün çok az da olsa yürüyüş yapmaya gayret et, hareket bence bu işin en önemli kısmı.
ben tamamen hareketsizlik nedeniyle kilo aldım.
kendimi eve kısıtladıkça, insanlardan soyutladıkça daha çok yedim, daha hareketsiz kaldım ve kat kat daha fazla kilo aldım.
bu yüzden ne kadar zor olsa da en azından sabah 30 dk akşam 30 dk yürüyüş yapmaya çalış.
ben sana garanti veriyorum, 2000 kalorilik bir diyet ve günlük sadece 1 saat yürüyüşle 1-1,5 ayda 100'lü rakamlardan kurtulacaksın.
o kırılma noktasını geçtiğin andan itibaren her şey değişecek, kendine bakışın bile.
ameliyat elbette seçeneklerden biri ama bence en en en son seçenek olmalı.
çok şükür hasta değilsin, hareket etmene engel bir rahatsızlığın yok, bence çok ekstrem durumlar haricinde ameliyat en son seçenek olmalı.
ben günlük komşunum, bundan sonra her gün takibindeyim, aksatmak yok, liste ve spor yazmamak yok :34:

bu arada çok iyi kilo vermişsiniz bayan tebessüm :)) niye dursun kilo vermeniz yavaşlar ama durmaz siz bırakmayın inanın kendinize ben inanıyorum size :)))

desteğiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler..
umarım başarırız hedefimize ulaşırız ve kendimizi zayıf görürüz :))
şimdilik 80 leri hayal ediyorum.
boyum 1,75 o kadar inebilsem yeterki çok mutlu olurum yinede.
sizi takip edicem :))
inancınıza boşa çıakrmıycam:34:
başarılar bizeeeee....

merhaba arkadaşlar şu sıralar tüp mide ameliyatını düşünüyorum siz ne dersiniz sizce doğru bir uygulama mı?

ben de tavsiye etmiyorum canım neden dersen, önce beyninde bitmeli bu iş, önce kendin inanmalısın vereceğine, ne ilaç, ne cerrahi bir yöntem ne de başka bişey.. çare sende, senin içinde, biraz sabır ve yaşam tarzını değiştirerek ve olmak istediğin kiloyu hayal ederek (şu an ki halinden de nefret etmeden) ve başka hiçbir şeyden, hiç kimseden medet ummadan sadece kendine, inanıyorsan allaha güvenerek başarabilirsin, ben eminim buna..
cerrahi bir yöntem her zaman için risk demek.. ameliyata gireceksin ama anestezi bir risk, bıçak altına yatıyorsun sonuçta.. bence hiç gerek yok..
hayatta bazen bizim dışımızda gelişen olaylar vardır.. başımıza gelen kötü olaylar, yani ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz şeyler ama bu öyle değil ki, bizim elimizde, nefsimize hakim olmak, her sağlıksız besini bize lezzetli geldiği için, sevdiğimiz için midemize indirmek yada indirmemek bizim elimizde değil mi? gerçekten istersek başaramayacağımız bir şey gerçekten yok, biri yaptıysa hepimiz yapabiliriz gerçekten..

Kaza geçirmiş, felç olmuş yatağa bağımlı birini düşün, bir daha ayağa kalkamayacak, bir daha yardımsız tek adım atamayacak, ne yaparsa yapsın, ne kadar isterse istesin tekrar yürüyemeyecek.. ama bizim öyle mi? çok şükür yardımsız yürüyebiliyoruz, istersek günde 10 bin atma imkanımız var ama atmıyoruz, neden çünkü yemek yemek ve arkasından oturmak daha kolay geliyor bize..
bizim elimizin tersi ile ittiğimiz, yapmak istemediğimiz yada üşendiğimiz şeyleri yapabilmek için yanan tutuşan çok fazla insan var bu dünyada.. bunu bir düşün derim.. önce kendin dene, gerçekten iste, hatta kendini bu yola ada.. eğer hala başaramazsan ( ki buna ihtimal vermiyorum) o zaman tekrar düşün cerrahi bir yöntemi.. karar senin sonuçta.. sağlıcakla kal..

tavsiye etmiyorum tabikiiiii....ama illa olacam diyorsan tüp mide yerine mide katlamayı dene derim..en yeni uygulama o diye biliyorum ve en zararsızı...en yakın arkadaşım oldu 1.5 ay kadar önce 14 kq verdi hatta dün randevusu vardı kontrole gitti.gayet memnun bi sıkıntısı yok.ama ben kolay kolayy başvurmam operasyona..ben 17 günde 11 kq verdim ona kalırsa...sadece diyetle.ameliyat çok gereksiz geliyor bana o yüzden.ayrıca tek yaptıqı şeyde midenin hacmini küçültmeke ..bir bardak suyla doyuyorsun tamam ama yavaş yavaş katı gıdalara geçtiğinde yine ipin ucunu kaçırırsan yine aynı kiloyu alıyorsun..yani yine diyet yapacaksın canım..obeziteye kesin bir çözüm değil yani..eee öle diyet yapacaqına şimdi diyet yap daha mantıklı bana kalırsa..haksızmıyım sence?

haklısın canım ben de bugun cok duşundum ve vazgectım.. ve sen inanılmaz güzel kilo vermişsin ne uyguluyorsun bana da söylersen ben de uygularım belki yaptıklarını:)

buna kimse senin yerine karar veremez ama biraz spordur sağlıklı yaşamaktır denemeni tavsiye ederim 1 kaç ay düşünmeli iyice.ben de çok çektim bu dertten zamanında şimdi kendime kızıyorum o yaşta neden bişi yapmamışım diye.maalesef öyle adamlar pek yok dünyada siz çok şanslısınız eşiniz size aşık ne güzel ben ne adamlar gördüm akrabam hatta eşini bu yüzden hor görür yazık diyorum sadece ...
ben şunu da belirtmek isterim ki bir zamanlar en yakınlarımdan bile çok hakaret duydum psikolojim çok bozuldu şu an da düzeltebilmiş değilim ..hep dünyanın en iğrenç insanı olarak gördüm kendimi çünkü bana öyle hissettirdiler,çıkış yolumun olmadğını hissettim her gün intihar etmeyi bile düşündüm tek adam gibi arkadaşım olmadı yalnızların yalnızıydım yani :)) ama şunu öğrendim insanın elinde olan tek şey kendisiymiş arkadaşlar ,insan kendini önemsemeliymiş sadece (tabi çocuğu falan yoksa :)) ben çok duygusal düşünceli kırılgan biriydim sivrisinek bile öldüremezdim şu an etrafımı koca bi kabukla kapladığımı hissediyorum kalbimin taş kesildiğini bi zamanlar 90 küsürdüm ama 55 e inebilirsem bi gün bu dünyaya karşı sevgimi ve inancımı kaybetmiş biri olarak ineceğim.karakterimi o kadar ezdiler ki ben de nefret ettim bi süre sonra hepimiz yaşıyoruz bunu biliyorum..sadece başarın kızlar siz onların gördüğü kadar değilsiniz dünyadaki en güzel kadınsınız bunu unutmayın en çok kendinize değer verin..

tebessüm ne güzel hiçbir zaman böyle şeyler yaşamamış güzel bir eşe güzel çocuklara sahib olmuş ama dediğin gibi hepimiz öyle sanslı olmuyoruz..belki senin kadar değilim ama kilo yüzünden cok kırıldım ınsanlara, insanlığa.. bi insann kilosuna bakıp onu sevmemek, aşağılamak sözlü olarak yapılmasa bile davranışlarıyla hissettirilmesii.. umarım birgün ben de 38 bedenlik bir genç kız olurum ama dediğin gibi benim de içimde büyük yorgunluklarım olacak.. desteğin söylediğin her şey için teşekkür ederim.. ve savaşmaya devam edeceğim, vazgectım ameliyattan.. bu arada cok tebrık ederım baya kilo vermıssın:)

merhaba.
yolun uzun olduğu için bu yolun bir türlü tükenmeyeceğini düşünüyorsun, bu yüzden kendine inanman lazım.
bu da psikolojik kırılma noktasına ulaşmakla mümkün olabilir.
eminim tartıda 99.9 kiloyu gördüğün an kendinde hiçbir zaman bulamadığın gücü, enerjiyi ve inancı bulacaksın.
uzun yılların alışkanlığı bir kalemde silinmiyor, bu nedenle çok ulaşılmaz hedefler belirleme kendine.
ilk aşamada 2000 kalorilik bir diyetle başla, hiçbir besini hayatından çıkarma, sadece daha önce yediklerinin yarısını ya da üçte birini yemeyi hedefle.
her gün çok az da olsa yürüyüş yapmaya gayret et, hareket bence bu işin en önemli kısmı.
ben tamamen hareketsizlik nedeniyle kilo aldım.
kendimi eve kısıtladıkça, insanlardan soyutladıkça daha çok yedim, daha hareketsiz kaldım ve kat kat daha fazla kilo aldım.
bu yüzden ne kadar zor olsa da en azından sabah 30 dk akşam 30 dk yürüyüş yapmaya çalış.
ben sana garanti veriyorum, 2000 kalorilik bir diyet ve günlük sadece 1 saat yürüyüşle 1-1,5 ayda 100'lü rakamlardan kurtulacaksın.
o kırılma noktasını geçtiğin andan itibaren her şey değişecek, kendine bakışın bile.
ameliyat elbette seçeneklerden biri ama bence en en en son seçenek olmalı.
çok şükür hasta değilsin, hareket etmene engel bir rahatsızlığın yok, bence çok ekstrem durumlar haricinde ameliyat en son seçenek olmalı.
ben günlük komşunum, bundan sonra her gün takibindeyim, aksatmak yok, liste ve spor yazmamak yok :34:

haklısın canım dediklerinde çok haklısın, diğer arkadaşlara dediğim gibi vazgectım o işlemden.. ve spora da yazılıyorum yakın bir zamanda.. listemi de yazacağım her gun:) bekliyorum seni desteğini görmek çok inan ki:) aynı şeyi yaşayan insanlar birbirini anlar ben buna inanmışımdır hep zayıf bir insan belki empati kurar ama tam olarak anlayamaz beni ama siz anlıyorsunuz ve tek olmadığımı hissediyorum böylece daha sıkı sarılıyorum hayata.. iyi ki varsınız kızlar ve iyi ki varsın kk :))))

ben de tavsiye etmiyorum canım neden dersen, önce beyninde bitmeli bu iş, önce kendin inanmalısın vereceğine, ne ilaç, ne cerrahi bir yöntem ne de başka bişey.. çare sende, senin içinde, biraz sabır ve yaşam tarzını değiştirerek ve olmak istediğin kiloyu hayal ederek (şu an ki halinden de nefret etmeden) ve başka hiçbir şeyden, hiç kimseden medet ummadan sadece kendine, inanıyorsan allaha güvenerek başarabilirsin, ben eminim buna..
cerrahi bir yöntem her zaman için risk demek.. ameliyata gireceksin ama anestezi bir risk, bıçak altına yatıyorsun sonuçta.. bence hiç gerek yok..
hayatta bazen bizim dışımızda gelişen olaylar vardır.. başımıza gelen kötü olaylar, yani ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz şeyler ama bu öyle değil ki, bizim elimizde, nefsimize hakim olmak, her sağlıksız besini bize lezzetli geldiği için, sevdiğimiz için midemize indirmek yada indirmemek bizim elimizde değil mi? gerçekten istersek başaramayacağımız bir şey gerçekten yok, biri yaptıysa hepimiz yapabiliriz gerçekten..

Kaza geçirmiş, felç olmuş yatağa bağımlı birini düşün, bir daha ayağa kalkamayacak, bir daha yardımsız tek adım atamayacak, ne yaparsa yapsın, ne kadar isterse istesin tekrar yürüyemeyecek.. ama bizim öyle mi? çok şükür yardımsız yürüyebiliyoruz, istersek günde 10 bin atma imkanımız var ama atmıyoruz, neden çünkü yemek yemek ve arkasından oturmak daha kolay geliyor bize..
bizim elimizin tersi ile ittiğimiz, yapmak istemediğimiz yada üşendiğimiz şeyleri yapabilmek için yanan tutuşan çok fazla insan var bu dünyada.. bunu bir düşün derim.. önce kendin dene, gerçekten iste, hatta kendini bu yola ada.. eğer hala başaramazsan ( ki buna ihtimal vermiyorum) o zaman tekrar düşün cerrahi bir yöntemi.. karar senin sonuçta.. sağlıcakla kal..

haklısın onlar ne yapsın biz küçücük şeylere isyan ederken.. ama işte insanoğlu nankör elindekinin kıymetini kaybettikten sonra anlıyor.. zayıfken ( daha doğrusu balıketliyken - hayatımda hiç 65 kg altı olmadım :52: ) değerini bilseydim vücudumun bu hallere gelmezdim... vazgectım zaten canım ameliyattan.. yarın dört kolla sarılacağım diyetime yeniden:)

allah yardımcın olsunnn canımmm ılk basta saglıgın ıcınnn saglıklı bır sekılde kılo verırsın ınsallahh :)

vereceğin karara her türlü saygı duyardım tabi ama aldıqın bu karara gerçekten çok sevindim canım ..
bak yarısını başardın bile..
ben karatay diyeti uyguluyorum bana en uygun olanı o ..hayatımdan sadece şeker ile un ve unlu ürünleri çıkardım..
yapay tatlandırıcılarda dahil..sadece daha saqlıklı besleniyorum ve hiç aç kalmadan kilo veriyorum.
hatta uyurken bile..:)))karatay diyetini bir incele derim sanada..
beslenme şekline uyarsa çok güzel ve saqlıklı kilo verdiriyor.
Allah hepinize en az benim ki kadar güzel aile kurmayı nasip eder inşalalhh..

ben de görmedim hiç ergenlik dışında şu an olduğum kiloyu bile görmedim :)) hiç zayıf olmadım nasıl bi his merak ediyorum :D kendimi hiç göbüşsüz hatırlamıyorum hep 90 larda 80 lerde gezdim, zaten 78 iken başladım spora ve diyete 1.5 ay gibi bi zamanda 71 e düştüm(şu an aldığımdan eminim ama ) tabi afedersiniz kıtlıktan çıkmış gibi yemeseydim daha hızlı olurdu :D gerçekten çok yiyorum ben moralim bozuk olduğu zmanlarda normal bi insan gibi yemeyi öğrenemedim tabi o sapıtmalarımdan sonra tekrar başa dönüyorum çok çabuk alan ve zor veren biriyim :)) ama şimdi siz bana motive oldunuz geçen günkü yarım kiloluk dondurma ve gayet tuzlu kuruyemiş ( hemide saat 9 da!!)) vicdan azabımı geride bırakıp bende başlıyorum artık :))
şimdiye kadar 2 salatalık 2 yumurta (haşlanmış) az bişi beyaz peynir yedim kahvaltıda bide 4 kaşık müsliyle süt :))
diyetisyenler diyo zaten kızlar kahvaltıyı değiştirerek devam etmek lazımmış metabolizma için bi gün müsli gevrek bi gün normal Türk kahvaltısı gibi.ben kilo verdiğim dönemde pilav,hamurişi,patates yemedim ama vazgeçemem derseniz kahvaltıda yemeye çalışın ben uzun zamandır kek yemedim nasıl bişi olduğunu unuttum yani ama dondurma ve çikolatadan vazgeçemiyorum onun içinde şöyle bişi yaptım yağı azaltılmış kakao alın kızlar sütle yoğurtla karıştırın yiyin meyve rendeleyebilirsiniz içine de hem insan yedikten sonra pişman olmuyor kendinizi iyi hissediyorsunuz asıl önemli olan da bu :))

ben de görmedim hiç ergenlik dışında şu an olduğum kiloyu bile görmedim :)) hiç zayıf olmadım nasıl bi his merak ediyorum :D kendimi hiç göbüşsüz hatırlamıyorum hep 90 larda 80 lerde gezdim, zaten 78 iken başladım spora ve diyete 1.5 ay gibi bi zamanda 71 e düştüm(şu an aldığımdan eminim ama ) tabi afedersiniz kıtlıktan çıkmış gibi yemeseydim daha hızlı olurdu :D gerçekten çok yiyorum ben moralim bozuk olduğu zmanlarda normal bi insan gibi yemeyi öğrenemedim tabi o sapıtmalarımdan sonra tekrar başa dönüyorum çok çabuk alan ve zor veren biriyim :)) ama şimdi siz bana motive oldunuz geçen günkü yarım kiloluk dondurma ve gayet tuzlu kuruyemiş ( hemide saat 9 da!!)) vicdan azabımı geride bırakıp bende başlıyorum artık :))
şimdiye kadar 2 salatalık 2 yumurta (haşlanmış) az bişi beyaz peynir yedim kahvaltıda bide 4 kaşık müsliyle süt :))
diyetisyenler diyo zaten kızlar kahvaltıyı değiştirerek devam etmek lazımmış metabolizma için bi gün müsli gevrek bi gün normal Türk kahvaltısı gibi.ben kilo verdiğim dönemde pilav,hamurişi,patates yemedim ama vazgeçemem derseniz kahvaltıda yemeye çalışın ben uzun zamandır kek yemedim nasıl bişi olduğunu unuttum yani ama dondurma ve çikolatadan vazgeçemiyorum onun içinde şöyle bişi yaptım yağı azaltılmış kakao alın kızlar sütle yoğurtla karıştırın yiyin meyve rendeleyebilirsiniz içine de hem insan yedikten sonra pişman olmuyor kendinizi iyi hissediyorsunuz asıl önemli olan da bu :))

ben karatay yapıyoum canım sabah kahvaltın bana göre müsli hariç :))) ekmek ve ekmek türü şeyler yemiyorum şeker ve türevleride dahil..birde fabrikasyon ürünleri yememeye dikkat ediyorum..birde ceviz fındık badem fıstık gibi kuruyemişleri yiyebiliyorum en sevdiğim yanıda bu :))) patates pirinç mısır yasak..beni tek zorlayan karpuz ve mısır :18::18:

ben karatay yapıyoum canım sabah kahvaltın bana göre müsli hariç :))) ekmek ve ekmek türü şeyler yemiyorum şeker ve türevleride dahil..birde fabrikasyon ürünleri yememeye dikkat ediyorum..birde ceviz fındık badem fıstık gibi kuruyemişleri yiyebiliyorum en sevdiğim yanıda bu :))) patates pirinç mısır yasak..beni tek zorlayan karpuz ve mısır :18::18:
ben karatayı okudum hatta dukan yapmaya bile kalktım ama zaten tembel olan bağırsaklarım yaz tatiline çıktığı için bıraktım :D
karatayın kahvaltısını uyguluyorum bazen de öğlen yiyorum öyle ama karatay teyze kuruyemiş yiyin diyo ben oldu o zaman diyip dalıyorum olmuyo :D ama dukandan kat be kat sağlıklı ,karpuza gelince de hastasıyımdır hatta meyve delisiyim tüm hayatım boyunca meyveyle yaşayabilirim ama karatay teyze meyve=şeker dediği için 3 haftadır yemiyorum kuru meyve hariç,ama bayan tebessüm siz çok güzel vermişsiniz maşallah diyorum karatay kahvaltısı baya tok tutuyo yumurtalardan dolayı sanırım protein yağ yakıyomuş zaten karatay da protein ağırlıklı ama dukan gibi rüyalarıma salatalık domates girmiyo karatayda :)))

ben karatayı okudum hatta dukan yapmaya bile kalktım ama zaten tembel olan bağırsaklarım yaz tatiline çıktığı için bıraktım :D
karatayın kahvaltısını uyguluyorum bazen de öğlen yiyorum öyle ama karatay teyze kuruyemiş yiyin diyo ben oldu o zaman diyip dalıyorum olmuyo :D ama dukandan kat be kat sağlıklı ,karpuza gelince de hastasıyımdır hatta meyve delisiyim tüm hayatım boyunca meyveyle yaşayabilirim ama karatay teyze meyve=şeker dediği için 3 haftadır yemiyorum kuru meyve hariç,ama bayan tebessüm siz çok güzel vermişsiniz maşallah diyorum karatay kahvaltısı baya tok tutuyo yumurtalardan dolayı sanırım protein yağ yakıyomuş zaten karatay da protein ağırlıklı ama dukan gibi rüyalarıma salatalık domates girmiyo karatayda :)))

bende diyeti ilk bir hafta kendi belirlediğim menüyle yaptım sonra kk da dolaşırken diyet bölümlerine baktım dukanı inceledim bana aqır geldi..ki özellikle yaza girdiğimiz şu günlrde illaki kaçamaklar olacaktır.fakat dukanı hayatın boyunca iki kez yapabiliyormuşsun ve ufak bir kaçamak diyeti mahvediyormuş.sonra karatayı inceledim ve buldum dedim.meyvelere aşık bir insanım senin gibi sadece meyve yiyerek beslenebilirim..heleki karpuz kavun şeftali...offf bak canım nasıl istedi şimdi :))) ama kilo vermek için bişylerden mecbur vazgeçmek gerek değil mi ...yani anlayacaqn karatay bana çok daha mantıklı geldi canım..şimdilikte gayet iyi gidiyor.fakat şöylede bir düşüncem var..kilo evrmem yavaşlarsa veya vücudum direnç gösterir bu diyete alışırsa,kışa doqru eylül gibi falan dukana başlayabilirim.hem vücudumu şaşırtmak hemde diyeti hızlandırmak adına..hemde denemiş olurum :))

Çok tebrik ediyorum, kilo cetvelini şimdi gördüm, çok güzel kilo vermişsin :46::46:
Ben de bir aralar Karatay diyetini denedim ama başaramadım.
En sevdiğim yanı, kahvatıların doyurucu olması (saatlerce hatta akşam yemeğine kadar acıkmadım) ve kuruyemişlere izin vermesiydi.
Ama ben izinli olduğu için miktar konusunu pek ayarlayamadım, izinli olanları biraz fazla yedim :52:
Başarıla diliyorum, zaten şimdiye kadar çok güzel getirmişsin, bundan sonra da böyle gideceğine inanıyorum :16:

kilo vermen yavaşlarsa kahvaltını değiştir yeter hemen vermeye başlarsın ben annemle birlikte yapıyorum sporu kadını 98den 86 ya düşürdüm hemde kendisi maşallah bir diyet protestocusudur asla kısmaz boğazdan :D
dukanı denemiş olarak şunu söyleyebilirim kabızlık hat safhada oluyo napsanız işe yaramıyo posa olmadığı için bi de çok baş dönmesi olmuştu bende :(( ama siz iyi gidiyosunuz ya kendinizi sıkmanıza gerek yok bazı insanlar var tiroitten insülinden napsalar veremiyolar böyle gidiyoken başka bişey denemenize gerek yok ama yavaşlarsa kahvaltıyı değiştirin yeter :))

kilo vermen yavaşlarsa kahvaltını değiştir yeter hemen vermeye başlarsın ben annemle birlikte yapıyorum sporu kadını 98den 86 ya düşürdüm hemde kendisi maşallah bir diyet protestocusudur asla kısmaz boğazdan :D
dukanı denemiş olarak şunu söyleyebilirim kabızlık hat safhada oluyo napsanız işe yaramıyo posa olmadığı için bi de çok baş dönmesi olmuştu bende :(( ama siz iyi gidiyosunuz ya kendinizi sıkmanıza gerek yok bazı insanlar var tiroitten insülinden napsalar veremiyolar böyle gidiyoken başka bişey denemenize gerek yok ama yavaşlarsa kahvaltıyı değiştirin yeter :))

tavsiyelerin için çok teşekkürler canım..dukan benim gözümü korkuttu zaten :)))
karatayla mtlu mesut gidiyoruz :16:

Çok tebrik ediyorum, kilo cetvelini şimdi gördüm, çok güzel kilo vermişsin :46::46:
Ben de bir aralar Karatay diyetini denedim ama başaramadım.
En sevdiğim yanı, kahvatıların doyurucu olması (saatlerce hatta akşam yemeğine kadar acıkmadım) ve kuruyemişlere izin vermesiydi.
Ama ben izinli olduğu için miktar konusunu pek ayarlayamadım, izinli olanları biraz fazla yedim :52:
Başarıla diliyorum, zaten şimdiye kadar çok güzel getirmişsin, bundan sonra da böyle gideceğine inanıyorum :16:

tek yapabileceğim diyet karatay snarım :)) teşekkürler tebriklerin için ayrıca...

yolumuzda azmimiz daim olsun hepimizin insallah.istemek basarmanin yarisidir.ee birseyler yapmaya basladigimiza görede demek ki basardik biz bu isi.geriye sadece yüklerimizi atmak kaliyor.inancinizi yitirmeyin hicbir zaman.birgün hepimiz aynaya baktigimizda yüzümüzde kocaman bir gülümsemeden baska hic birsey olmucak hanimlar.ve basardiklarimiz icin kendimizle gurur duyucaz.sadece kararliligimizdan vazgecmeyelim :16:

Ne olmuş burada böyle?
"Ben yorgunum, ben küskünüm, zayıf olsam da buruk olacağım." lar denmiş. :20:

Kaç yaşındayız daha? 20'lerde miyiz, ya da 30'lar, 40'lar, 50'ler? ...
Siz hayata küsünce ne olacak? Kim kazanacak? Bir zamanlar, kilolu olduğunuz için birileri kalbinizi kırmıştı. Siz de zayıflayıp her şeyi bitirdikten sonra geçmiş kilolarınız yüzünden kendi kalbinizi mi kıracaksınız? Bu dünyada kimse kendisinden başkasını önemsemez. Küsen kendine küser, kendine çektirir, kendi mutsuz olur; başka kimse önemsemez. Boşverin her şeyi, geçmişi affedin, bugününüze ve geleceğinize bakın. Hayatı keyifle yaşayın, umutsuzlukla değil.

Ne olmuş burada böyle?
"Ben yorgunum, ben küskünüm, zayıf olsam da buruk olacağım." lar denmiş. :20:

Kaç yaşındayız daha? 20'lerde miyiz, ya da 30'lar, 40'lar, 50'ler? ...
Siz hayata küsünce ne olacak? Kim kazanacak? Bir zamanlar, kilolu olduğunuz için birileri kalbinizi kırmıştı. Siz de zayıflayıp her şeyi bitirdikten sonra geçmiş kilolarınız yüzünden kendi kalbinizi mi kıracaksınız? Bu dünyada kimse kendisinden başkasını önemsemez. Küsen kendine küser, kendine çektirir, kendi mutsuz olur; başka kimse önemsemez. Boşverin her şeyi, geçmişi affedin, bugününüze ve geleceğinize bakın. Hayatı keyifle yaşayın, umutsuzlukla değil.

küçük yaşta olunca çok büyük yara açılıyo ve isteseniz de kapatamıyosunuz..gerçekten çok zordu benim sürecim olur da hedefime ulaşırsam inşallah başarı hikayemde hepsini anlatmak istiyorum birilerine motivasyon olsun diye,ama sadece şunu söyleyebilirim mutluluğu elde ederim belki ama ne zaman o günler gelse aklıma oturur ağlarım öyle sızlar hala..

küçük yaşta olunca çok büyük yara açılıyo ve isteseniz de kapatamıyosunuz..gerçekten çok zordu benim sürecim olur da hedefime ulaşırsam inşallah başarı hikayemde hepsini anlatmak istiyorum birilerine motivasyon olsun diye,ama sadece şunu söyleyebilirim mutluluğu elde ederim belki ama ne zaman o günler gelse aklıma oturur ağlarım öyle sızlar hala..

herkesin yarası ayrı kanar canım..senin yaranda belliki pek yakmış canını..
bende bam başka bir yerden yaralıyım..
sınavdı geldi geçti diyelim ..tabi unutulmuyor..
ama qeçmiştede yaşanmıyor.
herşey olur biter canım..
ne sular akar...
sen kendine inan güven yeterli.

Back
X