Eksikmişim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tamam haklısınız. Biraz zaman geçince dinlememem gerektiğini ben de anladım. En başta bilirsem daha iyi olur sandım. Bilmeliyim bakış acılarını dedim ama bı zamanla değişebilecek vir şey olduğunu düşünemedim. Kötü iyi , iyi kötü olabilirmiş. Bu süreçte sevgilim yönetecekti ben dahil olmamalıydım.
Hiç duymamış gibi davranacağım. Gel tanıştırayım tanışmak istiyorlar derse gideceğim.

Beni kıran eksiklik bir yana. Yakısmadıgımızı söylemesi oldu. hadi eksik olmaz vs demesi telefonla öğrendiğinden oldu ama tanımadan etmeden görmeden tamamen fotoğraflar üzerine yorum yapıp yakıstormaması büyük duruyor demesi.

Hayranınım yenGEnC Kadınlar Kulübü onur üyeliğine adaylığını koyuyorum ve 1.seçiyorum şuan seni

Anlıyorum sizi, bir de bunu partnere söylemek insanın canını ekstra sıkar. Ama o zaten olumsuz bakıyor ve her yönden vurmak algı yönetmek istiyor. Sizin görselinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum bunun. Kaldı ki kişi bir bütün olarak güzel ya da çirkindir. Karakterini mimiklerini görmediğin tanımadığın bir insan hakkında böyle yorumlama yapmayı çok sığ buluyorum ben. Kataloktan elbise seçmiyoruz sonuçta. Oğlu beğenmiş etkilenmiş ki evlenmek istiyor.

Çok gelgitler yaşadım bilmesinler ne gerek var dedim sonuçta geçmiş gitmiş dedim.

Sonra birisi söyler erkek arkadaşım kötü olur anlat dedim.

Benimde kararsız olduğum noktalar oldu.

Ama erkek ark gerçekten saygı duyarlar kararıma dediği için içim biraz rahatlamıştı buna kendini kandırma da diyebilirsiniz saygı duyacaklarına inandım.

Anne konusunda haklısınız hani belki o da karşı çıksaydı bişi değişir miydi bilmiyorum .

Kv bildiğini bilmiyor. Artık duydum bu süreçte detayını bilmiyormuş gibi yapıp beklemekten gözlemlemekten başka bi çözüm yok sanırım

Uuuu beybi.. soluksuz okudum ve emeğe saygı duydum

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hadi anne boşanmış birini istemez tamam anlarım. Ama erkek arkadaşımda görünüşle ilgili söylediklerine çok üzüldü. Ben cidden kendimi güzel bulurum bulurdum yani. Bugün bi acaba dedim

Bu ülke insanının zihniyetinin örümcekliği beni benden alıyor.
2 aylık evlilik evlilik bile değil bana göre
Şiddet görmüş ayrılmışsınız , o kadının kızı Yok mu ?
Evlenip ayrılmak bir hayat olayı
Herkesin başına gelebilir.
Niye olayı bu kadar abartıyor ki bu millet

He evlenmiş 2 tane de çocuklu birisindir erkek arkadaşın bekardır o zaman KV adayı çocukların sorumluluğu ne olacak benim oğlum bekar yapabilir mi diye düşünüp kaygılanır bunu anlarım da

Kız nişan atmışsa ya da kısa süreli evlilik yapmış ve çocuksuz ise niye bu kadar önyargılı yaklaşıyorlar anlamıyorum.

Kimse sonuçta boşanmak için evlenmiyor.

Neyse konu sahibi umarım erkek arkadaşın anneci biri değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…