ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Ezel, Geniş ailem ve Çok güzel haraketler bunlar hariç hepsi kalkabilir şahsen, hiç bir sakıncası yok.boshayallersmile

kasaba
unutulmaz
kahramanlar
melekler korusun
arka sıradakiler
daha var mıydı ya :bbo:

unutulmazı ben izliyorum kalkmasın..yayından zaten kaklmaz...reytingi çok iyi

ay bakiyorumda herkez benim gibi unutulmazdan gicik kapiyor peki bu diziyi kim izliyorda bu kadar reyting yapiyor yahu bir bulut olsam gibi güzel bir dizi yayindan kalkiyor ama unutulmaz gibi igrenc bir dizi aylardir izleniyor ilginc valla

ben kapmıyorum mesela ben izliyorum beğenerek sengözlerimebaksanab..bende bir bulut olsam dizisine bakmıyorum dikkatimi hiç çekmemiş olsa gerekki bir kere bile izlememişim...san iğrenç gelen başkasına gelmez sana güzel gelen başkasına iğrenç gelebilir buda tartışılmaz zatenkaydirigubbakcemile2

geniş aile ne kadar iğrenç ben sevmedim arkadaşlar
arka sokaklar dizisi aynen öyle

:çok üzgünüm:

ezel
adanalı
yaprak dökümü
arka sıradakiler
bir bulut olsam
ask-ı memnu
unutulmaz:dilcikar:

ezel diyenler acaba ezeli şöyle oturup bi ziledilermi çokmerak ediyorum
türkiyede gelmiş geçmiş en iyi dizi bence..senaryo harika..müthiş heyecanla devam ediyor..
kaç tane böyle dizi yapıldıki şimdiye kadar
reytingler tavan yapıyor..prime time ın değil haftanın enyüksek reytingini alıyor..

dikkat ettim de kıraç müzikli bütün dizilere gıcık oluyorum.toygar ışıklı dizilere bayılıyorum

Katılıyorum:1closedeyes:
Ezele gereksiz diyenlerin sevdigi dizileri de mrk ediyorum acıkcası-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

melekler korusun
kavak yelleri (oldum bittim sevmem gençlik dizilerini)
kapalı çarşı
eses
arka sıradakiler.
akasya durağı
aşkı memnu
kasaba
ömre bedel
kahramanlar.
bez bebek
hanımın çifliği

ne çok oldu yaaaa ....

Geniş aile nefret ediyorum o diziden yaaa onun kadar batmıyor diğerleri...
Çok saçma sapan hep aynı şey... salak salak bi konuşma tarzlarıı...
Çok itici ve basit buluyorum.
Pek dizi,tv izlemem zaten ...
favorim EZEL...
Arada yaprak dökümü,ömre bedel..
Konusunu bilipte arada izlediklerim

yaprak dökümü
aşkı memnu (bana göre ahlaksız bir sizi hemen kaldırılmalı)
pek dizi izlemediğim için içeriklerini bilmiyorum, ama senaryosu yukarıdakilere benzeyen diziler gereksiz bence...

geniş aile
kahramanlar
akasya durağı
unutulmaz
küçük kadınlar
ömre bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…