Ekranımda çubuklar çıktı :((

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Başlık epey saçma oldu ama piksel deyip dememekte kararsız kaldım. Bilgisayar uyku modundayken ilk oldu aradan biraz zaman geçince tamamen oldu. Nasıl düzeltebilirim bilen varsa lütfen yardım etsin ekran görüntüsündede gözükmüyor

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Ya ekran kartinda sorun var yada driver da,senin yapabilecegin birsey yok bilgisayar servisine gotur,notebookmu cunku uyku modundaysa yere koyduysan yanlislikla birisi uzerinw bastiysada yapar sonucta ekran zarar gormus canim servise goturmelisin.

Yazilimsal degil donanimsal bir ariza ekran karti yerinden oynamis olabilir bilen birinin bilgisayar kasasini acmasi lazim,temizlik falan yaptiysan o sekilde bile oynatmis olabilirsin.

Aynı sayfada duruyordum görmedim kusura bakma masaüstü bilgisayar virüsten falan olmuş da olabilir mi?

Sorununuz ekran kartındadır büyük ihtimal,masa üstü bilgisayarınız kaç yıllık ısınma problemi var mı peki birde kasanın içini açıp hiç tozlarını temizliyor musunuz?

ben yanlış görmüşüm ilk resimde çubuk görünmüyordu ona göre yorum yapmıştım :44::44:

Son düzenleme:
Ekran kartında sorun var gibi bence ugraşıp daha kötü etmedi birini çagır baksın

Sorununuz ekran kartındadır büyük ihtimal,masa üstü bilgisayarınız kaç yıllık ısınma problemi var mı peki birde kasanın içini açıp hiç tozlarını temizliyor musunuz?

Bir buçuk yıllık 6 ay önce temizledim en son ısınma gibi bir sorunu yok

Sizin yapabileceginiz bir şey değil o kasanın açılması lazım.
Pikseller ölmüş teknik tanım olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…