EKKS (Evde Kalmis Kiz Sendromu) :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GmzD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cok aktif degilim ama cogu konuyu takip ediyorum. Bazi ablalarimiz fazla acimasiz ben gercekten duygusal anlamda istiyorum birini yoksa cok sukur kendime hakim olabiliyorum :)

Allah daim etsin :)

Yurtdisinda kaliyorum ve dogruyu soylemek gerekirse master univ. Dusunmedim hic :) okulda belletmen olarak calisiyorum.
Burda herkes 20 olunca hooop kocaya gidiyo. Insan ister istemez dusunuyo ben gecmi kaldim diye. Etrafimdaki cogu insan hadi evlen diyo geciyo yasin. O yuzden bu topigi actimki erken oldugunu dusunen insanlar destek versin. Cunku gercekten bazen farkli bi psikolojiye sokuyolar insani

Ayrica bir işe girin çalışın ekonomik özgürlüğünuz olsun. Evde koca beklemeyin lutfen .

Ben inancli birisi olarak koca beklemiyorum zaten. Sevgililik durumu inancima ters. Simdiye kadar olmadi simdiden sonrada olmaz. Hayati iki kisilik yasayabilecegim bi es istiyorum. Allahin rizasi dogrultusunda.
Esimin evimizi gecindirmesi kadar dogal biseyde yok bence.

Ayrica msj cok itici geldi. Cok sukur calisiyorum ve isimi seviyorum. Maasimin yarisinda cogunu anneme veriyorum. Aciklamam yeterli olmustur umarim

24 yaşında neden sevgilim yok diye üzülsen anlardım da evlilik için çok erken o yüzden garip buldum derdini yersiz dert arıyosun kendine :))

evlenenlerin başı göğe ermiyo buna emin ol

Benimkilerde ne zmn evlenceksin diyip duruyo. Hic bi zmn evde kaldim diyom guluyolar :) yada yabanci biiriyle evlenirmisin? Kim gelirse gelsin yeterki alsin beni

Tabiiki kismet :)

24 yaşında nasıl düşünüyorsun evde kaldığını.daha yeni yeni düşünmeye başlamalısın evliliği.soruna da cevap vereyim, çok var 24 yaşından daha sonraki yaşlarda evlenmiş ve çok mutlu olan kişiler.merak etme senin de karşına birisi çıkar ve çok mutlu olursun.yeterki doğru bir seçim yap.sakın yaşım geçiyor diye acele edip yanlış kararlar verme.en doğru kişi çıkana kadar bekle.senden küçük evlenenlere de bence imrenme.ben üzülüyorum o yaşlarda evlenenlere

KEnduni gelistir o zaman. Hayatta amaçlarin olsun. Sevgili olmadan evlenmek istiyorsun.o zaman gorucu usulü olur ..banada senin msjin itici geldi ben Birsey dedim mi

evde kalmak nedır ya malmısın esyamısın da evde kalıyorsun once bu dusuncelerı atın kafanızdan
bız kadınlar olarak boyle dusunmeye devam edersek erkekler bızı ezmeye her daım devam eder

ınan bende bunlar hayatını karartıyor dıye uzuluyorum ben olsam ısımı okulumu her şeyi elıme alır evlenırım ne bılım en basıt bı acık ogretım bıtrırım calısırım paramı kazanırım

karsına o zaman bırı cıksın
sımdıden evlenen kucuk kızlar kocası nadır de canım cicim ayları gecınce borclar stres dayak bence bunlar cok onemlı bı kadın o yuzden kendınden emın evlenmelı
bu yas sınırı26 eblenıp 28 de cocuk dogurmak kı en azından ıkı sene bırbırlerını tanımaları
bu zamanda etrafına bak 30 yıllık evlılıkler çatır çutur boşanıyorlar

24 23 sanırım nıe kımse evlenme teklıfı etmez bana dıye oturur dusunurdum aynı senın profıl :))))))))yasım ıkı beden arttı okul fılan bıttı ki :) evlenme teklıflerı gelmeye basladı

sanırım cevreselde oluyor bu bence kesınlıkle bi kursa git gelıstır sen sıkılmıssın

mesela ücretsiz işkurun kusrsları vardı halada vardır uc aylık denesene hem ıste bulurlar ıyı bı yerde[/QUOTE]

Tavsiyeler icin tesekkur ederim ama isim var ve sikilmaya hic vakit birakmiyo :)

Benim ihtiyacim duygusal anlamda deger verilsin istiyorum hepsi bu :)

31 yaşım da evlendim..
Bu yaşa kadar evliliği düşünmüyordum,nerde sabah orda akşam diyebilirim.
Eşimin yüzüne her baktığım da"neden daha önce karşılaşmadık" diyorum içimden.
Geç oldu ama hayırlısı oldu.
Rabbim tam da gönlüme göre hayırlı bir adam çıkardı karşıma.
Henüz 24 yaşındasın canım,bana göre EKKS için çok erken :)
Erken evlenmek yada geç evlenmek marifet değil,marifet"doğru" insanı bulabilmek.
Hep dua et,hayırlısını iste.
Allah hayırlı bir eş nasip etsin sana inşallah.
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim,
Evlilik fikrini bir tık geriye atıp okusan ne güzel olur.

Son düzenleme:

Tmm 24 baslangic sayilirda 30u beklerdem koca kalmaz bide yurtdisindayim nerden bulcm yasitim kocayi

KEnduni gelistir o zaman. Hayatta amaçlarin olsun. Sevgili olmadan evlenmek istiyorsun.o zaman gorucu usulü olur ..banada senin msjin itici geldi ben Birsey dedim mi

Hayir ben benden buyuklerden sadece yasadiklarini paylasmalarini istedim. Ne para ne koca bisey dedimmi? Sadece burda daha farkli dusunuyo insanlar. Bu hissi bastirmak icin paylasim istedim.koca bekleme calis kendini gelistir demek asagilamak gibi bisey hor gormek. Ben sizi zorlamadim yorum yapmaniz icin. Eger bu konuda bi yasanmisliginiz yoksa cvp vermeseydiniz keske.

bende 24 yaşındayım hatta birkaç ay sonra 25 'ime gireceğim ve aynı düşünceler içerisindeyim ..canım ben namaz kılıp dua edicem hayırlı bir kısmetim çıksın diye Fetih suresini oku sende günde bir kez 7 kez ne kadar okuyabilirsen.. aynen benden küçük herkes nişanlı evli ya da sevgilisi var benim sevgilim bile yooookk :18::18:

Töbe töbeeee....24 evde kalmış diyecek söz yok ...

24 yaşındayım evlilik düşünmüyorum henüz
Bir evin yükünü kaldırabilecek durumda görmüyorum kendimi :)
30uma kadar da evde kaldım diye düşünmem heralde
Bir de bu tarz işlerin nasip olduğuna inanıyorum
Allah hayırlı eşler nasip etsin herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…