- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Güzel yazmışsınız.Bu evde kalmis kiz ben oluyorum. 31 yasindayim bekarim ama neredeyse tum Turkiye'yi ve yurtdisinda pek cok ulkeyi gezdim farkli yerlerde yasadim. 30 yasina gelmeden iki ev sahibi oldum arabami aldim. Bilemiyorum ya sirf evlendiler diye diger kizlardan eksik oldugumu hic dusunmemistim. Evlenmeden de insan guzel yasayabiliyor, tek beklentiyi bir p.piye baglamamak lazim
Güzel yazmışsınız.
TANGO ve KARDANADAM,
Konu evlenmek istemesi değil.
Ben 31 yaşındayım bekarım.
Ben de diyorum. Keşke 24 - 25 gibi aşık olsam sevsem etsem, 27 - 28 gibi evlensem ve erken anne olsaydım.
Ama bu arkadaşımız bunu demiyor.
Daha 24 bile olmamış. Kendisini direkt EVDE KALMIŞ KIZ moduna sokmuş.
Yanlış olan bu!
Hah! Orta yolu bulduk.Sizi anlayabiliyorum.
İsterse 50 yaşında olsun kimseye evde kalmış demem/diyemem.
Bence arkadaş bu konuyu acarken birazda matrak olsun diye böyle bi başlık yazmış. Öyle düşündüğüne inanmıyorum.
Bazı arkadaşlar sırf evlenmek istediği için değişik yorumlarda bulunmuşlar ona cevap verdim.
Bana göre okumak şiddetten/sadakatsizlikten/koca eline bakmaktan korumuyor.
Bknz: bdv de buna örnek bi çok konu.
Arkadaşlar bunlardan dem vurmuş hep.
Sanki evlendikten sonra hayatı cehenneme dönecekmiş gibi bahsetmişler.
Ben bunları yazanların evliliklerinde mutlu olmadıklarını düşünüyorum. Yoksa kim böyle güzel bi durumu bu kadar çirkin gösterebilir ki.
TANGO ve KARDANADAM,
Konu evlenmek istemesi değil.
Ben 31 yaşındayım bekarım.
Ben de diyorum. Keşke 24 - 25 gibi aşık olsam sevsem etsem, 27 - 28 gibi evlensem ve erken anne olsaydım.
Ama bu arkadaşımız bunu demiyor.
Daha 24 bile olmamış. Kendisini direkt EVDE KALMIŞ KIZ moduna sokmuş.
Yanlış olan bu!
Valla ben de hayatı doya doya yaşama olayını anlayamadımYahu ben anlayamadım bi anlatın zahmet olmazsa..
Lise 17de bitiyor ve seneye üniversiteye başlanıyor.
18+4=22 ??
2 yıl çalışsa yada sizin deyiminizle hayatını doyaaa doya yaşada oldu 24. 24 yaşında şak diye evleneneyecegine göre?
Suan düşünmesi neden bu kadar garip?
Karşınızda olsa domates atıcaksınız sanıyorum.
Bu kız gelip burda okumıyorum hem çalışmıcam evlenicem evlenicem dememiş.
Evlilik meraklısı olmadıgını belirtmiş ve hisletinden/ hissetmek istediklerinden bhsetmiş.
Bunları yaşamanın en güzel yolu elbette evlilik.
Ben 4 yıllık bi ilişkiden sonra evlendim. Okul vs sartların uygunluguna göre bu durum uzadı.
Eger eşimi 24 yasında tanısaydım bu kadar uzatmazfdm bu durumu.
Bana göre bu yaştan sonra 4-5 yıllık ilişkiler pek masumane kalmıyor. Türlü türlü sorunlar oluyor.
Bide hayatı dolu dolu yaşayacak ya bu olmadı diyip diğeriyle deneyecek. Baktı o da olmadı..
Bunlarla karşılaşan genç kızın kafasında kurdugu aşk/evlilik bu olmadıgı için evlilikten uzaklaşıyor.
İşte ozaman mantık evliliğine gidiyor iş o da 30-35 te belki daha sonra.
Şimdi kız aşık olup evlenmek istiyorum diyince tepkilere bak 'aşık olup folu dolu yaşayacagına evlilik istiyor' peh peh.
Aşk evlilikle taclanır. İnsanın helal dairesinde yaşadıgından dolu dolu ne yaşayabilir ki?
Cok dolu dolu yaşarsa sonra boş boş havaya bakıp dertlerle bogusuyorlar.
En temiz ve masumane düşüncelerinle inşallah yakın zamanda güzel bi aşk ve evlilik yaşarsın.
Valla ben de hayatı doya doya yaşama olayını anlayamadım
anlayınca bana da anlatır mısınız zira ben de anlayamadım hiç
bu arada ben de 26 yaşındayım sözlüyüm fakat düğün belli değil.
yani ben de evde kalmış bir kızım
Sizi anlayabiliyorum.
İsterse 50 yaşında olsun kimseye evde kalmış demem/diyemem.
Bence arkadaş bu konuyu acarken birazda matrak olsun diye böyle bi başlık yazmış. Öyle düşündüğüne inanmıyorum.
Bazı arkadaşlar sırf evlenmek istediği için değişik yorumlarda bulunmuşlar ona cevap verdim.
Bana göre okumak şiddetten/sadakatsizlikten/koca eline bakmaktan korumuyor.
Bknz: bdv de buna örnek bi çok konu.
Arkadaşlar bunlardan dem vurmuş hep.
Sanki evlendikten sonra hayatı cehenneme dönecekmiş gibi bahsetmişler.
Ben bunları yazanların evliliklerinde mutlu olmadıklarını düşünüyorum. Yoksa kim böyle güzel bi durumu bu kadar çirkin gösterebilir ki.
Bir şeyler içinizde kalmasın demek istiyorlar ama şu da var ki 31 yaşındayım. Tamam, birçok ortam gördük ettik ama bu biraz da kişiyle alakalı ben ailemsiz bir yerlere gitmeyi falanı filanı sevmem mesela. Doya doya yaşayamadım ben, öylesine yaşadım gitti galiba.
Aman Sos, evde kal tabii oteller çok rahatsız. Akraba yanında falan da nereye kadar? En güzeli EV gene.anlayınca bana da anlatır mısınız zira ben de anlayamadım hiç
GERÇEK: Gençken enerji+zaman vardır,para yoktur. orta yaşlarda enerji+para vardır,zaman yoktur. yaşlanınca zaman+para vardır, enerji yoktur.o zaman benim çok şey içimde kaldı. param varken özgürlüğüm yoktu, özgürlüğüm varken de param
anlayınca bana da anlatır mısınız zira ben de anlayamadım hiç
Bir şeyler içinizde kalmasın demek istiyorlar ama şu da var ki 31 yaşındayım. Tamam, birçok ortam gördük ettik ama bu biraz da kişiyle alakalı ben ailemsiz bir yerlere gitmeyi falanı filanı sevmem mesela. Doya doya yaşayamadım ben, öylesine yaşadım gitti galiba.
ben anladım galiba ama söylemeyeyim. sizede hayırlı olsun en kısa zaman da belli olur umarım düğün tarihiniz.
Aman Sos, evde kal tabii oteller çok rahatsız. Akraba yanında falan da nereye kadar? En güzeli EV gene.
Ben de evde kaldım. Kalmaya da devam ediyorum. Çok konforlu.
Aynen öyle düşüncelere sahibim Petunya...doya doya yaşamaktan kastın ne ki? gülümsüncüm, boşversene tabii ki ailenle geziceksin. şükret ki onlar hayatta ve onlarla gezebiliyosun.bende ailemi çok severim ve çok düşkünüm.
insanın en rahat yeri baba evi, en güzel sığınağı annesinin dizinin dibi diyenlerdenim her zaman.
zaten evlilik olayına da ondan sıcak bakamadım bi süre.. uzağa gitmek filan. hep ürkektim işte bir cesaret geldi kısmetmiş diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?