ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

bende ezelden nefret ediyorum kara kuru herif full sinir bağırıp duruyo başkada bi numarası yok:dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
bende ezelden nefret ediyorum kara kuru herif full sinir bağırıp duruyo başkada bi numarası yok:dilcikar::dilcikar:

:roflol::roflol: şaka şaka, dizileri aşırı sevmek kadar nefret etmeyide saçma buluyorum dizi alt tarafı yahukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

24 de çok gereksiz:hulya:

Hiiii 24 hiç gereksiz olurmuuuu :1no2: Bir oturup baştan izlesene, ben 8. sezona başlıcam, 11 gün kaldı, yeminle gün sayıyorum :smiley-cool:

Ay şu Yaprak Dökümü bitse artık, gıygıy 2 senedir beynimi yedi ya :mymeka:

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

listemi yazmışdım ama gözden kaçırdıkları ekleyim boshayallersmile
kavak yelleri (aslı mıy mıy haliyle diziyi bayıyor diziyi izlemediğim halde fragmanlarına tahammül edemiyorum)
hanımın çiftliği
yaprak dökümü (mümkünse bitirsinler artık bi sonuca bağlasınlar artık romanı)

zevkler ve renkler tartışılmaz ama ezeli sevmiyorum dienlere hayret etttim
var mı öle bi dizi daha
hm daha yeni başladı en azından yaprak dökümümü gbi 150 sayfalık bi romanı 3 sezondur oynatmıyorlar

Küçük kadınlar, artık kimle yatıp kalkacaklarını şaşırdılar yakında dizinin adı küçük o...lar olacak. akannehir

Yaprak Dökümü, artık bitmeli Reşat Nuri Güntekin görse bu diziyi adam şok olurdu herâlde! ohaoldumsmile

Ömre Bedel, sapık senaristin yazdığı abuk subuk bir dizi bazen rastgeliyorum gördüğümde fenalık geçiriyorum resmen.

:dilcikar:

aslında çok fazla kasaba akasya durağı bitmiş olmasına rağmen hala gösterilen cennet mahallesi

dizi sıralamasına geçmeden önce su samanyolu tv denen kanalı kökten kazısalar keşkeeeee o kanal ve dizileri ve programları ıyyyyyyy sonrasında bitmesi gereken ama uzatılan o kadar çok dizi varki isimlrini saymayayım direk hepsi diyeyim .......24 saat beyaz show versinler izlerim tekrrı bilem olsa izlerim ya

:lepi:

Bence de Flash TV'yi tamamen kaldırsalar yayından, pavyon tarzı eğlenmeler çağdaş olma yolunda ilerleyen Türkiyemin ekranına yakışmıyor lmaz:

adanalı

arka sokaklar

melekler korusun.

samanyolundaki hayat dersi midir nedir çok komik yani bunları gerçek sanan varmdır ki
canlandırmalar okdr inandırıcılıktan uzak ki..
yaprak dökümü çok uzadı..bitmeli..
adanalı - arkasokaklar - akasya durağı çok gereksiz..
hanımınçiftliğini izleyen varmıdır acabaa cıkscıkss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…