- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Yani şu olaydan da art niyet çıkardınız ya ne diyim.
Annesini hayatınızda istemediginizi direk söylebilecekseniz, düşüncelerinin ne önemi var? Niye söyledikleribi duyunca şok oldunuz, gözleriniz doldu, biliyordunuz zaten kadının az çok ne diyeceğini? Sevgilinize mi güvenmiyorsunuz? Ya da şey ailesini karşısına alıp sizinle evlenecek, size karşı da mahcup da oldu şimdi, çok üzücü gerçekten.şu yazdığınız şey cok kırıcı annesini hayatımda istemesem direk söylerim.
Böyle olacağını bile bile yapılan hareketten ne çıkartılabilir?
Yani kusura bakmayında Ortadoğunun göbeğinde Avrupai bir aile çıkmaz karşınıza. En görmüş geçirmişi, yontulmuşu bile bu tepkiyi verir ilk duyduğunda
Bunu dinlemek istemenizi siz nasıl açıklıyorsunuz peki??
ırAnnesini hayatınızda istemediginizi direk söylebilecekseniz, düşüncelerinin ne önemi var? Niye söyledikleribi duyunca şok oldunuz, gözleriniz doldu, biliyordunuz zaten kadının az çok ne diyeceğini? Sevgilinize mi güvenmiyorsunuz? Ya da şey ailesini karşısına alıp sizinle evlenecek, size karşı da mahcup da oldu şimdi, çok üzücü gerçekten.
Hatırladım eveettt bu o kadın, kesinlikle bende hazzetmedim o hareketinide sevmemiştim … hep bir sorun arayan tipti zaten….Günahına girmek istemem. Ama gayet olabilir bir ihtimal. Ben iyi huylu sevgilisini, ondan nefret edercesine çakal feyzo diye aşağılamasından hoşlanmamıştım. Bir de bu son aldatma konusundaki kahramanlık şovundan hazzetmedim. Genel olarak garip biri.
Yapmayın lütfen, sevgiliniz sizinle yaşadığını, tatil yaptığınızı ailesinden gizliyordu. Ailenin profili belli, bu tarz şeylere sıcak olmayan ailenin, oğullarının daha önce evlilik yapmış biriyle evlenme fikrini ilk etapta olumsuz karşılayacağı çok basit bir çıkarım. Ailesi olumsuz yorum yapmayacak olsa şimdiye kadar söylerdi sevgiliniz zaten. Bunları düşünmemiş olmazsınız.Hayır hanım efendi düşüncelerini bilmiyordum en başından beri bana saygı duyarlar dediği için ben de öyle bekledim
ır
Ke sin ilk leeeeee….. bu işi bildiği için sevgilisinin tepkisini görmek istedi …. Sonuçta o bir feyzoYapmayın lütfen, sevgiliniz sizinle yaşadığını, tatil yaptığınızı ailesinden gizliyordu. Ailenin profili belli, bu tarz şeylere sıcak olmayan ailenin, oğullarının daha önce evlilik yapmış biriyle evlenme fikrini ilk etapta olumsuz karşılayacağı çok basit bir çıkarım. Ailesi olumsuz yorum yapmayacak olsa şimdiye kadar söylerdi sevgiliniz zaten. Bunları düşünmemiş olmazsınız.
En başından beri ailem saygı duyar benim mutluluğumu isterler vs demesinden ötürü anlayış beklemiş olabilir miyim
Ben boşanmış olmadığım halde oğluna layık görmedi beni kayınvalidem :))) tutturdu istemem de istemem.. etnik kökenlerimiz farklıymış, mezheplerimiz farklıymış, olmazmış.. Aklımızda evlilik yokken öyle bir zorlaştırdı ki her şeyi evlenesimiz geldi, evlendik :)
Konu sahibi, bir dur bakalım, gözlemle. Sevgilin ne yapacak, nasıl yaklaşacak.. Bu sorunu nasıl çözecek.. hepsini görmen için bir fırsat bu. Kestirip atmadan iyice ölç tart.
Bu arada şu an kayınvalidemle aramız çok iyi. Çok severim, kendi isteğimle karşı apartmanına taşındım falan :) O zamanki tavrından konu açılır bazen, hala mahcup olur.
Onu bende söylerim herkes söylerAma kazın ayağı hiç bir zaman öyle olmaz. Kendinizi kandırmayı bırakmalısınız
Yapmayın lütfen, sevgiliniz sizinle yaşadığını, tatil yaptığınızı ailesinden gizliyordu. Ailenin profili belli, bu tarz şeylere sıcak olmayan ailenin, oğullarının daha önce evlilik yapmış biriyle evlenme fikrini ilk etapta olumsuz karşılayacağı çok basit bir çıkarım. Ailesi olumsuz yorum yapmayacak olsa şimdiye kadar söylerdi sevgiliniz zaten. Bunları düşünmemiş olmazsınız.
Çoookkk hassassınız sizi anlıyorum ama burası Türkiye kimse bekar oğluna boşanmış bir kdını istemez… keşke ona göre ilişkiye adım atsaydınız ya da o çakal feyzo olayında bitirseydiniz . Orada olay barizdi .Psikoloğumda öyle diyor bu bi süreç gözlemlemek için ama benim isteğim böyle büyük bir aile olalım bayram ziyaretleri yapalım filan. Ben oldum olası bayram yaşamadım. İmşallah sizin gibi anlayışlı bir kadındır sonradan pişman olur.
Sizinki istememekten öte biraz nazlanmış gibi geldi. Köken neden sorun olsun ki. Bizimki beni direk beğenmemiş senden çok büyük duruyor filan dedi
sevgilinizde hiç mi akıl yok?
sizin yanınızda arıyor
birçok anne hele de türk annesi tabiki böyle bişeye tepki verir ne olursa olsun
en baştan gıcık kaptırdı sizi işte
Çoookkk hassassınız sizi anlıyorum ama burası Türkiye kimse bekar oğluna boşanmış bir kdını istemez… keşke ona göre ilişkiye adım atsaydınız ya da o çakal feyzo olayında bitirseydiniz . Orada olay barizdi .
Damat adayının işi nasıl size göre?
Telefonda ilk duyuşta böyle tepki verilmesi çok doğal canınızı sıkmayın yüz yüze de konuşulsun sebebi de sır gibi saklamaya gerek yok ki bunlar açıkça konuşulabilmeli. Sonuçta haklısınız. Şiddet gördüğünüz için ayrıldığınızı bilse belki kızı gibi bağrına basar. Sonuçta o da bir anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?