- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.008
- 43
- Konu Sahibi JaneEyre___
-
Ben 18 yaşından beri çalışıyorum bi erkeğe güvenip işimi birakmazdm ki birakmadim da cocugum 3 aylık olunca ise donucem tekrar mesela benim de çevremde herkes çalışır annem dahil ama kardeşimin evleneceği kız şimdi calisiyo evlenince calismiycam diyo bizde ailece yadirgiyoruz bu düşünce yanlış düşünce erkek diye sömürmeye gerek yok isteyen istediğini desin şimdi bı ton laf edecek çıkarSevgili KK hanimlari cok merak ettigim bir konu var.
Bu forumda bir suru kadinin ekonomik özgurlugu, mesela meslegi olmadan evlenenleri okuyoruz. Evlilik sikintili oluncada ekonomik durumlardan bosanamiyorlar. Benim cevremde hep calisan kadinlar oldugu icin bu duruma cok hayret ediyorum. Genc kizlar nasil dusunuyorlar? Karsi cinse nasil bukadar guvenip evleniyorlar? Kesinlikle ev hanimlarina karsi bir sözum yok herkesin kendi secimi ama bir mesleki guvence olmadan evlenenlerin nasil evlendigini cok merak ediyorum:/
Yargilamak veya asagalamak niyetim degil sadece nasil bir dusunce yapisi var cok merak ediyorum. (Turkcem ikinci dilim, kusura bakmayin hatalar icin)
iskandinavyada yasiyorumBirinci dilin nedir?
Sevgili KK hanimlari cok merak ettigim bir konu var.
Bu forumda bir suru kadinin ekonomik özgurlugu, mesela meslegi olmadan evlenenleri okuyoruz. Evlilik sikintili oluncada ekonomik durumlardan bosanamiyorlar. Benim cevremde hep calisan kadinlar oldugu icin bu duruma cok hayret ediyorum. Genc kizlar nasil dusunuyorlar? Karsi cinse nasil bukadar guvenip evleniyorlar? Kesinlikle ev hanimlarina karsi bir sözum yok herkesin kendi secimi ama bir mesleki guvence olmadan evlenenlerin nasil evlendigini cok merak ediyorum:/
Yargilamak veya asagalamak niyetim degil sadece nasil bir dusunce yapisi var cok merak ediyorum. (Turkcem ikinci dilim, kusura bakmayin hatalar icin)
Yanlış anlamazsanız eşiniz ne iş yapıyor?8 yillik evliyim. calismiyorum buyuk kizim dogunca kamu kurumundan istifa ettim.pisman degilim.
Guzel bi evliligim var. Ola ki hersey kotuye gitti, Tekrar calismak istesem kendi ofisimi acacak bi meslegim var.
Calisana da calismayanada saygim sonsuz. Benim bu konuda soyleyebilecegim tek sey; calissanda calismasanda bi meslek sahibi olunmasi.En onemlisi bu bence
MuhendisYanlış anlamazsanız eşiniz ne iş yapıyor?
Benimki de öyle arada ben de bassam istifayı diyorum sonra ne yazık ki tasarruflu bir insan olmadigim aklıma geliyor.Muhendis
Isten gelip kostur kostur ev isi, yemek derdine dusuyordum, esim yardimci olmazdi hic. Kizim dogunca da acikcasi daha kolayima geldi biraktim, maddi sıkıntimiz yok belki o yuzden rahat davrandim, pismanligini hic yasamadim, o zamankinden daha rahatim inanBenimki de öyle arada ben de bassam istifayı diyorum sonra ne yazık ki tasarruflu bir insan olmadigim aklıma geliyor.
Bence erkekler kesinlikle bunlari yapmali ama islerine gelmiyor cok sinir bozucuBende merak ediyorum, yemek yapmayı bilmeyen, ütüden anlamayan, elektrik süpürgesi kullanamayan, yerleri silemeyen, bir misafirin önüne kek ve çay koyamayan erkekler nasıl el kızına güvenip evleniyorlar? Ne düşünüyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?