Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle yemeğmi biraz abarttım :O neyseyediklerim ise: tavuk sote 2 porsiyona yakın, 4-5 dilim ekmek, 1.5 bardak kola
şu saatten sonra ağzıma başka bir şey somayacağım ve bugun yürüyüşe cıkacagım...
slm cnm kola işini bırak o hiç olmamış tatlı türü bişeyler ağzına vurunca kan şekerin yükseldiğinden açlık hissi daha çok oluyormuş :)

herşey kafada bitiyor, bende önceden çok kiloluydum 160 boya 88 kiloydum obezdim yani ama azmedince 88 kilodan 61 kiloya düştüm son 5 6 kilom kaldı insan isteyince olurmuş çok iyi anladım bunu :)
abur cuburdan kurtulmanın çözümü varmı ????

artık koomik gelmeye başladı bu durum
 artık koomik gelmeye başladı bu durum
 Yeni bir diyet buldum sayın günlüğüm umarım bu işe yarar, yaramalı:18: 5 günde 5 kilo verdiriyormuş güya. Deneyip göreceğim. Yarın patates günüm. hadi bakalım
 Yeni bir diyet buldum sayın günlüğüm umarım bu işe yarar, yaramalı:18: 5 günde 5 kilo verdiriyormuş güya. Deneyip göreceğim. Yarın patates günüm. hadi bakalım 
hoşgelmişin cnm benim bak bu böyle olmaz hergün gir burayapatates diyeti falan olmaz şeker depolarsın vücuduna oda seni acıktırır

Gircem gircem girmeyince kaçamak yapıyorum, ay sen ne güzel kilo vermişsin öyle tebrik ederim çokçaaa
 Gircem gircem girmeyince kaçamak yapıyorum, ay sen ne güzel kilo vermişsin öyle tebrik ederim çokçaaa

Çok güzel kilo vermişsin bu arada. Nerdeyse benim kadarken kaç kiloya düşmüssün, tebriklerr
 Çok güzel kilo vermişsin bu arada. Nerdeyse benim kadarken kaç kiloya düşmüssün, tebriklerr 
 Tamam bundan sonra her gün buraya yazacağım, ama kaçamak yapınca yazasım gelmiyor, üzülüyorum
 Tamam bundan sonra her gün buraya yazacağım, ama kaçamak yapınca yazasım gelmiyor, üzülüyorum 

Şu 20-25 kiloyu hızla atarsam ben de sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum aslında. Ama ikili hanelere inmem lazım öncesinde. Hem motivasyon için hem sağlığım için. Kendimi taşıyamıyorum nerdeyse bunun nasıl oldugunu sen de bilirsin
 Şu 20-25 kiloyu hızla atarsam ben de sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum aslında. Ama ikili hanelere inmem lazım öncesinde. Hem motivasyon için hem sağlığım için. Kendimi taşıyamıyorum nerdeyse bunun nasıl oldugunu sen de bilirsin

Yarın güzel birgün olacak ve ben de kilo vermeye başlayacağım. Seni hep burda görmek isterim
 Yarın güzel birgün olacak ve ben de kilo vermeye başlayacağım. Seni hep burda görmek isterim  
Merhaba :) Patates diyetine mi başlıyorsun? Olumsuz konuşarak hevesini kırmak istemiyorum ama 1-2 günden fazla devam ettirilebilecek bir diyet değil canım. Kalori diyeti yap, karbonhidrat diyeti yap, Karatay diyeti ya da Dukan diyeti yap ama şok diyetlere kesinlikle bulaşma derim. En azından kalori diyetinde belli bir kalori aralığında istediğini yiyebiliyorsun; Karatay, Dukan ve karbonhidrat diyetlerinde kısıtlamalar/yasaklar olsa da izinlilerden tokluk hissedene kadar yeme özgürlüğün var... Yani bu diyetler bir şekilde yapılır ama patates diyeti, İsveç diyeti vs gibi diyetler hem sağlıksız hem de sonuna kadar devam ettirebileni ben deha görmedim, herkes bir yerde pes ediyor. Halsizlik, açlık, birkaç gün sonra başlayan tükenmişlik... Gerçekten kendini zorlamaya değmez canım... Sadece söylemek istedim, karar senindir. Başarılar diliyorum... Günlüğünü daha çok ziyaret edip seni teşvik etmemiz lazım, bu aralar biraz boşlamışsın gördüğüm kadarıyla
Yok patates diyeti değil 5 güne yayılmış bir diyet bu. birgün patates, birgün meyve, birgün et. 5 gün boyunca aslında bütün vitamin ve mineralleri alıyorum ama işte kalorisi düşük olduğu için halsiz bırakacak beni. Ay düşündüğün için çok teşekkür ederim, çok tatlısınÇok güzel kilo vermişsin bu arada. Nerdeyse benim kadarken kaç kiloya düşmüssün, tebriklerr

Zaten bunu da yaptıktan sonra bir işe yaramazsa şok diyetlere elveda edip sağlıklı uzun soluklu bir diyete başlayacağım. Ben şimdi yatmaya gidiyorum, iyi geceler canim:)
 Zaten bunu da yaptıktan sonra bir işe yaramazsa şok diyetlere elveda edip sağlıklı uzun soluklu bir diyete başlayacağım. Ben şimdi yatmaya gidiyorum, iyi geceler canim:)
Seni çok iyi anlıyorum, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar demişler
Tam da bu yüzden şok diyetlerle zaman kaybetmeni ve kendini yıpratmanı istemiyorum, gönlüm buna el vermiyor.
90'lı kilolara gelinceye kadar çok hızlı bir şekilde kilo vereceksin emin ol. Kilolar birbirinin peşi sıra gidecek, yeter ki kendi yaşam tarzına ve beslenme alışkanlıklarına uyan bir diyet planı bul ve o plana uy. Asıl kilo verme aşamasındaki tıkanma 90'lı kilolarda oluyor, sen de göreceksin o aşamaya kadar seni bile şaşırtacak bir hızda kilo vereceksin. Kilomuz ne kadar fazlaysa aslında metabolizmamız o kadar hızlı oluyor ve daha kısa sürede daha büyük rakamlardan kurtulabiliyoruz.
Bugün patates günüydü amma ve lakin misafir geldi ben de yedim bir şeyler :18::18: O yüzden yarın yine patates günü.
 Merak ettim seni. Başlamışsın 5 günde 5 kiloya. hayırlı sonuçlar olur inşallah...
 Merak ettim seni. Başlamışsın 5 günde 5 kiloya. hayırlı sonuçlar olur inşallah... bak bana inan. ben 5 günde 5 kiloyu kaç defa yaptım sonuç ortada, üst üste gelen kilolar
 bak bana inan. ben 5 günde 5 kiloyu kaç defa yaptım sonuç ortada, üst üste gelen kilolar 

Selam canım. Bana gelmedin kaç gündür, ben de kötüydüm zatenMerak ettim seni. Başlamışsın 5 günde 5 kiloya. hayırlı sonuçlar olur inşallah...
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum biliyorsun. normal bir beslenme sistemiyle bile çok daha sağlıklı ve kalıcı kilo verebileceksin bencebak bana inan. ben 5 günde 5 kiloyu kaç defa yaptım sonuç ortada, üst üste gelen kilolar
Şimdi daha az veriyorum belki ama daha kalıcı olucak inanıyorum :)
Kilo verince bunu bana alır mısın hahaEki Görüntüle 743740

Hatta buluşuruz da yanii iki zarif, zayıf bayan olarak
 Hatta buluşuruz da yanii iki zarif, zayıf bayan olarak  Ay evet uğrayamadım sen içtin mi kahveni, bakayım mı falına
 Ay evet uğrayamadım sen içtin mi kahveni, bakayım mı falına  
 Alırım kuzuuum tabi kiiiHatta buluşuruz da yanii iki zarif, zayıf bayan olarak
Ay evet uğrayamadım sen içtin mi kahveni, bakayım mı falına

Ayy ben de sana alırım :) Zayıf zayıf dolaşırız sokaklarda, o zamana saçlarım da uzasın da onları da savurayım
İçtim tatlım yüklüyorum fotoğraflarını ben öyleyse buraya :)
 benimkiler istediğim boya geldiler, belki boyatırım sarıya karşı bir hayranlığım var
 benimkiler istediğim boya geldiler, belki boyatırım sarıya karşı bir hayranlığım var