Ayy kiyamam yaaa bide aciklama yapmissin, istedigin seylerde gayet haklisin, cok guzel duygular 26 yasinda evlendim, 31 yasinda anne oldum. Hersey zamanin bekliyor, gokte kiyilan nikah yerde bozulmaz. Allah kullarinin uzulmesini istermi bisey olmuyorsa bilki daha ileride seni daha iyisi bekliyor. Bu konuda bunalima girmede umudunu yitirmeden netden arastirip okunabilecek dualari okusancok rahatlarsin ve belkide kismetin acilir.
Ben benzer duygulari soyle yasadim, esimle 20 yasinda tanistik ve cikmmaya basladik. Bi takim sorunlarda dolayi 26 ya kadar bekledik. Tabi hep asiksin seviyorsun ama bekliyorsun hislerimi tarif etmeme gerek yok. Dualar Allah in izniyle cok rahatlatiyor ve onunu aciyor.
25 yaşımda tanıştım eşimle 7 yıl sevgililikten sonra 32 yaşında evlendim hiçte evde kaldım diye düşünmedim hele sen daha 24 yaşındasın sanırsınki 35 40 yaşındaiyiki beklemişim hayatımın tek aşkı
ayrıca pek evlenmeyi düşünen biri değildim sevgilimle tanışana kadar
Katılıyorum 24 yaş ne yani üniversite master derken zaten yaş 25-26 oluyor bundan erken evlenenler tuhaf geliyo bu dönemde konu sahibi üniversite okumadımı yoksa iki yıllık mı anlamadımki 24 yaşında hele ki bu devirde nasıl evde kaldım deniyor
Konu sahibi bence evde kalmış falan değilsin senden önce evlenenleri düşünme çünkü artık evlilik yaşı büyüdü bu sendroma girmen için 10yılın var daha
24 yasindasin evde kaldin.ben 28 im oleyim bare...
Ayrica bir işe girin çalışın ekonomik özgürlüğünuz olsun. Evde koca beklemeyin lutfen .
Benimkilerde ne zmn evlenceksin diyip duruyo. Hic bi zmn evde kaldim diyom guluyolar :) yada yabanci biiriyle evlenirmisin? Kim gelirse gelsin yeterki alsin beniYalniz degilmisim
Bende 24 yasindayim ve evli degilim hatta sevgilim bike yokbazen bende senin gibi hissediyorum ama sonradan düsünüyorum ki erken evlenenler yada cabuk evlenenler bikac ay sonra bosaniyor bende böyle olmak istemedigim icin kendimi bu cümleyle teselli ediyorum: erken evlenip bosanacagina gec evlenirsin ömür boyu tutar.
Bazen kizkardesim beni kizdirmak icin sunu söyler: abla belki hic evlenemiceksin ne biliyon belki evlenmemek senin icin daha hayirli olur.
Düsünüyorum da belkide dogrudur.
Takma kafana cok. Dua et ve kismetini bekle.insallah gelir bir gün
Senden kötü durumlarda olanlar var yani..senin bakış acina göre tabi...Valla ben bisey demedim :)
Ben inancli birisi olarak koca beklemiyorum zaten. Sevgililik durumu inancima ters. Simdiye kadar olmadi simdiden sonrada olmaz. Hayati iki kisilik yasayabilecegim bi es istiyorum. Allahin rizasi dogrultusunda.
Esimin evimizi gecindirmesi kadar dogal biseyde yok bence.
Ayrica msj cok itici geldi. Cok sukur calisiyorum ve isimi seviyorum. Maasimin yarisinda cogunu anneme veriyorum. Aciklamam yeterli olmustur umarim
Bende 23 oldum etrafımda benle yaşıt hatta benden küçük olup evlenenleri gördükçe bende kendi kendime triplere giriyorumama çokta geç bir yaş değil 24 ideal yani hemende öyle evde kaldık diye düşünmemek lazım 30 a kadar yolu var
KEnduni gelistir o zaman. Hayatta amaçlarin olsun. Sevgili olmadan evlenmek istiyorsun.o zaman gorucu usulü olur ..banada senin msjin itici geldi ben Birsey dedim mi
Iyi geceler,
Baslikta belirttigim gibi evde kalmis kizlar kervanina bende dahil oldum :)
Kadere inanan birisiyim eminim bigun cikacak ama iyi ama kotu birisi (Sinav icin gelmedikmi sonucta?) Ama seytan surekli yokluyo ben bu duyguyu bastirip isyan etmemem icin size ihtiyacim var.
Soyle soyliyim 24 olmama 2 hafta kaldi. Aslinda cok olgun duran birisi degilim cok kucuk gosteriyorum ama bu yasimin gittikce buyumesine engel degil :) insan etrafinda kendisinden kucuk kizlarin evlendigini duydukca uzuluyo (onlarin huzuru icin dua ediyorum tabiiki. Uzuntum kendi evde kalmisligima) Benim niye yok bi sevenim bi deger verenim diyo ister istemez. Allah en dogrusunu bilir. Hayirlisi insallah.
Sizden istedigim gec evlenen ablalarim ayni duygulari yasadinizmi? Hayatinizin askiylami evlisiniz su an? Iyiki beklemisim simdiye kadarmi diyosunuz? Hatta esinize; niye daha once gelmedin diye sitem ediyomusunuz :)
Belki icimdeki sesi susturabilir paylasimlariniz. Rabbim hayirli esler nasip etsin insallah hekese.
Dipnot: evlilik meraklisi degilim sadece birinin beni dusundugunu bilmek istiyorum artik. Annemden baska merak edenim. Cocuklarim olsun istiyorum ve onlari askla seven bi babalari :)
Iyi geceler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?