- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
bence de sence.
Evlilik = Mutluluk
Evlilik = Hayatın Amacı değil bence...
Tabii ki insan gönlüne göre bir insanı sevmek , aşık olmak, onun çocuklarını doğurmak ister!
AMA her şey o kadar tozpembe değil. Bir de akışa bırakmak lazım, zorlamayla olmaz bu işler...
bende evlenmeden önce öyle düşünüyodum neyalan söyleyeyim evleneyim çocugum olsun hayatıma renk gelsin ama evlenince anladımki evlilik çok zor 30 yaşında hayatının aşkıyla evlenmiş mutlu sevildigini hisseden biri olarak bile diyorumki evlenmedende yaşaya bilirmişim ben etrafın laflarına çok takılırdım sonra çocugum olmadı o etraf gene konuştu şimdi kuzum oldu çok şükür gene susmuyolar ki anlyacagın hayatın tadını çıkarın kızlar bizler bir oyuncuyuz senarist yönetmen belli boşuna hayatı zehir etmeye gerek yokmuş şöyle bibakıyorum bekarlıgıma çok güzelmiş annemin babamın kuzusuydum şimdi kimlerle ugraşıyorum tek koca olsa süper benim bir arkadaşımda çok üzülüyo evlenemedigine diyorumki ona evde kalmış kız sendromunu yaşayan biri olarak SİZ BEKARLAR ZANNEDİYOSUNUZKİ EVLİLER HERGÜN HELVA YİYO YOK ANNEM YOK bekarın bir derdi evlenenemek evlendinmi koca çocuk olsa sorun olmasa büyük sorun kaynana kayın görümce elti geçim birçok dert var kısaca bekarlıgın tadını çıkarın sonra evliliyi özleyip evlenirsen bagzı şeylere katlanmak daha kolay oluyo
bende evlenmeden önce öyle düşünüyodum neyalan söyleyeyim evleneyim çocugum olsun hayatıma renk gelsin ama evlenince anladımki evlilik çok zor 30 yaşında hayatının aşkıyla evlenmiş mutlu sevildigini hisseden biri olarak bile diyorumki evlenmedende yaşaya bilirmişim ben etrafın laflarına çok takılırdım sonra çocugum olmadı o etraf gene konuştu şimdi kuzum oldu çok şükür gene susmuyolar ki anlyacagın hayatın tadını çıkarın kızlar bizler bir oyuncuyuz senarist yönetmen belli boşuna hayatı zehir etmeye gerek yokmuş şöyle bibakıyorum bekarlıgıma çok güzelmiş annemin babamın kuzusuydum şimdi kimlerle ugraşıyorum tek koca olsa süper benim bir arkadaşımda çok üzülüyo evlenemedigine diyorumki ona evde kalmış kız sendromunu yaşayan biri olarak SİZ BEKARLAR ZANNEDİYOSUNUZKİ EVLİLER HERGÜN HELVA YİYO YOK ANNEM YOK bekarın bir derdi evlenenemek evlendinmi koca çocuk olsa sorun olmasa büyük sorun kaynana kayın görümce elti geçim birçok dert var kısaca bekarlıgın tadını çıkarın sonra evliliyi özleyip evlenirsen bagzı şeylere katlanmak daha kolay oluyo
Iyi geceler,
Baslikta belirttigim gibi evde kalmis kizlar kervanina bende dahil oldum :)
Kadere inanan birisiyim eminim bigun cikacak ama iyi ama kotu birisi (Sinav icin gelmedikmi sonucta?) Ama seytan surekli yokluyo ben bu duyguyu bastirip isyan etmemem icin size ihtiyacim var.
Soyle soyliyim 24 olmama 2 hafta kaldi. Aslinda cok olgun duran birisi degilim cok kucuk gosteriyorum ama bu yasimin gittikce buyumesine engel degil :) insan etrafinda kendisinden kucuk kizlarin evlendigini duydukca uzuluyo (onlarin huzuru icin dua ediyorum tabiiki. Uzuntum kendi evde kalmisligima) Benim niye yok bi sevenim bi deger verenim diyo ister istemez. Allah en dogrusunu bilir. Hayirlisi insallah.
Sizden istedigim gec evlenen ablalarim ayni duygulari yasadinizmi? Hayatinizin askiylami evlisiniz su an? Iyiki beklemisim simdiye kadarmi diyosunuz? Hatta esinize; niye daha once gelmedin diye sitem ediyomusunuz :)
Belki icimdeki sesi susturabilir paylasimlariniz. Rabbim hayirli esler nasip etsin insallah hekese.
Dipnot: evlilik meraklisi degilim sadece birinin beni dusundugunu bilmek istiyorum artik. Annemden baska merak edenim. Cocuklarim olsun istiyorum ve onlari askla seven bi babalari :)
Iyi geceler :*
tatlim seni anliyorum bende 26 yasinda evlendim benden ufaklari hepsi evlendi en sona ben kaldim
ve birde nispet etmeleri yokmuydu heleki cocuk dogurduktan sonra :)))) ama bir kulagindan girsin digerinden ciksin hic takma kafani...
zamani vakti gelince bir bakmisin evlenmisin :))
sana bir tavsiye (evlenmek isteyen herkezede söylerim :) günde 5 defa cuma suresini oku insaALLAH...
ALLAHcc sana hayirli bir es huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin...amin
Sizin yaşınızdayken evliliği düşünmüyordum bile.
Gerçekten çok ilginç 24 yaşındasınız, evde kaldığınızı düşünüyorsunuz.
Tamam, sevgili ihtiyacı hissedebilirsiniz ama "evde kaldım" demek için aşırı küçüksünüz kaldı ki MUNE ablanın da dediği gibi "evde kalmış kız" vs gibi tabirleri hiç sevmem.
Tek amacınız evlilik olmasın.
Durup onu beklemeyin, hayatı yaşayın bir yandan!
ben 31 yaşındayım. intihar etmeye gidiyorum. var mı benimle gelen
ben seninle aynı gün doğdum ya Fountain, ben de seninle yaşıtım ya, ben başladım ağlamaya...mendil getirin bana, buradakiler bitti.
Beni yanlış anladınız galiba... İşin gırgırındayım ben! Dalga geçtim açıkcası.Valla evde kaldiysam kaldim kime ne.benden çok dert edenler var..çevrede. onun bunun dediğine takilirsak hayat yasanmaz.
ıyi geceler,
baslikta belirttigim gibi evde kalmis kizlar kervanina bende dahil oldum :)
kadere inanan birisiyim eminim bigun cikacak ama iyi ama kotu birisi (sinav icin gelmedikmi sonucta?) ama seytan surekli yokluyo ben bu duyguyu bastirip isyan etmemem icin size ihtiyacim var.
Soyle soyliyim 24 olmama 2 hafta kaldi. Aslinda cok olgun duran birisi degilim cok kucuk gosteriyorum ama bu yasimin gittikce buyumesine engel degil :) insan etrafinda kendisinden kucuk kizlarin evlendigini duydukca uzuluyo (onlarin huzuru icin dua ediyorum tabiiki. Uzuntum kendi evde kalmisligima :d) benim niye yok bi sevenim bi deger verenim diyo ister istemez. Allah en dogrusunu bilir. Hayirlisi insallah.
Sizden istedigim gec evlenen ablalarim ayni duygulari yasadinizmi? Hayatinizin askiylami evlisiniz su an? ıyiki beklemisim simdiye kadarmi diyosunuz? Hatta esinize; niye daha once gelmedin diye sitem ediyomusunuz :)
belki icimdeki sesi susturabilir paylasimlariniz. Rabbim hayirli esler nasip etsin insallah hekese.
Dipnot: Evlilik meraklisi degilim sadece birinin beni dusundugunu bilmek istiyorum artik. Annemden baska merak edenim. Cocuklarim olsun istiyorum ve onlari askla seven bi babalari :)
ıyi geceler :*
Iyi geceler,
Baslikta belirttigim gibi evde kalmis kizlar kervanina bende dahil oldum :)
Kadere inanan birisiyim eminim bigun cikacak ama iyi ama kotu birisi (Sinav icin gelmedikmi sonucta?) Ama seytan surekli yokluyo ben bu duyguyu bastirip isyan etmemem icin size ihtiyacim var.
Soyle soyliyim 24 olmama 2 hafta kaldi. Aslinda cok olgun duran birisi degilim cok kucuk gosteriyorum ama bu yasimin gittikce buyumesine engel degil :) insan etrafinda kendisinden kucuk kizlarin evlendigini duydukca uzuluyo (onlarin huzuru icin dua ediyorum tabiiki. Uzuntum kendi evde kalmisligima) Benim niye yok bi sevenim bi deger verenim diyo ister istemez. Allah en dogrusunu bilir. Hayirlisi insallah.
Sizden istedigim gec evlenen ablalarim ayni duygulari yasadinizmi? Hayatinizin askiylami evlisiniz su an? Iyiki beklemisim simdiye kadarmi diyosunuz? Hatta esinize; niye daha once gelmedin diye sitem ediyomusunuz :)
Belki icimdeki sesi susturabilir paylasimlariniz. Rabbim hayirli esler nasip etsin insallah hekese.
Dipnot: evlilik meraklisi degilim sadece birinin beni dusundugunu bilmek istiyorum artik. Annemden baska merak edenim. Cocuklarim olsun istiyorum ve onlari askla seven bi babalari :)
Iyi geceler :*
ben bekarım. meraklısı da değilim ama şu söz doğru.Dünya hali sanırım evlenenler bekarlığın kıymetini daha iyi biliyor bekarlarda evlenmenin cazibesine kapılıp evde kaldım diyor, aslında oturup üzülmek zaman kayıbı var benim etrafımdada yaşı geçkin bekar kızlar ama onların canını sıkan anneleri bunu biliyorum ,ama anneleri okumamış ,çalışmamış ev hanımları zamane kızlarımız daha yoğun ve sosyal ama şu gerçekte var etrafta iyi yetişmiş ahlakı düzgün elinde mesleği olan erkek sayısıda acaip az , kızlar kendilerini niye tehlikeye atsın insan üzülmek içinde evlenmez
bence bekar kalmak daha ,mantıklı uygun aday gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?