Eksikmişim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şu olaydan da art niyet çıkardınız ya ne diyim.

Böyle olacağını bile bile yapılan hareketten ne çıkartılabilir?
Yani kusura bakmayında Ortadoğunun göbeğinde Avrupai bir aile çıkmaz karşınıza. En görmüş geçirmişi, yontulmuşu bile bu tepkiyi verir ilk duyduğunda

Bunu dinlemek istemenizi siz nasıl açıklıyorsunuz peki??

Bakın sayfalardır herkes size telefon konuşmasını dinlemenizin ne kadar yanlış olduğunu yazıyor. Hala daha siz iyi ki dinledim diyorsunuz. Duvara konuşuyor gibi hissediyorum o yüzden kendimi. Her şey bir tarafa çok ayıp yaptığınız. İki kişinin kendi arasındaki bir telefon konuşmasını bir tarafın bilgisi dışında gizlice dinlemek gerçekten ayıp.

Ayrıca siz erkek arkadaşınızın annesine neden şaşırdınız ki? Siz konu açmamış mıydınız erkek arkadaşım ailesi evlenmeden olmaz der diye birlikte tatile gittiğimizi gizliyor şeklinde. O zaman da yazdık bırakın bilmesinler adam demek ki ailesini tanıyor diye. Gerçekten siz bu şekilde profil çizmiş bir aileden boşanmış gelin adayına ilk konuşmada olur tabi diyip ılımlı yaklaşmasını mı beklediniz? Şaşkınlığınız bana geçmedi kusura bakmayın. İstiyorsunuz ki her şey göz önünde olsun göstere göstere yaşansın. Ne tatile gitmem ne boşanmak yakışıksız bir durum. Sadece her aile bunu kaldıramaz yanlış evet ama tepki gösterenler olacaktır. Siz bunu o telefonu açtırırken bal gibi biliyordunuz bence. Erkek arkadaşınız da size karşı mahçup oldu böylelikle onu da arkanıza aldınız

şu yazdığınız şey cok kırıcı annesini hayatımda istemesem direk söylerim.
Annesini hayatınızda istemediginizi direk söylebilecekseniz, düşüncelerinin ne önemi var? Niye söyledikleribi duyunca şok oldunuz, gözleriniz doldu, biliyordunuz zaten kadının az çok ne diyeceğini? Sevgilinize mi güvenmiyorsunuz? Ya da şey ailesini karşısına alıp sizinle evlenecek, size karşı da mahcup da oldu şimdi, çok üzücü gerçekten.

En başından beri ailem saygı duyar benim mutluluğumu isterler vs demesinden ötürü anlayış beklemiş olabilir miyim

Hayır hanım efendi düşüncelerini bilmiyordum en başından beri bana saygı duyarlar dediği için ben de öyle bekledim
ır

Hatırladım eveettt bu o kadın, kesinlikle bende hazzetmedim o hareketinide sevmemiştim … hep bir sorun arayan tipti zaten….

Kusura bakmayın hanımefendi ama bence siz kendinizi noksan görüldü göstermek için bu olay olsun diye bilerek yaptınız . Naçizane fikrim bu, yoksa kimsenin ne dediği umrumda olmazdı …

Hayır hanım efendi düşüncelerini bilmiyordum en başından beri bana saygı duyarlar dediği için ben de öyle bekledim

ır
Yapmayın lütfen, sevgiliniz sizinle yaşadığını, tatil yaptığınızı ailesinden gizliyordu. Ailenin profili belli, bu tarz şeylere sıcak olmayan ailenin, oğullarının daha önce evlilik yapmış biriyle evlenme fikrini ilk etapta olumsuz karşılayacağı çok basit bir çıkarım. Ailesi olumsuz yorum yapmayacak olsa şimdiye kadar söylerdi sevgiliniz zaten. Bunları düşünmemiş olmazsınız.

Ke sin ilk leeeeee….. bu işi bildiği için sevgilisinin tepkisini görmek istedi …. Sonuçta o bir feyzo

sevgilinizde hiç mi akıl yok?
sizin yanınızda arıyor
birçok anne hele de türk annesi tabiki böyle bişeye tepki verir ne olursa olsun

en baştan gıcık kaptırdı sizi işte

Psikoloğumda öyle diyor bu bi süreç gözlemlemek için ama benim isteğim böyle büyük bir aile olalım bayram ziyaretleri yapalım filan. Ben oldum olası bayram yaşamadım. İmşallah sizin gibi anlayışlı bir kadındır sonradan pişman olur.
Sizinki istememekten öte biraz nazlanmış gibi geldi. Köken neden sorun olsun ki. Bizimki beni direk beğenmemiş senden çok büyük duruyor filan dedi

Yo düşündüm. Zaten bunlar hep ? Kafamda. İçimde bi kuşku vardı. Ama inatla saygı duyarlar diyordu. Kulağımla duymak istedim.
Burda erkek ark ın hatası büyük ya en başında ailesine söyleyecekti ya bana tepki gösterirler diyecekti

Çoookkk hassassınız sizi anlıyorum ama burası Türkiye kimse bekar oğluna boşanmış bir kdını istemez… keşke ona göre ilişkiye adım atsaydınız ya da o çakal feyzo olayında bitirseydiniz . Orada olay barizdi .

Damat adayının işi nasıl size göre?

sevgilinizde hiç mi akıl yok?
sizin yanınızda arıyor
birçok anne hele de türk annesi tabiki böyle bişeye tepki verir ne olursa olsun

en baştan gıcık kaptırdı sizi işte

Varmış bir hayır duymam gerekiyordu belkide. Şuan ne hissedeceğimi neyin doğru olduğunu tam anlayamıyorum

İşi derken gelirlerimiz mi? Benden 3 bin kadar fazla alıyor. İkimizde beyaz yakalıyız

Telefonda ilk duyuşta böyle tepki verilmesi çok doğal canınızı sıkmayın yüz yüze de konuşulsun sebebi de sır gibi saklamaya gerek yok ki bunlar açıkça konuşulabilmeli. Sonuçta haklısınız. Şiddet gördüğünüz için ayrıldığınızı bilse belki kızı gibi bağrına basar. Sonuçta o da bir anne.

Bakalım bu hafta belli olur tavrı düşüncesi. Değişeceğini sanmıyorum ama bi ihtimal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…